Новите екипи на отборите за сезон 2015/2016
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Новите екипи на отборите за сезон 2015/2016
тема за фенове на фланелки
Браво за старанието! По принцип в последните 1-2 кръга на всяко първенство отборите играят с новите екипи. Тези, които са си ги решили.
Като гледам Флай Емирейтс спонсорират половината Европа
На Манчо екипа е много зле. Напомня на адидаските от 90-те....дори и нашите играеха с подобни. Дано наживо да са по-готини. Но тук ман ю нямат бялото отстрани и са по-яки
Има много яки дизайни.
Радавам се, че Интер се връщат към трдиционйното едро рае(а не това недоразумение в момента)
Не мога да не отбележа и тази на Фиорентина(но цвета ми е на сърце)
Като гледам Флай Емирейтс спонсорират половината Европа

На Манчо екипа е много зле. Напомня на адидаските от 90-те....дори и нашите играеха с подобни. Дано наживо да са по-готини. Но тук ман ю нямат бялото отстрани и са по-яки
Има много яки дизайни.
Радавам се, че Интер се връщат към трдиционйното едро рае(а не това недоразумение в момента)
Не мога да не отбележа и тази на Фиорентина(но цвета ми е на сърце)
Последна промяна от bobo_13 на 20 май 2015 22:25, променено общо 3 пъти.
Интериорни врати - Врати хармоника
dreben23 написа:Може и той да е, ама виж кат го облече не е зле. Туй третия, да. Другия ще е жълто.
Това е все едно щампа с екселска таблица

ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
Повече от дадените екипи са предполагаеми ,а не официални
Манчестър Юнайтед например не помня да са излезли с официално инфо за нови екипи
Манчестър Юнайтед например не помня да са излезли с официално инфо за нови екипи
kingofpop написа:dreben23 написа:kingofpop написа:Резервния на Арсенал![]()
![]()
![]()
![]()
Резервния на Стоук е мега як![]()
Кво се смееш, не е тва екипа, какъв е тоя кич.Някъв с жълто трябва да е. Няма нищо официално, единствено една снимка на Рамзи с червения.
На Валенсия е много як, кефи ме.
и аз не вярвам да е официален тоя резервния, ама знае ли човек...уж са го дали, може да е фейк, ама дано не е![]()
Валенсия не бяха ли в Бяло едно време. Поне имах такава снимка на Марио Кемпес. Май и с Любослав Пенев бяха в Бяло. Как са се нашарили само.
Ти си бати и оръфляка,отборите у нас масово фалират тоя ми на снимал цветни тениски,а от памук ли са или от полиестер.
- becks32milan
- Контакти:
На Сити не са лоши, на Барселона не ми харесва. Иска ми се да видя Байерн с бяло-червените ленти.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
Резервния на ПСЖ ми харесва доста.
Момчета , вие сте наивници ...залагам бас със всеки от вас , че всички тия измислени екипи , никога няма да бъдат официални.. особенно на Челси И Манчестър... 

[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]