Бивш левскар ще става национал на Русия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бивш левскар ще става национал на Русия
Момчето счупи крак, така че едва ли ще бъде национал 

Леевски, оле

-
boabbb написа:Момчето счупи крак, така че едва ли ще бъде национал
Че само ние ли ще имаме куци национали!

- batmanlevski
- Контакти:
руснаците с тарикати , нека Петев да дреме и да се чуди откъде да ги събира нашите ,като оня дето е на вратата дето му набутаха 60 гола за сезона пък го направиха футболистче на годината
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Този дори със счупения крак в момента да го пуснат да играе ще се справи по-добре от нашите мърди 

- damyanov1963
Балкански Орел написа:diplomat написа:Запомненият с добро от агитката на Левски бразилец Жоао Жоазиньо вече е подал документи за руско гражданство и разчита да получи в бъдеще повиквателна за националния отбор на най-голямата по площ държава в света. Това съобщава в. “Известия”. 26-годишното крило, чието пълно име е Жоао Натаилтон Рамос дос Сантос, рита за Краснодар. Той пристигна там от Левски в началото на 2011-а, след като изкара 4 години на “Герена”. Агентът Мирчо Димитров, който се грижи за интересите на бразилеца, потвърждава пред “Известия”, че клиентът му е подал нужните документи. “Жоазиньо наистина има желание да играе за националния на Русия. Той отдавна живее тук и е научил езика. Напълно е доволен от живота в Краснодар. Към него се отнасят много добре, както клубът, така и феновете му. Подали сме документите в съответните ведомства”, казва Димитров. Жо е аут до края на сезона заради счупен крак.
1.Той иска да стане руснак и той се набутва да става национал на Русия
2.В Русия винаги е имало толерантност към хората, които заслужават.Не случайно руснаците спасиха Европа от фашистката сган.
3.Той е щастлив в Русия
За коя фашистка сган говориш? Тази с която Русия бе съюзник и си разделиха Полша ли? А ако не бяха настъпили съюзниците от запад, дали Русия щеше да спаси Европа от тази сган?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Бразилците са хубави хора ! Те не са негри !
Това, че е подал документи и има желание да заиграе в националния отбор, съвсем не значи, че ще заиграе.
То и аз искам Путин да ми е президент, ама ... Едно е да искаш, друго е реалността.
Това, че е подал документи и има желание да заиграе в националния отбор, съвсем не значи, че ще заиграе.
То и аз искам Путин да ми е президент, ама ... Едно е да искаш, друго е реалността.

[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

viali69 написа:Бразилците са хубави хора ! Те не са негри !
Е ми отиди да живееш в Русия и ще ти е президент .Защо още си тук ?

Първоначално се говореше за Ари от Краснодар, че ще става национал и после взе да се тиражира Жо, но след тази контузия, изглежда малко вероятно 

Леевски, оле

RedSkin написа:АХХАХААХ, Негъра иска да става национал, а НЕ че руснаците го искат...
Именно

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Путин противодейства успешно на САЩ и нищо повече. Ако питате руските националисти, ще ви кажат, че Путин подкрепя малцинствата и съдейства на ислямизацията. За съжаление, етническото самосъзнание на Путин е по-скоро мит. Русия е изправена пред същите расови проблеми както Европа.
Фашистите това фашистите онова ама ако бяха спечелили войната сега нямаше да е пълно с чернилки.
Фашистите това фашистите онова ама ако бяха спечелили войната сега нямаше да е пълно с чернилки.