Барбатов е гений , защото е умен? Какъв е тогава Камата ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Барбатов е гений , защото е умен? Какъв е тогава Камата ?
Бербатов е много добър футболист, но гений, не е...
Абе,какви гении са тия двамата.Гении във футбола са Марадона,Пеле,Гаринча,Зико,Сократес и Платини.
- batmanlevski
- Контакти:
бербатов и гений хи-хи по-смешна тема няма ли

нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
talpata написа:Абе,какви гении са тия двамата.Гении във футбола са Марадона,Пеле,Гаринча,Зико,Сократес и Платини.
Забрави да добавиш инж. Г. Иванов - Гон3о

-
Според мен Манчестър Ю,макар и на върха на славата си не беше най-подходящия отбор за Бербатов.
гражданин от село написа:Според мен Манчестър Ю,макар и на върха на славата си не беше най-подходящия отбор за Бербатов.
Лошото е че Митко загуби 3 финала в ШЛ.. като в последния беше голмайстор във висшата лига и даже не беше в групата за сметка на патладжана Майкъл

САФ... и в момента не може да си намери място, защо не даде шанс на нашето момче.. над 3 милиона българи чакаха да го видят на живо само от България!
-
Teo написа:Лошото е че Митко загуби 3 финала в ШЛ.. като в последния беше голмайстор във висшата лига и даже не беше в групата за сметка на патладжана Майкъл
САФ... и в момента не може да си намери място, защо не даде шанс на нашето момче.. над 3 милиона българи чакаха да го видят на живо само от България!
Може би Испания или един Байерн М,където според мен биха оценили такъв играч биха били по-добри опции.
гражданин от село написа:Teo написа:Лошото е че Митко загуби 3 финала в ШЛ.. като в последния беше голмайстор във висшата лига и даже не беше в групата за сметка на патладжана Майкъл
Може би Испания или един Байерн М,където според мен биха оценили такъв играч биха били по-добри опции.
За мен идеалът за връх в неговата кариера щеше да бъде Байерн М, вместо Ман Ю.

Барса също беше опция за него... там играят точно тоя футбол които най-обича.. многото подавания и постепенно нападение.. щеше да направи рекорд по асистенции на месията 

Logical person написа:Стоичков беше гений, защото е първичен.
Бербатов е гений, защото е умен.
Какво сложно за разбиране има ? Гениалността се проявява в различни форми.
Бербатов е просто добър играч, няма как да е гений с тея мижави постижения.
Ицо е друга бира, като него друг нямаме, нямали сме и няма да имаме.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.