Случващото се в Борусия Дортмунд ?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Случващото се в Борусия Дортмунд ?!

Мнениеот iliev72 » 20 дек 2014 22:17

Точно с 2 играчи са се разделили последните 2г.Другите се върнаха и си играят в Борусия след като не успяха да се наложат в Испания и Англия.
Ще каже човека , че последните 2г за продали целият отбор а ?! Хайде да бъдем реалисти а ?! Или Клоп трябва да тръгне да сглобява нов отбор или той да си тръгне.
Явно със стари .... не се прави нов бардак !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 дек 2014 22:28

storm написа:Няма логика наистина,търся я и не я намирам..

Допуснаха няколко нелепи загуби, след това не успяха да си вземат някои сигурни мачове и влязоха в дупка. В момента лошите резултати се дължат на психологическия срив на отбора.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 20 дек 2014 23:04

Мисля, че трябва да помислят за смяна на треньора. Дори с толкова много контузии трябваше да са поне в 7цата. И все пак си мисля, че ще успеят да се класират за ШЛ.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 20 дек 2014 23:06

Клоп е виновен! Веднага да бъде обявен за най-некадърния треньор работил някога в Бундеслигата!

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 20 дек 2014 23:16

Просто Байерн си осигуриха спокоен живот в еднополюсната вече Бундеслига. Зимата да вземат Хумелс, Суботич и оня грък и да пращат горката Борусия във втора лига.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 20 дек 2014 23:45

Neron написа:Мисля, че трябва да помислят за смяна на треньора. Дори с толкова много контузии трябваше да са поне в 7цата. И все пак си мисля, че ще успеят да се класират за ШЛ.

На 13 точки са от 4-то място, каква според теб трябва да им е формата за да успеят да я стопят,при 18 отбора в първенство.
Аз си мисля,че Дортмунд лека полека се връща където бе след 2002г.
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 21 дек 2014 00:26

Дортмунд не се връща там където бе през 2002 по простата причина, че тогава изпаднаха във финансов колапс, а в момента състоянието на отбора е стабилно. Отбора не играе никак зле в атака, но пък затова прави безобразни грешки в защита. Това нещо се видя и в Шампионската Лига където обаче дортмундци успяват да реализират по-голямата част от положенията си, нещо което не се получава в Бундеслигата. Тук за причина веднага може да бъде обявена продажбата на Левандовски, ама аз продължавам да твърдя, че Чиро Имобиле не е толкова по-лош нападател, напротив. Проблемите в атака, що се отнася до реализирането на положенията създадени от тима, според мен ще отминат с няколко поредни победи, които ще успокоят тима и футболистите. Кризата в отбора обаче идва от наистина слабата игра в защита. Дортмунд инкасират много голове, това допълнително налива олово в краката на футболистите, изнервя ги и се стига до не толкова съсредоточената игра в атака и множеството пропуски. Основен проблем пред Клоп е, че все още не може да намери достатъчно добре сработена и най-вече здрава титулярна четворка в защита. В халфовата линия също има пробойни, но смятам, че там има достатъчно кадри с които да бъдат решени. Това, което обаче Юрген Клоп трябва да реши е проблемите в защита. Ако Борусия стабилизира играта там съм убеден, че отбора ще тръгне отново нагоре.
Последна промяна от MoNteSo на 21 дек 2014 00:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 21 дек 2014 00:26

Може би футболистите се изчерпаха,може би треньора.Все пак в отбора ги няма Гьотце,Левандовски,а Ройс е постоянно контузен.Това за Дортмунд е твърде много.Вратаря Вайденфелер направи няколко ужасни мача,затова сега пази резервата Лагернак.Защитата се дъни постоянно,а напред има много положения,но малко голове.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 21 дек 2014 00:56

MoNteSo написа: Това, което обаче Юрген Клоп трябва да реши е проблемите в защита. Ако Борусия стабилизира играта там съм убеден, че отбора ще тръгне отново нагоре.

Аз мисля, че BVB никога не са залагали на защитата и затова проблемът точно в този момент е нападението. Не знам защо смяташ че Иммобиле не е "лош", та той за мен не е по - добър от Божинов (колкото и нереално да е това сравнение)
Клопп трябваше да се насочи към Митрович или към Манджукич ( нали Мюнхен взеха Лева, тъй че защо да не дадяха Манджукич на Борусия )

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 21 дек 2014 06:54

Догодина същия този отбор ще бъде втори или трети в Първа Бундеслига. Да не се учудвате. Просто нулева година след ерата "Левандовски, Ройс, Хумелс и прочие". Такъв вид работа дава резултати в Мьонхенгладбах в момента. За добро е.
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”