Кой с кого може да се падне като коефициентти.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
crazy_one написа:Някой може ли да постне коефицинтите на класиралите се отбори за последните 5 години, мисля, че те се гладат при определяне на урните.
Просто не мога да си обясня как Монако и Порто имат по-висок коефицент от Арсенал?
storm написа:crazy_one написа:Някой може ли да постне коефицинтите на класиралите се отбори за последните 5 години, мисля, че те се гладат при определяне на урните.
Просто не мога да си обясня как Монако и Порто имат по-висок коефицент от Арсенал?
Ае пич ти до сега Шампионска Лига гледал ли си ?..
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
dreben23 написа:Аре изтеглихме го!![]()
Монако -Шахтьор
Реал М-Арсенал![]()
![]()
![]()
Порто - Ювентус![]()
Атлетико М- Манчестър С
Барселона- Базел![]()
Челси-Леверкузен
Дортмунд- ПСЖ
Шалке-Байерн М
[offtopic]Насрочвайте другата дата за жребия за 1/4 финалите направо.[/offtopic]
Знаете ли, че ако някой може да острани баварците, това е точно Шалке! Смятам, че това би била късата клечка за Байерн.
Порто-Ювентус е класически сблъсък! Барселона- Базел мисля, че и те са се срещали. Абе кат нищо може и да съм нацелил пак нещичко. Охо, имам някви смътни спомени, че и Монако-Шахтьор са се засичали, ама трябва да проверя, много вода е изтекла оттогава. Не, за купата на Уефа е било- 1979-та, начи някъде съм чел по списанията едно време.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост