Дали ще бъде първенство на абсурда?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ZYKLON

Re: Дали ще бъде първенство на абсурда?

Мнениеот ZYKLON » 10 юли 2009 11:32

Представяш ли си мач между Германия и англия,и двете публики "въоръжени" с вувузели.
Ще падне голямо млатене.

Потребителски аватар
siuxi
Контакти:

Мнениеот siuxi » 10 юли 2009 11:34

tprodanov написа:Абе ай ше им се и негрите, вувузели, да им турят една забрана да не се внасят предмети над 20 см и готово. Мерки за безопастност, кво, тук не ти дават малка бутилка от вода да внесеш, а там оная метална тояга, ми ако някой я метне по футболист мое да го утрепе...
Цял свят ше им се съобразява на тях с липсата на еволюция...

ПП Все пак си мисля, че телевизиите ще скръцнат със зъби и вувузелите ще си останат в къщи.

вувузелките са пластмасови.иначе ако са метални няма да ги вкарват много ясно

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 10 юли 2009 11:43

siuxi написа:
tprodanov написа:Абе ай ше им се и негрите, вувузели, да им турят една забрана да не се внасят предмети над 20 см и готово. Мерки за безопастност, кво, тук не ти дават малка бутилка от вода да внесеш, а там оная метална тояга, ми ако някой я метне по футболист мое да го утрепе...
Цял свят ше им се съобразява на тях с липсата на еволюция...

ПП Все пак си мисля, че телевизиите ще скръцнат със зъби и вувузелите ще си останат в къщи.

вувузелките са пластмасови.иначе ако са метални няма да ги вкарват много ясно

Добре де.Представете си по 5000 немци и англичани,въоръжени с пласмасови тръби.

Потребителски аватар
siuxi
Контакти:

Мнениеот siuxi » 10 юли 2009 11:47

ще се помлатят с тях и ще преминат на ръкопашен бой естествено

Потребителски аватар
Любимец13
Контакти:

Мнениеот Любимец13 » 10 юли 2009 11:51

Аз мисля, че световните първенства по футбол трябва да се провеждат във ФУТБОЛНИТЕ ДЪРЖАВИ за да могат истинските фенове да гледат и се радват ... Това за популяризирането на футбола по света е пълен т...к ,просто от ФИФА си правят така далаверите да си напълнят джобовете.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 10 юли 2009 12:03

Имам чувството, че тези везувели ще са само на мачовете на РЮА. На мачове на по-големи тимове няма да ги допуснат.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 юли 2009 12:15

Какво ви пречи като първенството е в ЮАР??? Да ви идва на акъла,че щом ще се проведе такъв форум там,държавата им е на 12312312 светлинни години от нас? И тука някой ще ми говори за еволюция,дето си изхвърля боклука през терасата,а после вика,че било мръсно...Айде нема нужда! :lol:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 10 юли 2009 12:17

Любимец13 написа:Аз мисля, че световните първенства по футбол трябва да се провеждат във ФУТБОЛНИТЕ ДЪРЖАВИ за да могат истинските фенове да гледат и се радват ... Това за популяризирането на футбола по света е пълен т...к ,просто от ФИФА си правят така далаверите да си напълнят джобовете.

Това с популяризирането на футбола наистина е голям ташак както казваш.Най великата игра има ли нужда от полуляризиране щом целия свят я знае дори и правилата и се знаят?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
siuxi
Контакти:

Мнениеот siuxi » 10 юли 2009 12:24

fr3ak_boy написа:Имам чувството, че тези везувели ще са само на мачовете на РЮА. На мачове на по-големи тимове няма да ги допуснат.

и на другите мачове ще ги има защото и там ще има африканчета.а и фенове на другите отбори ще си ги купуват като сувенири

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 юли 2009 14:51

W84me написа:Какво ви пречи като първенството е в ЮАР??? Да ви идва на акъла,че щом ще се проведе такъв форум там,държавата им е на 12312312 светлинни години от нас? И тука някой ще ми говори за еволюция,дето си изхвърля боклука през терасата,а после вика,че било мръсно...Айде нема нужда! :lol:

Не ми пречи къде е. Пречи ми, че искам нормална обстановка. Както се забраняват бомби, големи знамена, така ще забранят и тези. в ЮАР живеят към 40 млн, и не виждам никакъв повод да издевателстват над 2 млрд, които ще гледат. Относно еволюцията, ти ако се смяташ за по-неразвит от тях, твой проблем. Факта е, че в момента 90% от страните на този континент съществуват благодарение на милостинята от Европа.

ПП Само не разбрах - защо си изхвърляш боклука през терасата, селско е?

Върни се в “Футбол - Свят”