Представяш ли си мач между Германия и англия,и двете публики "въоръжени" с вувузели.
Ще падне голямо млатене.
Дали ще бъде първенство на абсурда?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дали ще бъде първенство на абсурда?
tprodanov написа:Абе ай ше им се и негрите, вувузели, да им турят една забрана да не се внасят предмети над 20 см и готово. Мерки за безопастност, кво, тук не ти дават малка бутилка от вода да внесеш, а там оная метална тояга, ми ако някой я метне по футболист мое да го утрепе...
Цял свят ше им се съобразява на тях с липсата на еволюция...
ПП Все пак си мисля, че телевизиите ще скръцнат със зъби и вувузелите ще си останат в къщи.
вувузелките са пластмасови.иначе ако са метални няма да ги вкарват много ясно
siuxi написа:tprodanov написа:Абе ай ше им се и негрите, вувузели, да им турят една забрана да не се внасят предмети над 20 см и готово. Мерки за безопастност, кво, тук не ти дават малка бутилка от вода да внесеш, а там оная метална тояга, ми ако някой я метне по футболист мое да го утрепе...
Цял свят ше им се съобразява на тях с липсата на еволюция...
ПП Все пак си мисля, че телевизиите ще скръцнат със зъби и вувузелите ще си останат в къщи.
вувузелките са пластмасови.иначе ако са метални няма да ги вкарват много ясно
Добре де.Представете си по 5000 немци и англичани,въоръжени с пласмасови тръби.
ще се помлатят с тях и ще преминат на ръкопашен бой естествено
Аз мисля, че световните първенства по футбол трябва да се провеждат във ФУТБОЛНИТЕ ДЪРЖАВИ за да могат истинските фенове да гледат и се радват ... Това за популяризирането на футбола по света е пълен т...к ,просто от ФИФА си правят така далаверите да си напълнят джобовете.
Имам чувството, че тези везувели ще са само на мачовете на РЮА. На мачове на по-големи тимове няма да ги допуснат.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Какво ви пречи като първенството е в ЮАР??? Да ви идва на акъла,че щом ще се проведе такъв форум там,държавата им е на 12312312 светлинни години от нас? И тука някой ще ми говори за еволюция,дето си изхвърля боклука през терасата,а после вика,че било мръсно...Айде нема нужда! 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Neron
- Контакти:
Любимец13 написа:Аз мисля, че световните първенства по футбол трябва да се провеждат във ФУТБОЛНИТЕ ДЪРЖАВИ за да могат истинските фенове да гледат и се радват ... Това за популяризирането на футбола по света е пълен т...к ,просто от ФИФА си правят така далаверите да си напълнят джобовете.
Това с популяризирането на футбола наистина е голям ташак както казваш.Най великата игра има ли нужда от полуляризиране щом целия свят я знае дори и правилата и се знаят?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
fr3ak_boy написа:Имам чувството, че тези везувели ще са само на мачовете на РЮА. На мачове на по-големи тимове няма да ги допуснат.
и на другите мачове ще ги има защото и там ще има африканчета.а и фенове на другите отбори ще си ги купуват като сувенири
W84me написа:Какво ви пречи като първенството е в ЮАР??? Да ви идва на акъла,че щом ще се проведе такъв форум там,държавата им е на 12312312 светлинни години от нас? И тука някой ще ми говори за еволюция,дето си изхвърля боклука през терасата,а после вика,че било мръсно...Айде нема нужда!
Не ми пречи къде е. Пречи ми, че искам нормална обстановка. Както се забраняват бомби, големи знамена, така ще забранят и тези. в ЮАР живеят към 40 млн, и не виждам никакъв повод да издевателстват над 2 млрд, които ще гледат. Относно еволюцията, ти ако се смяташ за по-неразвит от тях, твой проблем. Факта е, че в момента 90% от страните на този континент съществуват благодарение на милостинята от Европа.
ПП Само не разбрах - защо си изхвърляш боклука през терасата, селско е?