Шампионска лига - Пълният жребий за групите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Re: Шампионска лига - Пълният жребий за групите

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 28 авг 2014 21:59

[center]Пълната програма за Групи А, В (Лудогорец), C и D[/center]

[center]Изображение[/center]

[center]Пълната програма за Групи Е, F, G и H[/center]

[center]Изображение[/center]

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf
Изображение Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 28 авг 2014 22:52

riak4 написа:Изображение

[offtopic]Къде е Манчестър Юнайтед :)[/offtopic]
Жребий като жребий!
Група А
Атлетико и Ювентус са абсолютните фаворити,но Олимпиакос са доста коварен отбор,който в последните години,обърка не една или две сметки.
Група B
No comment :)
Група C
Една от най-интересните и равностойни групи,която със сигурност ще предложи доста емоции.Тук интригата ще бъде буквално до последния кръг.
Аз лично пожелавам успех на Димитър Бербатов!
Група D
Отново Арсенал и Борусия Дортмунд в една група! Това са и реално големите фаворити за 1/8 финалите,но по подобие на Олимпиакос...Галатасарай изобщо не трябва да бъде отписван с лека ръка(Ювентус вече си изпатиха).За мен лично тази група има всички предпоставки,да се превърне в една от най-резултатните в турнира.
Група E
Крайно симпатична група,в която големите фаворити са Байерн и Манчестър Сити,докато ЦСКА и Рома по всичко изглежда ще спорят за 3-то място,но пък току виж "Римските вълци" успеят да изхитрят някои от фаворитите.
Група F
Другият мой фаворит за най-резултатна група! Разбира се Барса и ПСЖ са абсолютните фаворити и въпросът е по-скоро...кой ще завърши на 1-то място.
Група G
На пръв поглед изглежда,че Челси няма да има никакви проблеми за първото място,но Шалке и Спортинг са доста коварни отбори,така че...
Определено(според мен) тук ще има доста сериозно "сгъстяване" на точките :)
Група H
По подобие на група C,тук нещата са също безкрайно любопитни,просто защото всички отбори са толкова равностойни(БАТЕ Борисов изобщо не трябва да подценяват,защото колкото пъти са участвали(колко станаха 4-пъти ли е това?),абсолютно винаги са успявали да "откраднат" по някоя друга точка от фаворитите.
Атлетико Билбао са един от най-приятните(за мен) отбори в турнира и силно се надявам,че ще успеят да продължат към 1/8 финалите.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 28 авг 2014 23:16

Ако това е програмата, шансът е от 4 до 6 т в най-добрия случай- двата мача един след друг с Базел, всичко друго е химера и като един вид бонус. :)

Може да се каже, че програмата е добра и предразполага за пътуването на повече звезди на световния футбол до София. :P Не виждам къде могат да си позволят да се отпуснат, защото рискуват да изхвърчат рано, рано и да станат за резил. Евентуално ако Ливърпул си е осигурил класирането в следващата фаза преди гостуването, тогава може да са малко Рики Ламбъртовци разни. Базел също е много добър отбор и не се дава лесно на никого и съм сигурен, че ще обърка сметките, дано и Лудогорец да бъде достоен конкурент, но по-скоро ми се струва в сферите на фантазиите. Ето ви я жадуваната Шампионска лига, юнаци, ползвайте си я със здраве! :)

Прогноза за крайно класиране в групата.

1.Ливърпул
2.Реал М
3.Лудогорец :)
4 Базел

За групата на Рома мисля, че вълците ще успеят да се промъкнат на осминафиналите, програмата не е лоша. :) Интересно ще е и в двете групи на т.нар. слабаци, където мисля, че нещата са непредсказуеми и не може да се каже кой ще се класира напред. ;)

Всички осминафиналисти според мен, има и няколко изненади:

Атлетико, Ювентус, Ливърпул, Реал М, Монако, Леверкузен, Арсенал, Дортмунд, Манчестър Сити, Рома, Барселона, ПСЖ, Челси, Шалке, Атлетик Б, Порто
Последна промяна от dreben23 на 28 авг 2014 23:39, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 28 авг 2014 23:25

Група А: Атлетико и Юве са явни фаворити. Олимпиакос обаче са корав отбор, който може да им отмъкне точки и да се сбори с тях за първите 2 места. Все пак най-вероятно гърците ще са 3-ти. Малмьо не са лош отбор, но нямат реални шансове. Донякъде могат да се борят за 3-то място с Олимпиакос, но ми изглежда малко вероятно да го постигнат.
Група В: Много труден жребий за Лудогорец и най-реалистиниата развръзка е да останат последни. Реал М са абсолютен фаворит и би трябвало да завършат първи. Не знам как са Базел тази година. Ако са по-слаби, то Лудогорец може да се пробват да им вземат нещо. Ако пък поне са запазили нивото си, швейцарците дори могат да изпреварят Ливърпул за 2-ро място, но все пак англичаните би трябвало да продължат.
Група С: Може би най-равностойната. Ще бъде интересно Бербатов да срещне бившия си отбор Леверкузен. Може би предпочитам именно Монако и "аспирините" да продължат. Срещнах мнения, че португалските отбори са изтеглили добър жребий, но за Бенфика изобщо не съм убеден, че е така, и си мисля, че ще отпаднат.
Група D: Не съм доволен, че Борусия се паднаха на Арсенал, но другите 2 отбора са приемливи. Може би точно германците и англичаните ще продължат напред. Надявам се Арсенал този път да завършат първи, иначе ще има пак я Барса, я Байерн... :|
Група Е: Много корава група, която на 3/4 се повтаря с една от миналогодишните. За съжаление ЦСКА М, които харесвам, вероятно пак ще останат последни. Рома ще се борят с Байерн и Сити. Надявам се италанците да се доберат до някое от първите 2 места.
Група F: Барса и ПСЖ ще си разпределят двете челни места. Много ще се радвам Аякс да се намесят, но мисля, че доста остъпват на двата фаворита. По-скоро ще водят битка за 3-то място с коравия отбор на АПОЕЛ.
Група G: Челси би трябвало да излязат без проблеми. От другите 3 отбора всеки има своите шансове. Поне на първо впечатление тези на Марибор са най-малки. Измежду Шалке и Спортинг не мога да определя фаворит.
Група Н: Горе-долу толкова равностойна ми изглежда, колкото и С. Всеки от отборите има шанс да вземе точки на всеки от съперниците си - дори БАТЕ няма да ме изненадат, ако завършат например 2-ри. С прогноза не се наемам.
Последна промяна от Udoji90 на 28 авг 2014 23:28, променено общо 3 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 28 авг 2014 23:26

smoothc написа:[offtopic]Къде е Манчестър Юнайтед :)[/offtopic]

[offtopic]В Group I с отборите на Суонзи, Съндърланд и МК Донс. :)[/offtopic]
[offtopic]Изображение
:mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

milka

Мнениеот milka » 29 авг 2014 00:05

За мен Байерн ще берат ядове в групата си ,друга която чакам с интерес е първа и мачовете между Атлетико и Ювентус .

Другите са със изявени фаворити - Арсенал , Барселона , Челси вероятно продължават на 95 % като първи , има и две равностойни групи в които е неочаквано :

Порто , Шахтьор , Бате и Билбао и Бенфика , Зенит , Леверкузен и Монако

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 29 авг 2014 00:53

Много хубав жребий за някои :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

gh0stenin
Контакти:

Мнениеот gh0stenin » 29 авг 2014 12:56

Жребият е страхотен за родния запалянко според мен. Вярно групата е много трудна, но пък Реал и Ливърпул ще привлекат телевизионно внимание върху себе си, което предполага и по-голям зрителски интерес, а оттам и повече пари за Лудогорец от ТВ права. Не вярвам някой да си позволи да дойде с втория отбор тук, рискът е безсмислен.

За самото представяне смятам, че трябва да сме реалисти - срещу Реал надали ще направим чудо, но пък може да се опитаме да изненадаме Ливърпул или Базел за някоя точка. Общо взето Лудогорци трябва да си направят кефа, да видят какво е и догодина пак да се борят да влязат.

Потребителски аватар
HOBAK
Контакти:

Мнениеот HOBAK » 29 авг 2014 15:41

ГРУПА A
1. Ювентус
2. Атлетико
3. Олимпиакос
4. Малмьо

ГРУПА B
1. Реал Мадрид
2. Ливърпул
3. Лудогорец
4. Базел
Най-големият коз за нашите момчета е това, че всички ще ги подценят. Ще играят без напрежение и да се надяваме, че ще сътворят някое чудо.

ГРУПА C
1. Зенит
2. Монако
3. Бенфика
4. Байер Леверкузен

ГРУПА D
1. Дортмунд
2. Арсенал
3. Галатасарай
4. Андерлехт

ГРУПА E
1. Манчестър Сити
2. Байерн Мюнхен
3. ЦСКА Москва
4. Рома

ГРУПА F
1. Барселона
2. ПСЖ
3. Аякс
4. Апоел

ГРУПА G
1. Челси
2. Спортинг Лисабон
3. Шалке 04
4. Марибор

ГРУПА H
1. Шахтьор
2. Порто
3. Атлетик Билбао
4. БАТЕ Борисов
[center]ЛИВЪРПУЛ и ЛУДОГОРЕЦ[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 авг 2014 16:03

Доста грешки виждам, колега. Подценяваш Рома, която има отбор да спечели дори групата. Зенит според мен няма да излезе от своята група, а навярно и Спортинг няма да мине на елиминации. В последната пък категоричен победител смятам, че ще е Атлетик Билбао. :) Монако и Леверкузен би трябвало да нямат поблеми и да излязат в пакет, което ще ме зарадва. :P Другите мисля, че си ги наредил добре.

Общо взето очертава се като сезона на любимите ми отбори! :) :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Футбол - Свят”