Група А: Атлетико и Юве са явни фаворити. Олимпиакос обаче са корав отбор, който може да им отмъкне точки и да се сбори с тях за първите 2 места. Все пак най-вероятно гърците ще са 3-ти. Малмьо не са лош отбор, но нямат реални шансове. Донякъде могат да се борят за 3-то място с Олимпиакос, но ми изглежда малко вероятно да го постигнат.
Група В: Много труден жребий за Лудогорец и най-реалистиниата развръзка е да останат последни. Реал М са абсолютен фаворит и би трябвало да завършат първи. Не знам как са Базел тази година. Ако са по-слаби, то Лудогорец може да се пробват да им вземат нещо. Ако пък поне са запазили нивото си, швейцарците дори могат да изпреварят Ливърпул за 2-ро място, но все пак англичаните би трябвало да продължат.
Група С: Може би най-равностойната. Ще бъде интересно Бербатов да срещне бившия си отбор Леверкузен. Може би предпочитам именно Монако и "аспирините" да продължат. Срещнах мнения, че португалските отбори са изтеглили добър жребий, но за Бенфика изобщо не съм убеден, че е така, и си мисля, че ще отпаднат.
Група D: Не съм доволен, че Борусия се паднаха на Арсенал, но другите 2 отбора са приемливи. Може би точно германците и англичаните ще продължат напред. Надявам се Арсенал този път да завършат първи, иначе ще има пак я Барса, я Байерн...
Група Е: Много корава група, която на 3/4 се повтаря с една от миналогодишните. За съжаление ЦСКА М, които харесвам, вероятно пак ще останат последни. Рома ще се борят с Байерн и Сити. Надявам се италанците да се доберат до някое от първите 2 места.
Група F: Барса и ПСЖ ще си разпределят двете челни места. Много ще се радвам Аякс да се намесят, но мисля, че доста остъпват на двата фаворита. По-скоро ще водят битка за 3-то място с коравия отбор на АПОЕЛ.
Група G: Челси би трябвало да излязат без проблеми. От другите 3 отбора всеки има своите шансове. Поне на първо впечатление тези на Марибор са най-малки. Измежду Шалке и Спортинг не мога да определя фаворит.
Група Н: Горе-долу толкова равностойна ми изглежда, колкото и С. Всеки от отборите има шанс да вземе точки на всеки от съперниците си - дори БАТЕ няма да ме изненадат, ако завършат например 2-ри. С прогноза не се наемам.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...