Колкото разследваха и Сити за титлата им в 93-та мин, шпалир след шпалир им правеха, но там беше спортсменски някак, нали?
Колкото разследват и натиска, който оказва Челси върху Витес за преотстъпените играчи - да не се натягат много, щото не е желателно да участват в ШЛ! Такива ми ти работи! Някой трябва да им стъпи на врата на чукчите, за да не си мислят, че те са измислили футбола! Или като им е пълен задника с пари и всички трябва да им се кланят?
Нагласеният мач на Ливърпул
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нагласеният мач на Ливърпул
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Cicero написа:CTAHKO написа:Няма по-нагласен мач от тозиИ на лаиците вече е ясно що за стока са докерчетата от Ливърпул
По такъв смешен начин да искаш да станеш шампион е срам за феновете на отбора. А после ще ми говорят за феърплей
Аз ако съм на тяхно място, на момента сменям клубните си пристрастия. Толкова смешно изпросен червен картон до сега не съм виждал. Дано от ФА ги разследват за този мач
Еее, не е редно, да си позлваш сам стоката! Определено е добра!
Викаш, наложащо беше топката да е във владение на Нюкасъл (ще бият център) иАмеоби да отиде да тегли едни майни на Фил Даут, оня да му извади един жълта картон и докато бият центъра, пак да се върне и да го напсува за втори жълт в рамките на няколко секунди

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
bilyaletdinov написа:Бачи' Станко, не знаеш как ще извъртят нещата, утре Бог Жозе почва зле сезона и Роман го прави безработен
"Полуфиналният" е стабилен на поста бе, кон да го натегне няма да мръдне!

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Мамин успокой се ! А вашият мач не беше ли нагласен а
Айде бегай да си удариш една злобарка и ше ти мине !
И ако мръдне ще е само назад

russia написа:"Полуфиналният" е стабилен на поста бе, кон да го натегне няма да мръдне!
И ако мръдне ще е само назад

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
-
- Контакти:
от станко по изтрещял е само санди.факт.ти на колко години си бе трандафор
-
- Контакти:
Може да са един и същ дебил ! Няма бан за този умствено изостанал тип ?
Мачът е нагласен
Кой е изостанал, не знам
Що се отнася до бановете, ей тук повечето сте за такива, с тези обиди
Така че ви иска по-ниски от тревичките да сте, моите ливЕрпулски патенца 

CTAHKO написа:Мачът е нагласенКой е изостанал, не знам
Това са дреболии. Кажи нещо по - сериозно. Моуриньо кога ще спре да пречи на спорта, както и неговото подобие у нас - Константин Папазов?
Това се иска да пишеш, а не разни алабалистики.
Ясно, работата е фактът! Всички го разбраха. Всъщност за колко отбора държиш? Май за всичките, които играят със син цвят?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
daniel875 написа:CTAHKO написа:Мачът е нагласенКой е изостанал, не знам
Това са дреболии. Кажи нещо по - сериозно. Моуриньо кога ще спре да пречи на спорта, както и неговото подобие у нас - Константин Папазов?
Ясно, работата е фактът! Всички го разбраха. Всъщност за колко отбора държиш? Май за всичките, които играят със син цвят?
Челси, Левски, Аякс

CTAHKO написа:daniel875 написа:CTAHKO написа:Мачът е нагласенКой е изостанал, не знам
Челси, Левски, АяксПоследните не са твърде сини май, а
Забравяш "Манчестър Сити"

"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!