Испания-Сащ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Re: Испания-Сащ

Мнениеот chrisbosh » 24 юни 2009 22:09

Искрено се надявам на разгромен успех за европейският отбор и шампион Испания!Виждам,че има няколко върли янки тук,не искам да ги обиждам с мнението си,но любимата им страна ще бъде понапляскана А и мегаслабият ми любим отбор Италия,който,апропо е световен шампион,победи единствено "американците"(всички знаем,че такава нация няма),което само по себе си е срам за "янките".Успех на ла фурия,наистина са номер едно в света

Щом държиш на историята . . . Да не би да има нация като Италия ? Аз доколкото знам там е имало Римска империя и хората от нея нямат нищо общо с италианците(нещо като Египет преди 3000+години и сегашния Египет) А пък испанците могат да се похвалят, че са били под турско робство 8 века. Ние само 5 :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 юни 2009 22:14

chrisbosh написа:
Искрено се надявам на разгромен успех за европейският отбор и шампион Испания!Виждам,че има няколко върли янки тук,не искам да ги обиждам с мнението си,но любимата им страна ще бъде понапляскана А и мегаслабият ми любим отбор Италия,който,апропо е световен шампион,победи единствено "американците"(всички знаем,че такава нация няма),което само по себе си е срам за "янките".Успех на ла фурия,наистина са номер едно в света

Щом държиш на историята . . . Да не би да има нация като Италия ? Аз доколкото знам там е имало Римска империя и хората от нея нямат нищо общо с италианците(нещо като Египет преди 3000+години и сегашния Египет) А пък испанците могат да се похвалят, че са били под турско робство 8 века. Ние само 5 :lol: :lol: :lol:

какво турско робство в Испания бе?там са ги нападали маврите които са арбско племе.има огромна разлика

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 24 юни 2009 22:18

Прав си. Берберите са от северна Африка, но заедно с тях са били и араби от Близкия изток.

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 24 юни 2009 22:20

Стана интригата в мача.Можеше още някое голче да видим, но си става за гледане.На негретата да им го....във вувузелите към края на полувремето вече не се търпяха.Как ще зяпаме световно с тия свирки.....

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 24 юни 2009 22:22

Стана интригата в мача.Можеше още някое голче да видим, но си става за гледане.На негретата да им го....във вувузелите към края на полувремето вече не се търпяха.Как ще зяпаме световно с тия свирки.....

На MUTE. Това е единственото решение. То е ясно, че тия маймунти не могат да ги накарат да разкарат тия джаджи, така че нищо не зависи от нас.

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 24 юни 2009 22:27

А и коментаторът е Уникален-"Сащ държат куотърбека на Испания".Големи метафори, голямо чудо.Наистина муте ще има май, а е жалко, защото мачлето е хубаво и с добър коментар и звук от стадиона е голям кеф, ама....

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 24 юни 2009 22:29

Ами, който има булсатком или някоя по-сносна кабелрка с повечко канали може и да намери някоя чужда телевизия, която да предава Световното. Може по някакъв начин да успеят да заглушат звука, нали са нормални хора. Аз от тия бастуни нищо не очаквам.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 24 юни 2009 22:33

САЩ чудесно владеят синдрома "Челси". Вкарване на гол и връщане в защита + безсмислена преса по целия терен. На който му харесва това, да се преориентира като фен на друг спорт. :lol:

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 24 юни 2009 23:01

In God We Trust, All Others Pay Cash ! 0:2

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 24 юни 2009 23:01

GOOOOLLLLLL ГОООООЛЛЛЛ :) :) :) :)