Наредени мачове!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Наредени мачове!!!
Не знам за наредени мачове, ама за бездарни съдии - да!
Европейските са сто пъти по-некадърни от родните (това за хората, които мрънкат постоянно за чужди съдии на родни мачове).. Давам за пример мачът от неделя между Витория Сетубал и Спортинг! В 86-та минута при резултат 1:1 съдията свири супер пресилена дузпа за Спортинг и няколко минути по-късно (към 90-та мин.) явно осъзнал, че е сгрешил решава да компенсира домакините с още по-безумна дузпа и всичко това ми прецака печалба от над сто лева...
Който е гледал мача знае за какво става на въпрос!
- igor tomasic
- Контакти:
Автора на темата май много грубо са го преметнали само сосиедад и му е много гадно
И аз съм имал това чувство , когато некви уш сигурни мърши ме преебат на 1.4 1.5 коеф , но като хвана не мисля така . Аз пък съм доволен от самия мач понеже го играх 1пп на всичко отгоре чаках само него и много мазно го мушнаха в 45 мин , а после си викам сега ако щете с 10 гола падайте 
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !
Когато коефициента за дадено събитие е 7 към 1, то вероятността да настъпи е (приблизително) .... 7 към 1, или 14%. същата работа и с Барселона. Както вече бе споменато, по същата логика, Байерн понеже саизвънземни, всеки път като падат сауговорили мача....
Дечица малки, преди да залагате пари, научете някои основни правила
Дечица малки, преди да залагате пари, научете някои основни правила
1916
Единствената ми препоръка е да не изграят отделени мачове от кръговете, р петък, недея вечер, понеделник и т.н. То вярно, че в Испания вече всеки мач е в различен час, но за другите първенства си важи.
- we are the champions
- Контакти:
В събота от 4 турски мача 3 бяха обръщалки
:)
е то е ясно, че в България нема мач, дето да не е уреден...оня ден с едни приятели спорихме с някакъв ултрас, дето мисли, че Левски и ЦСКА не бил уреден оня ден, голям идиот

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Някой идиот май е залагал на фаворитите като типичен идиот и е загубил. Аз лично, без да знам, че са наредени хванах и Уигън и Валядолид, но който играе за 1.20 да си се ядосва!
-
КРАСОТА ВЯРА БОРБА
- Контакти:
Уговорени,наредени и покупко-продажби винаги ще има.Навсякъде,но най-малко в Англия.Футбола отдавна не е само спорт,а бизнес от който собствениците на отбори печелят директно и индиректно и не отделят от личните си сметки за да ги издържат ,макар че се хвалят с това.Задълженията на един отбор са към фирми на неговият покровител.За това те се продават,а не подаряват,след изчистване на задълженията или поемане на същите до определен процент.Дори само трима тартори на състава ако искат могат да уговорят дадена среща на своят отбор.Треньорите и феновите ги усещат,но доказателства не търсете.Да сте видяли звезда да пътува с градският транспорт
Автора сериозно го е е преебал Сосиедад, но никой не му е виновен .И другите за заплати играят и са на изпадане. Ако март и април не вземат точки- кога? Скоро във Франция и Италия ще паднат П.СЖ. и Ювентус, а ти пак им пусни теми, че са паднали щото коеф. бил 10 !!
- dreben23
- Контакти:
Ся ще те помислят за луд, колега. Не се хаби въобще. Има си все още балъци и вярват, че не са.
Естествено, че са уредени- затова винаги търся да играя с изненадите, то е близко да акъла.
Всичко си е една голяма пародия от години насам. По десетина мача зяпам през уикендите, в пет шест поне знакът се обръща след деведесетата минута. Буквално в някои от мачовете се вижда как противника ходи по терена, вчера същото стана и на Осасуна-Малага.
Ако от това сте решили да ставате богати, забравете тази идея съвсем. Като ги гледа достатъчно обаче, човек може да ги поусети тук-таме за игра на лайф.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)