Какво му е толкова специалното на Жозе Мауриньо?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ZinedineZidane
- Контакти:
Re: Какво му е толкова специалното на Жозе Мауриньо?
И на мен ми стана страшно неприятен след изцепките в Мадрид, но фактите са си факти. Моуриньо е един от най-добрите треньори в последните 10-20 години. Да спечелиш една-две купи случайно, ок. Но да умаловажаваш това, което той е постигнал... Е, не е сериозно.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо се изказа много остро за тактиката, която Уест Хем възприе при гостуването си на „Стамфорд Бридж“ и благодарение на която си тръгна с нулево равенство.
Португалският наставник на „сините“ хвърли всичко налично през втората част на двубоя, но неговият отбор бе спрян най-вече от вратаря Адриан и защитниците Джеймс Колинс и Джеймс Томкинс. Хиксът остави домакините на 3 точки зад новия лидер в класирането Манчестър Сити, срещу когото те ще играят в понеделник.
„Това не е Висшата лига, това не е най-силното първенство в света. Това е футбол от 19-и век“, беснееше Моуриньо след двубоя. „Много е трудно да се играе футбол, когато само единият тим се опитва. Футболният мач означава, че и двата отбора трябва да играят.“
„Казах на Големия Сам, че се нуждаят точки. Дали е приемливо да дойдат тук с такава тактика? Може и така да е, все пак се нуждаят от точки. Единственото, което не хвърлих в мача, бе един Black & Decker, с който да разбием тази стена“, допълни Моу.
Добре, но защо Жозе не каза същото след мача с Арсенал за неговия тим?
Ето какво каза той
"Мисля, че скучен отбор е този, който играе у дома и не може да вкара гол", коментира Специалния.
"Ако някой е бил скучен, това са те, защото Петър Чех направи нула спасявания. Играеш на своя стадион, пълниш го при такива климатични условия и то в понеделник, за да видиш победа. Няма нито един фен по света, който отива на своя стадион и очаква отборът му да загуби".
За нас е специален пък кой, колкото си иска да го плюе... дреме ми на фара 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
- Контакти:
Parmalat написа:Това е единствения треньор,който ми е адски противен откакто гледам футбол с неговото арогантно държание.Мисли се за по-голям от отборите, които ръководи.Няма да забравя и как бръкна в окото на един треньор от Барселона.Сега в Челси се оплаква че играел срещу стил от 19 век на отбора на големия Сам.Както има една добра българска поговорка "Всеки да си гледа в паницата".Търси си оправдания.Видяхме го в Реал Мадрид какво направи.За мен е един прехвален медиен герой,който никога няма да бъда на нивото на сър Алекс,Отмар Хицвелд, Марчело Липи и Дел Боске.Трябва да му сменят прякора от Специалния на Хленчещия.
Колегата ме изпревари със постването на успехите на Моуриньо,но аз ще ти дам линк пак за да погледнеш по-добре!Обаче без очила!http://en.wikipedia.org/wiki/Jos%C3%A9_Mourinho
Държа да отбележа,че Моуриньо никога не ми е бил любимец,никога не съм бил привърженик на неговите отбори и стила,който налага,но да отричаш очевадно успял треньор граничи с идиотизъм.
- obi4am_pirin
- Контакти:
очаквах Уест Хям да отидат на разлика а се оказа че разкриха Моу...
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
- Santiago Munezz
- Контакти:
Parmalat написа:Това е единствения треньор,който ми е адски противен откакто гледам футбол с неговото арогантно държание.Мисли се за по-голям от отборите, които ръководи.Няма да забравя и как бръкна в окото на един треньор от Барселона.Сега в Челси се оплаква че играел срещу стил от 19 век на отбора на големия Сам.Както има една добра българска поговорка "Всеки да си гледа в паницата".Търси си оправдания.Видяхме го в Реал Мадрид какво направи.За мен е един прехвален медиен герой,който никога няма да бъда на нивото на сър Алекс,Отмар Хицвелд, Марчело Липи и Дел Боске.Трябва да му сменят прякора от Специалния на Хленчещия.
И ти си ми адски противен откакто съм част от тоя форум и постоянно се натъквам на малоумните ти теми ама кво да се прави...живот!

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Mауриньо е един от най-големите треньори на нашето време.Неговите отбори правят най-важното-ПЕЧЕЛЯТ ТРОФЕИ.
Аз съм фен на Юнайтед обаче немога да си изкривя душата и да говоря глупости при всичките му успехи.Ако някой може да направи Челси шампион тая година е именно той.Частични неуспехи като вчерашния мач прави всеки отбор.Въпроса е че е на мач от титлата и има голям шанс да я вземе с отбор които в момента не е правил той.И томаневерниците ще го разберете още идния понеделник.
Аз съм фен на Юнайтед обаче немога да си изкривя душата и да говоря глупости при всичките му успехи.Ако някой може да направи Челси шампион тая година е именно той.Частични неуспехи като вчерашния мач прави всеки отбор.Въпроса е че е на мач от титлата и има голям шанс да я вземе с отбор които в момента не е правил той.И томаневерниците ще го разберете още идния понеделник.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов
- Виктор 1914
- Контакти:
"Уважавай противника" - нещото, което Моуриньо пренебрегва, и затова толкова много хора не го харесват.
Да, успехите му говорят сами по себе си. Но колкото и да си голям, колкото и да си постигнал, ако се държиш като идиот - всеки от противниците ти ще те мрази. Трябва да умееш и да го губиш, а той не го умее!
Да, успехите му говорят сами по себе си. Но колкото и да си голям, колкото и да си постигнал, ако се държиш като идиот - всеки от противниците ти ще те мрази. Трябва да умееш и да го губиш, а той не го умее!
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]
Фен съм на Интер отдавна и съм благодарен за това, което направи там, но в Реал нещата бяха пестил
А Челси при него всеки мач играе по един и същи начин, снощи се видя, че няма вариативност в атаката. Дълги топки към Азар и Вилиян, те я ритат в полето и там каквото стане
Отделно в мачовете на Челси лактите и кюскането са често явление, а картоните - не. Извадени ръце, разцепени глави, момчета, това е простото добиче футбол, а не братовчед му - ръгбито
Отделно нещо е, че е много устат и често не мисли какво говори 

Леевски, оле

Ivo-Chernomoretz написа:Жозе е голям треньор
+ 1
А специалното му е това ,че не цепи басма на никой и всички ги пуска по пързалката .