ШЛ Плейофи - Всички мачове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: ШЛ Плейофи - Всички мачове

Мнениеот Udoji90 » 09 авг 2013 13:35

Общо взето Фенербахче не е лек съперник, но съм доволен от жребия на Арсенал, тъй като Реал Сосиедад и Металист ме плашеха повече. Всъщност Металист и Фенербахче има опасност да бъдат извадени от ЕКТ, а на тяхно място да дойдат други отбори, така че вероятно съперникът на Арсенал ще е по-лек. Жалко за украинците иначе - биха имали шансове срещу Шалке. За Милан мисля, че ще преодолеят все пак ПСВ, но за Лион си мисля, че може да отпаднат. Колкото до шампионския поток, къса клечка за "Лудогорец", но поне се радвам, че се разминаха със Селтик, към които имам симаптии, и с концерта на Уотърс. :)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
PAJO
Контакти:

Мнениеот PAJO » 09 авг 2013 13:35

old_traff написа:Исках ПСВ в групите, ама то каква стана. :x
Според мен ще се класират Лудогорец, Аустрия Виена, Марибор, Селтик, Стяуа, Лион, Зенит, Шалке, Милан и Арсенал.

Даже мога и да ти кажа групата на Лудогорец...

Ботев Пд
Литекс
Локомотив Пд
Любимец
Лудогорец
Нефтохимик
Берое
Левски
ЦСКА
Черноморец
Черно море
Локомотив Сф
Славия
Пирин ГД

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 09 авг 2013 13:36

Ако бяха си подготвили стадиона за ШЛ , сега нямаше да се чувстват като хем домакини , хем не.Домусчиев кандиса.

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 09 авг 2013 13:36

ЛИОН - РЕАЛ СОСИЕДАД
ШАЛКЕ 04 - МЕТАЛИСТ (ХАРКОВ)
ПАСОШ ФЕРЕЙРА - ЗЕНИТ
ПСВ АЙНДХОВЕН - МИЛАН
ФЕНЕРБАХЧЕ - АРСЕНАЛ

Егати бруталните мачове :lol:

Като нищо Милан, Шалке, Лион и Арсенал ще изгърмят. Зенит изглеждат с най-лек жребия, а Милан и Арсенал имат домакинско предимство, но и това може да не ги спаси.

Иначе жалко за Лудогорец изтеглиха най-тежкия възможен отбор. Сега остана и Шахтьор Караганди да отстрани Селтик има вече подобна история с Артмедия :lol: :lol:
Последна промяна от Пловдивчанинът на 09 авг 2013 13:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 09 авг 2013 13:37

Robbery написа:Пцуе ми се! :x Все се падат български отбори срещу такива, на които симпатизирам. :evil:

А защо всъщност ги делят а на шампионски поток и на нешампионски? Какво е лошото ако ги смесят накуп?

Това е от нововъденията на Платими :) Да не се падат нешампиони и шампиони. Така се изключва варианта Арсенал - Лудогорец.....

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 09 авг 2013 13:40

Базел, та Базел. И те са 11 на терена. Защо да не ги елиминираме? Нужни са на първо време себераздаване на 100 %, а също така съдии, които да свирят 50:50.
Успех на нашия отбор!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 09 авг 2013 13:43

PAJO написа:
old_traff написа:Исках ПСВ в групите, ама то каква стана. :x
Според мен ще се класират Лудогорец, Аустрия Виена, Марибор, Селтик, Стяуа, Лион, Зенит, Шалке, Милан и Арсенал.

Даже мога и да ти кажа групата на Лудогорец...

Ботев Пд
Литекс
Локомотив Пд
Любимец
Лудогорец
Нефтохимик
Берое
Левски
ЦСКА
Черноморец
Черно море
Локомотив Сф
Славия
Пирин ГД

Групата на "Лудогорец" в най-лошия случай ще е в ЛЕ - няма да останат само с А група. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

PETKOV71
Контакти:

Мнениеот PETKOV71 » 09 авг 2013 13:45

MuFc1878 написа:
Robbery написа:Пцуе ми се! :x Все се падат български отбори срещу такива, на които симпатизирам. :evil:

А защо всъщност ги делят а на шампионски поток и на нешампионски? Какво е лошото ако ги смесят накуп?

Това е от нововъденията на Платими :) Да не се падат нешампиони и шампиони. Така се изключва варианта Арсенал - Лудогорец.....

Че то, като гледаме Нешампионите, с едно изключение, не виждам кой от Шампионите ще им се опре :lol:

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 09 авг 2013 13:46

А бе няма такива майтапчии :lol:

Милан не могат да паднат от ПСВ, каквото и да правят - ония играят с момчета до 21 ;)
Сосиедат не са силни, ами са направо зле за тази група - Нещо като Борусия М, когато преди плейофа си продадоха Ройс, Данте и Нойщетер /ако не се лъжа/. Шанса им произхожда от това, че играят срещу Лион, които нямат пукната стотинка в касата и разпродават на кило.

За Лудогорец - вярно, че изтеглиха най-лошия жребий, ама така се разправяше и преди Слован и Партизан... Не съм запознат Меси и Кристияно да са се преместили в Базел - значи Лудогорци имат шанс ;)

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 09 авг 2013 13:46

MuFc1878 написа:

Единствената логика в това е тази, да се даде възможност на по-скромни отбори да се доберат до груповата фаза на ШЛ. Аз друга логика не виждам. Наистина би било жалко за Лудогорец, ако се бяха паднали срещу Арсенал ими Милан, но пък феновете на футбола биха гледали по-качествена продукция в груповата фаза.
Нямам нищо против Лудогорец. На мен ми се гледат те в ШЛ, но в същото време е по-добре там да бъдет ПСВ/Милан вместо Динамо Загреб, Аустря Виена, Марибор или Виктория Плцен.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”