ЧЕЛСИ - ЛИВЪРПУЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Lord of memories
- Контакти:
Re: ЧЕЛСИ - ЛИВЪРПУЛ
Уникално е подкупен съдията просто, несъществуващи голове. И двата фала бяха спорни, поне 1 ния не трябваше да се отсъжда.
Последна промяна от Lord of memories на 14 апр 2009 22:15, променено общо 1 път.
GGMU
Мача става интересен.
Lord of memories написа:Уникално е подкупен съдията просто, несъществуващи голове. И двата фала бяха спорни, поне 1 ния не трябваше да се отсъжда.
Да бе,всички са срешу сините отбори
- Кога Гонзо ще играе в Англия?
- На сватбата на Бербатов!
- На сватбата на Бербатов!
Видяхте ли каква дузпа дадоха за Ливърпул,прилича ми на тази за ЦСКА с/у Славия,а сега кажете,че Ливърпул ги подпират
- Lord of memories
- Контакти:
dindan написа:Видяхте ли каква дузпа дадоха за Ливърпул,прилича ми на тази за ЦСКА с/у Славия,а сега кажете,че Ливърпул ги подпират
Подпират ги.
GGMU
положението на Челси за дуспата беше с много пъти по-чисто от смешната дуспа за Ливърпул...
dindan написа:Видяхте ли каква дузпа дадоха за Ливърпул,прилича ми на тази за ЦСКА с/у Славия,а сега кажете,че Ливърпул ги подпират
Както казват от Дон Бидон, най-смешната дузпа в Историята на футбола

Според мен няма много общо стази на ЦСКА тук се вижда как ирача на Ливъдпул го дурпат и той пада по гръб.
- sedem_!_dva
Да бе, същата е
Абе тук само някакви футболни инвалиди ли коментират, аз имам чувството, че повечето така само си пишат глупости колкото да не заспят.
NON MOLLARE MAI
ricco написа:Според мен няма много общо стази на ЦСКА тук се вижда как ирача на Ливъдпул го дурпат и той пада по гръб.
е то на дузпата за ЦСКА какво беше любовна прегръдка ли