Относно статията на Стивън Хауърд-гурото на модерния футбол.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Re: Относно статията на Стивън Хауърд-гурото на модерния футбол.

Мнениеот Empty » 14 апр 2009 17:23

Бижутера написа:Докато хвалеха Берба що не казвахте,че са по-зле от 24 часа :lol: Бербатов просто няма класа за Манчестър Юнайтед,Тотнъм е тавана на възможностите му :!: :!:

Ако беше от Левски щеше да има класа и за Барселона, нали!Ако ние не си уважаваме футболистите то кой тогава ? Бербата има много асистенции и качества, който малко имат в ман юнайтед.От време на време не му върви и леко преиграва с нацупването, но си е наш и трябва да си го подкрепяме ;) Ако си виждал поне полвината му голове за Тотнъм нямше да говориш глупости...

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 14 апр 2009 17:23

igor tomasic написа:
Бижутера написа:Докато хвалеха Берба що не казвахте,че са по-зле от 24 часа :lol: Бербатов просто няма класа за Манчестър Юнайтед,Тотнъм е тавана на възможностите му :!: :!:

Съгласен !!! Не разбрахте ли , че е нормално съра да го налага след като именно той настоя да се дадат тези пари за него.А относно Роналдо , барби неможе му стъпи на малкия пръст.Не притежава нито спринта , нито погледа му , нисто техниката , нито прекия свободен удар , нито нищо

Отворко - кога Кристиано е дал топката на някой друг? - той е като черна дупка ( Гонзо беше такъв). Барби е друга бира, не е злобар и егоист . Но на някои именно такива типажи им харесват.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 14 апр 2009 17:27

Нормално е Фергюсън да играе театро и да се прави , че Бебратов става за нещо. Иначе как ще го продаде на прилична цена. В момента в който Фергюсън каже че Бербатов не става за Юнайтед цената му ще се срине и сделката с Бербатов ще се окаже супер неизгодна. В момента Фергюсън трябва да излъже някой арабин да купи Бербатов и след това ще видите какви ще ги наприказва .....

А вижте Македа ... от него мирише на голям футбол ... Момчета влиза за 5-6 минути вксарва гол, решава мача и така ... Няма преструвки, превземки, ох счупи ми се маникюра и т.н. ........ Барби може само да му иска автографи ....
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 14 апр 2009 17:33

Е,Берба не е като Стоичков да тича 90+ минути,но забелязах и съм сигорен че Берба има най-много асистенций в юнайтед
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

mbrr
Контакти:

Мнениеот mbrr » 14 апр 2009 17:33

Не съм от най- големите фенове на Бербатов. Има моменти, в които адски много ме ядосва, главно с играта си за националния (особено, когато не бяга, ама хич) и някои изказвания след мачовете. Но на клубно ниво и по специално при сравнение с Кристианото, нашия ми харесва къде къде повече. Най- малкото не излиза с толквоа гел, че да не може да си вдигне кифлата и да подаде топката, супер егоист, играещ не за отбора, а отбора играе за него. Любимия ми пример за безсилието на Роналдо като футболист е от полуфинала преди две години срещу Милан. Е тогава тоя не барна топка, не направи нищо, защото се мъчееше сам срещу цял отбор. Супер тъпо. Поне Бербатов я подава и прави ситуации, играе си отборно момчето.

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 14 апр 2009 17:34

Yoda написа:Нормално е Фергюсън да играе театро и да се прави , че Бебратов става за нещо. Иначе как ще го продаде на прилична цена. В момента в който Фергюсън каже че Бербатов не става за Юнайтед цената му ще се срине и сделката с Бербатов ще се окаже супер неизгодна. В момента Фергюсън трябва да излъже някой арабин да купи Бербатов и след това ще видите какви ще ги наприказва .....

А вижте Македа ... от него мирише на голям футбол ... Момчета влиза за 5-6 минути вксарва гол, решава мача и така ... Няма преструвки, превземки, ох счупи ми се маникюра и т.н. ........ Барби може само да му иска автографи ....

Кефиш ме най-добрият коментар за деня...скоро ще те направят треньор на Ман. Юнайтед

Може ли автограф от теб, че после, като станеш известен няма да мога да се доближа :lol:

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 14 апр 2009 17:38

Yoda написа:Нормално е Фергюсън да играе театро и да се прави , че Бебратов става за нещо. Иначе как ще го продаде на прилична цена. В момента в който Фергюсън каже че Бербатов не става за Юнайтед цената му ще се срине и сделката с Бербатов ще се окаже супер неизгодна. В момента Фергюсън трябва да излъже някой арабин да купи Бербатов и след това ще видите какви ще ги наприказва .....

По твойта логика - онова цинге дето вкара на Челси - е най-виликия играч - щото е едииствения българин вкарал за български отбор в ШЛ. Е как па никой не се сети да го купи? - явно всички са тъпи и не разбират от футбол - особенно сър Алекс.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 апр 2009 17:39

Ти па "Сън" за сирьозен :mrgreen: вестник ли го имаш :roll:
Все едно да вярвам на написаното в "Уикенд" от ГА...или пък нещо от ЕД, или ЖМ.Както и в "Гонг" да не кажат и думичка за "Левски" в някое предаване :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 14 апр 2009 17:39

Аз съм голям фен на Бербатов, но въпреки това мисля че Юнайтед не се нуждаеха от него при наличието на Рууни, Тевез, Уелбек и дадените под наем Манучо и Фрейзър Кембъл...а и сега с наличието на Македа. Просто стават прекалено много нападатели. Иначе се надявам Бербатов да е титуляр във всеки мач, но утре ще стискам палци за Порто. :mrgreen:

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 14 апр 2009 17:40

Пич - изивнявай за предния коментар - не светнах че се шегуваш :D :D

Върни се в “Футбол - Свят”