Рафаел Бенитес се изпокара с играчите на Челси!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Рафаел Бенитес се изпокара с играчите на Челси!

Мнениеот DmG » 26 фев 2013 18:41

gugushito написа:по принцип не ми е ясно защо махнаха Ди Матео ??? :o човека си работеше добре,ама оня комплексиран милиардер не знае да си трае... ;)

Според мен са две причините , лоши съветници и целта да разиграят Торесчо .

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 26 фев 2013 18:44

Genius. написа:
Нов скандал избухна в Челси след загубата с 0:2 от Манчестър Сити. Временният мениджър на Челси Рафаел Бенитес е влязъл в открит конфликт с играчите по време на тренировката на отбора в понеделник, съобщава вестник „Дейли Мейл“.

Бенитес е обвинил играчите на Челси, че те са причината за уволнението на няколко последователни мениджъри на "Стамфорд Бридж".

След това Бенитес е изнесъл цяла лекция на футболистите, които взеха участие в мача с Манчестър Сити. Той ги е упрекнал в неспособност да разберат тактическите му указания, както и в това, че не влагат достатъчно усилия по време на мачовете на отбора.

Един от футболистите обаче си е позволил да отговори на Бенитес, като му е казал, че той и неговите съотборници са спечелили Шампионската лига само преди няколко месеца.

Рафа веднага е отговорил, че играчите се представят изключително слабо след уволнението на Роберто ди Матео.

Капитанът на Челси Джон Тери е бил един от играчите, които най-много си е позволил да репликира Бенитес и да спори с него.

Според изданието Бенитес се изправя пред изключително труден момент, тъй като на отбора предстои гостуване на Мидълсбро от петия кръг на Купата на Англия.

Очаква се най-потърпевш от скандала в Челси да бъде капитанът Джон Тери, който няма да попадне в състава за предстоящия мач.

Друг играч на Челси е припомнил на Бенитес, че почти същите футболисти са спечелили три титли в Премиършип и четири пъти Купата на Англия.

Какво мислите по въпроса?Явно след поредната издънка на сините от Лондон,а именно загубата им от Манчестър Сити напрежението е ескалирало.Правилно ли е решението на Бенитес да си го изкара на една от живите легенди на Челси Джон Тери?

Айде бегай бе,провокатор :evil:

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 26 фев 2013 18:56

Виктор 1914 написа:Не знам, кой е крив и кой прав. Ама не за първи път, тия милионерчета от Челси правят подобни сцени на треньорите си. Все пак да не забравяме, че не е тайна как Абрамович ги глези. Ако не искат Рафа, в Ливърпул има място за него.

Къде има място за него опазил ни господ от този........ :( :( :(

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 26 фев 2013 19:00

Това били спечелили онова спечелили!Лежат на стари лаври хрантутниците!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
ChelseaCL
Контакти:

Мнениеот ChelseaCL » 26 фев 2013 19:07

То е ясно всичко вече. Да се заяждаш с играчите и да чакаш да останеш на работа при Абрамович е това е просто илюзия.
WE Showed Man City how to beat NAPOLI we showed MAN UTD how to beat BENFICA, we showed the WORLD how to beat BARCELONA and we showed the WORLD THAT WE ARE CHELSEA !!!

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 26 фев 2013 19:09

gugushito написа:по принцип не ми е ясно защо махнаха Ди Матео ??? :o човека си работеше добре,ама оня комплексиран милиардер не знае да си трае... ;)

Хубаво ,че е комплексирания милиардер ,че да печелиме всяка година големи трофей , гледай си средняка и не коментирай лондонският гранд!
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 26 фев 2013 19:11

saffron написа:

Хубаво ,че е комплексирания милиардер ,че да печелиме всяка година големи трофей , гледай си средняка и не коментирай лондонският гранд!

оппааа,изби на някой простотията.... какво те раздразни в мнението ми,бе човеченце ;)

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 26 фев 2013 19:15

saffron написа:

Абе аз не знам средняк ли сме или не сме ама я погледни последните мачове в първенството кога за последно ни бихте ? средняк сме били олелеле божке мила...
някакво отборче създадено от парите и някакъв фен който е фен на отбора си само защото отбора му е богат и печели титли и купи ще ми се прави тука айде бягай от тука ,че такива фенове като тебе са ми ясни ! и не знам какъф средняк трябва да си да имаш 18 титли на Англия по тази логика вие трябва да сте не знам...... сигурно най големите кенефи на света.

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 26 фев 2013 19:15

we are the champions написа:
saffron написа:

Абе аз не знам средняк ли сме или не сме ама я погледни последните мачове в първенството кога за последно ни бихте ? средняк сме били олелеле божке мила...
някакво отборче създадено от парите и някакъв фен който е фен на отбора си само защото отбора му е богат и печели титли и купи ще ми се прави тука айде бягай от тука ,че такива фенове като тебе са ми ясни ! и не знам какъф средняк трябва да си да имаш 18 титли на Англия по тази логика вие трябва да сте не знам...... сигурно най големите кенефи на света.

ей го и тоя си показа магариите..
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 26 фев 2013 19:19

becks32milan написа:
we are the champions написа:
saffron написа:

ей го и тоя си показа магариите..

Чакай малко значи той ще обижда а аз да си трая е няма да стане.... айде някой да ми обесни какъв средняк сме това ,че от 4 5 сезона не сме това което сме били значи ,че сме средняци така ли ? да ви имам логиката аз на вас да ви имам.

Върни се в “Футбол - Свят”