Официално: Снайдер се разбра с Галатасарай

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Официално: Снайдер се разбра с Галатасарай

Мнениеот Levskar_90 » 21 яну 2013 14:26

Викторчо, няма база за сравнение с Англииското първенство, даже Чемпионшип е по-гледано първенство от Анадолското. Снайдер може и да се е уплашил, все пак от Септември не е играл и във Висшата лига щяха, да го смачкат. Явно е искал да изкара старините си спокойно в първенство без претенции 8-)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 21 яну 2013 14:28

Viktor4o_Rs написа:
DmG написа:
Viktor4o_Rs написа:Кои пък сте вие, за да съдите световна футболна звезда като Снейдер и да му давате акъл :lol: :lol: :lol: Вместо да помислим как и защо в Турция купуват един от най-добрите халфове в света и то на идеална футболна възраст, вие пак плюете. И много ясно, че Галатасарай е по-добрият избор за него, отколкото Ливърпул. Ливърпул са велик тим с огромна история, но в момента са зле и не виждам как биха се класирали за ШЛ, а е ясно че футболист като холандеца държи да играе там. С Галатасарай ще печели титли и купи и ще играе в ШЛ, докато в Пуул това трудно ще се случи. Имената вече не са това, което бяха. ;)

Първо , кой те натиска че звъниш ?
Второ , купата на Турция ОМГ каква чест , дори Меси и Феномена не са я взимали . Каква чест ,ще засенчи медала от КЕШ-а .
Трето , да отидеш във Турция на 28 години си е чисто заробване .

Аз мисля, че бях достатъчно ясен, че иска да играе в Шампионската лига, а ти си пиши глупости, няма лошо :lol: :lol: :lol: Не знам защо подценявате толкова турското първенство, при условие че със сигурност е в Топ 10 на континента. Може да не ги харесвам, но това не ми пречи да съм обективен ;)

Викторчоооо http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k2013.html
Спри да говориш наизуст, турчолята хвърлят огромни пари и въпреки това не ги виждам как ще попаднат в десетката и кой ще исместят от там. Белгия ли? Или пък Русия, Украйна или Холандия ?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 21 яну 2013 14:32

Извинявай, че сбърках с цели 2 места, наистина как може :lol: :lol: :lol: Аз никога не съм казвал, че турското първенство е най-гледано или нещо такова. Казах , че Галатасарай е силен отбор и всяка година може да играе в ШЛ, за разлика от Ливърпул, това е. А и в крайна сметка той знае най-добре за себе си. Колкото и да ви е странно, някои футболисти предпочитат ШЛ пред Карлинг къп (или както там се казва сега) и ФА къп и са на мнение, че по-добре първи на село, отколкото последен в града, предпочитат да са в челото на по-слабо първенство, отколкото 6-ти или 7-ми във Висшата лига.
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 21 яну 2013 14:35, променено общо 1 път.
Изображение

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 21 яну 2013 14:33

Каквото и да говори Снайдер, направи го точно заради парите....След престои в Реал и Интер, не може да ме убеди че не си е осигурил бъдещето достатъчно, за да приеме намаление на заплатата и да играе в Англия....Това си е края на кариерата му каквото и да си говорим....да си се радва на тилите Шампион на Турция и носител на Купата на Турция...ся голямата смешка ще е ако Галата не успеят да спечелят нищо тоя сезон... :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 21 яну 2013 14:34

Viktor4o_Rs написа:Извинявай, че сбърках с цели 2 места, наистина как може :lol: :lol: :lol: Аз никога не съм казвал, че турското първенство е най-гледано или нещо такова. Казах , че Галатасарай е силен отбор и всяка година може да играе в ШЛ, за разлика от Ливърпул, това е. А и в крайна сметка той знае най-добре за себе си.

Ти каза цитирам "при условие че със сигурност е в Топ 10 на континента"
Излизам от темата.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 21 яну 2013 14:34

Viktor4o_Rs написа:Извинявай, че сбърках с цели 2 места, наистина как може :lol: :lol: :lol: Аз никога не съм казвал, че турското първенство е най-гледано или нещо такова. Казах , че Галатасарай е силен отбор и всяка година може да играе в ШЛ, за разлика от Ливърпул, това е. А и в крайна сметка той знае най-добре за себе си.

Според мен направи добър избор. Английското първенство не е залък за всеки. Видяхме ги немските звезди Кагава и Шахин как се провалиха в Англия :lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 21 яну 2013 14:37

Levskar_90 написа:

Според мен направи добър избор. Английското първенство не е залък за всеки. Видяхме ги немските звезди Кагава и Шахин как се провалиха в Англия :lol:

И понеже английското първенство е е най-силно, след месец и нещо ще остане без нито един отбор в ШЛ :lol: :lol: :lol: Тая тема сме я дъвкали много пъти и не ми се повтаря едно и също.
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 21 яну 2013 14:39, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 21 яну 2013 14:39

И какво като ще играе в ШЛ? Ще вземат Галата да се класират в групите и след това какво? Ще играят 2, макс 4 мача със сериозни отбори.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 21 яну 2013 14:42

Alexx написа:И какво като ще играе в ШЛ? Ще вземат Галата да се класират в групите и след това какво? Ще играят 2, макс 4 мача със сериозни отбори.

Е по-добре ли е да не играе въобще :lol: :lol: :lol: Разберете ме правилно, ако другият тим който го искаше бе постоянен участник в ШЛ като Челси, Ман Юнайтед или Арсенал, и аз щях да пиша същото като вас. Само че Ливърпул не е такъв, колкото и да уважавам и да се прекланям пред този толкова специален и наситен с история отбор.
Изображение

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 21 яну 2013 14:43

На всички е ясно, че отиде дам заради парите. Защо не си стои сега в Интер и да играе ШЛ, като толкова много иска? Нали именно заради пари отказа да подпише нов договор :lol:

Върни се в “Футбол - Свят”