Жребият за ШЛ повтори напълно този от генералната репетиция
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Жребият за ШЛ повтори напълно този от генералната репетиция
Затова се прави репетиция. Трябва да проверят дали правилно са нагласили нещата. 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Нагласена работа,тва стана кат нащо тото дето теглиха еднакви числа два поредни тиража
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
piranha написа:drakon написа:piranha написа:романтични дербита на 2-ри план-миньорското Шалке–Шахтьор и иберийската класика Порто-Малага,мексиканецът с когото Порто подписа вчера има ли право на участие?
Ще играе чак от лятото така, че не е в плановете по-важното е кой ще продаде Малага през зимата!
Гледай ти,имало и други фенове на Порто тук.Малага са симпатяги,но шампионът е един.
Аз мислех ,че съм сам кой са другите ???
- ihalamadrid
- Контакти:
Tommi написа:Затова се прави репетиция. Трябва да проверят дали правилно са нагласили нещата.
Нали ...
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната
И?
Който разбира от математика, ще види, че имаше сравнително малко варианти за двойките
Който разбира от математика, ще види, че имаше сравнително малко варианти за двойките
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
ivo_player написа:Уефалона пак е в епицентъра на цирка!
Браво! Още с първия си коментар постигна уникална излагация
Последна промяна от russia на 21 дек 2012 00:18, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
На мен пък не ми пука дали е нагласен жребият, искам да гледам интересни мачове.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
MCMXIII написа:И?
В случая не си съвсем прав. Нямаше отбор с по-малко от 5 възможни съперника, а немските отбори имаха по 7 (единствено без втория от тяхната група). Доста бяха вариантите и наистина има нещо гнило тук, но отдавна е известно, че жребият се манипулира. Не може примерно Барселона последните 2-3 години винаги да гостува на реванша във всичките си елиминации. Дребно нещо изглежда това, но още много такива дребни неща могат да се открият и за други отбори.
Иначе жребият определено ми харесва и то всички двойки без изключение. Исках Арсенал, получих го. Има сериозен шанс на четвъртфиналите немските отбори да са повече от испанските, но на Реал ще стискам палци.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
ЮНАЙТЕД на пръв поглед изтегли късата клечка
Казвам на пръв поглед,защото през 1998-99 все къси клечки теглихме ...
А след това 3-дневно парти и най-щастливите похарчени 1000 марки за празник
Казвам на пръв поглед,защото през 1998-99 все къси клечки теглихме ...
А след това 3-дневно парти и най-щастливите похарчени 1000 марки за празник
Ех каква случайност! 
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]