Щарк може , а Тасковци и Пасти разни?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Щарк може , а Тасковци и Пасти разни?

Мнениеот siniq_fen » 09 дек 2012 11:06

Stefan_Ned написа:А кога Клатенбърг ще се извини на Челси за глупостите,които отсъди срещу тях,не беше само една,а много.
Никога,всичко опира да човека,нямаш ли си го отвътре,няма да ти дойде.
А ще се извинили вчерашния съдия за първата дузпа срещу УБА на мача с Арсенал,такава дузпа и наш съдия няма да свири.

Абсолютно вярно. Всеки може да се извини, нищо няма да се промени. Нито ще стане по-добър съдия, нито ще върне отнетите точки. Стига вече. Ето че и съдии като Щарк правят чудовищни грешки, а ние псуваме ли псуваме българските съдии.
Само Левски!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 09 дек 2012 11:10

siniq_fen написа:
Stefan_Ned написа:А кога Клатенбърг ще се извини на Челси за глупостите,които отсъди срещу тях,не беше само една,а много.
Никога,всичко опира да човека,нямаш ли си го отвътре,няма да ти дойде.
А ще се извинили вчерашния съдия за първата дузпа срещу УБА на мача с Арсенал,такава дузпа и наш съдия няма да свири.

Абсолютно вярно. Всеки може да се извини, нищо няма да се промени. Нито ще стане по-добър съдия, нито ще върне отнетите точки. Стига вече. Ето че и съдии като Щарк правят чудовищни грешки, а ние псуваме ли псуваме българските съдии.

Сини ми приятелю нашите дори не се и сещат да се извинят след поредната тъпотия ! Те стават само и единствено за псуване!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 09 дек 2012 11:12

child in time написа:Сини ми приятелю нашите дори не се и сещат да се извинят след поредната тъпотия ! Те стават само и единствено за псуване!

Нима всеки съгрешил съдия излиза и казва "Да, аз сбърках, съжалявам за постъпката си!" ?
Само Левски!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 09 дек 2012 11:15

siniq_fen написа:
child in time написа:Сини ми приятелю нашите дори не се и сещат да се извинят след поредната тъпотия ! Те стават само и единствено за псуване!

Нима всеки съгрешил съдия излиза и казва "Да, аз сбърках, съжалявам за постъпката си!" ?

Не всеки и не всякога но поне някой понякога! В България никой никога! Здраво псуване само това заслужават!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 09 дек 2012 11:16

child in time написа:
siniq_fen написа:

Не всеки и не всякога но поне някой понякога! В България никой никога! Здраво псуване само това заслужават!

Не е съвсем така. Точно Таско се беше извинил след един мач между Левски и Берое ;)
Само Левски!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 дек 2012 11:17

pehopeho написа:И наще се извиняват понякога. Когато не са могли да изпълнят поръчка, се извиняват на някои президенти!
Имаше един дето извинявайки се, разправяше "Ами видях я дузпата, ама що не я свирих не знам!".

Имаше и друг случай - след един мач Локо Сф - Левски съдията беше влязъл в съблекалнята на Локо веднага след мача да им се извини. Това беше преди 7-8 години, тогава май Рендето беше изгонен за абсолютна симулация на син нападател, като в тази ситуация беше свирена дузпа за нарушение на дъгата, а Иванков тушира противник в малкото нак. поле, без последствия. Даже ако не се лъжа това беше в същия полусезон, в който беше и въпросният мач на ЦСКА, за който говориш.
Въпросът е, че в България след всеки кръг, след всеки мач има оплаквания от съдиите. Не е реално да се очаква всеки път да се извиняват, въпреки, че има фрапиращи случаи.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 09 дек 2012 11:18

Че не е свирил още 2 дузпи за Левски и не е изгонил поне още един от Берое знаем ги тия извинения! :) :) :)

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 09 дек 2012 11:22

child in time написа:Че не е свирил още 2 дузпи за Левски и не е изгонил поне още един от Берое знаем ги тия извинения! :) :) :)

Напротив, извини се на Берое, защото можеше да даде авантаж при тяхна опасна голова атака (друг е въпросът, че секунди по-рано имаше фал в полза на Левски) ;)
Само Левски!

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 09 дек 2012 11:23

siniq_fen написа:
child in time написа:
siniq_fen написа:

Не е съвсем така. Точно Таско се беше извинил след един мач между Левски и Берое ;)

И? Аз такива мачове съм се нагледал, точно между двата отбора. Полза? 4:4 помниш ли? Полза за някой от отборите видя ли? 2 измислени червени ни даде за неправилно дишане съдията, че да ни биете. Не бихте, мачът бе супер як и хубав.Истински футбол. После ни спести дузпа в 90+ минута, ама след толкова подаръци за 90 минути го достраша. Антон Генов извини ли се за червен картон срещу Берое на мача Берое- ЦСКА, после дузпа им свири и един румънец я изтърва, т.е Беконо я хвана(ако не се лъжа). И да се беше извинил какво? Нито го преиграха, нито ни отмениха картона. Айде стига със защитни пледоарии към съдиите. Псуване по време на мача и после наказания за тях. Само това заслужават. А си мисля, че подпиранията към "големите" при нас ще престанат, когато бъде убит футболен съдия.Вече биха няколко, не помага, видя се. Ако бях на ботевистите, Таско щях да го диря, докато е жив, че да му завра кол в гъза.Дано го хванат някога и да го претрепят!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 09 дек 2012 11:26

Много хубаво мислене, браво. И като го убият и почнат да свирят за "малките" трябва да убиваме , че да почнат "поравно" да свирят ? Аз не знам досега Хауърд Уеб сигурно трябваше да е възкръснал няколко пъти.
Само Левски!

Върни се в “Футбол - Свят”