Шампионска лига с 64 отбора?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

CHE
Контакти:

Re: Шампионска лига с 64 отбора?

Мнениеот CHE » 27 ное 2012 23:57

Не стига ще премахнаха КНК а и мислят съвсем да довършат евротурнирите.Дано не го приемат така по слабите[като нас*] трудно ще влизат в групите.Освен това ще се намалят отборите общо на 64 от 80[колкото са сега в 2те групи*]което е още един минус.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 28 ное 2012 00:06

Идиотска идея от спортна гледна точка. От финансова е перфектана може би. И все пак шнур за идеята!!!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 28 ное 2012 00:07

Това няма да стане.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 ное 2012 00:08

Това ще е краят на мечтите за отборите от източна Европа да играят в групите на Шампионската Лига.Как виждате да имат шансове срещу петите в Испания,Англия,Германия,Италия.Все по-вероятно е да видим скоро Източно Европейска футболна лига с отборите от България,Гърция,Турция,Босна,Черна Гора,Русия,Азербайджан,Казахстан,Кипър,Македноия.Сърбия,Беларус и евентуално няколко други страни.Парите убиват футбола и пропастта между футболните клубове от изтока и запада расте с всяка изминала година.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 28 ное 2012 00:23

Не ми харесва идеята. Не знам какъв би бил форматът, но ако е с групова фаза и след това елиминации от 16-финали (както може би е най-вероятно), груповата фаза би била много безинтересна, защото всички фаворити за спечелването ще са в 1-ва урна и продължаващите отбори в над половината групи ще са предизвестени. 16-финалите също - повечето. Представете си група с Реал, Аякс, Генк и Нефтчи.
Може би интересна идея е вместо Лига Европа да върнат КНК, като в случай че носителят има квота за ШЛ, правото за участие да получава финалистът, ако и той има - третият (да бъдат въведени мачове за бронза навсякъде) и така. Мисля че по този начин и мотивацията за силно представяне в турнира за националната купа ще нарасне с една идея. Мисля си и от гледна точка на нашето първенство какви битки ще станат и за титлата, и за купата. Но все пак ще трябва и по-скромните федерации да имат по 2 отбора за ШЛ и това лесно може да стане с нешампионски поток от 1-ви квалификационен кръг примерно.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 ное 2012 00:32

И аз съм за връщането на КНК. Формата на ШЛ определено не трябва да бъде увеличаван! И без това груповата фаза в повечето групи е скучна и предварително предрешена, остава и да вкарат още боксови круши в нея! Абсолютно няма сми! В ШЛ интригата започва от фазата на директните елиминации насетне, като последните години дори и 1/8 финалите са скучни и в повечето случаи двойките са неравностойни и с предварително ясен краен победител...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 28 ное 2012 00:40

ЛИГА ЕВРОПА си е купата на Уефа, само дето има напълно излишни групи сега, които са в тежест на отборите и те не си дават много зор. Едно 80 процента от всички отбори играят с резервите и обиграват младите. Най-много кяр има за по-елитните играчи, защото могат да си отдъхнат от убийствените натоварвания на които са подлагани ежедневно! Точно това е била и идеята на този турнир, но групите са прекалено много и натоварват нас почитателите. Аз лично не виждам полза от мачове като Стяуа-Щутгарт 1-5 и всякакви такива измислени двубои. Единствената причина да се натягат всички да влязат в групите е, че ще вземат някой милион за закърпване на бюджета. Единственото мъдро решение би било да се сформират два нови турнира, да речем участват отборите от топ 15 според ранглистата на ФИФА по националния коефициент, а останалите надолу да им се направи един отделен турнир, за да стават по-интересни и оспорвани мачове. В момента много голяма част от двубоите в груповата фаза и на двата турнира не са качествени категорично, целта са най-вече парите, представянето е доста посредствено заради несериозното отношение към тези турнири! Имам предвид, че резултатите в доста от мачовете не са мерило за класата на отборите, защото предимно се играе с резерви! За нас е кофти, но няма смисъл да влизаме в никакви групи, ако не можем да премерим сили с истинския Ливърпул, а не 19-годишната им формация, макар че и тя ще ни разбие илюзиите, но не е мерило за класите. Ако не се лъжа, купата на Уефа се играеше точно с 64 отбора! Сега искат да се върнат по една отъпкана пътека, но в по-големия турнир и ще има още повече абсурдни мачове. Тези от УЕФА нямат никакъв акъл и досега не са променили нищо в положителна насока за футбола!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 28 ное 2012 01:43

Aбсолютна простотия, която изобщо не заслужава да се коментира. В ШЛ трябва да играят само шампионите, в ЛЕ- вторите, третите и четвъртите, така турнира ще бъде на изключително ниво и с огромен награден фонд. + КНК за носителите на купи.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 28 ное 2012 02:17

На мен тази идея въобще не ми харесва. Така с два турнира си е по-добре :)
CHELSEA

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 28 ное 2012 03:11

Гледам доста са "за" връщане на КНК и редуциране на ШЛ. Чудно ми е, какво мислят феновете в другите страни и въобще дали Платини знае, какво мислят. Но много по-важно е, какво мислят рекламодателите и телевизиите.
Дано Платини накрая от толкова иновативност, да не омаже съвсем всичко. Че сега чета, че някое от следващите Европейски ще бъде с една дузина домакини...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Футбол - Свят”