Попето удари дъното - отиде в Кубан...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

raikonen22
Контакти:

Re: Попето удари дъното - отиде в Кубан...

Мнениеот raikonen22 » 25 авг 2012 14:11

Къде очаквате да отиде Попето? Той е футболист със средни възможности все пак. Според мен би могъл да играе в някой от по-слабите отбори във Франция или Италия (елитните им дивизии). Но тези отбори нито могат да си позволяват да платят трансферната сума за него, нито заплатата, която ще взима в Русия. Но хората тук са прави, че никой български футболист не е отишъл в западен отбор, след като е започнал да играе в Турция или Русия.

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 25 авг 2012 14:12

Много по добре от газиантеп ли са какви са не ги знам.Според мен е крачка нагоре в кариерата му :lol:

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 25 авг 2012 14:12

Слушайте автора - той игра известно време в Кубан, преди да направи шеметна кариера в Барса, и ги разбира много нещата ;)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 25 авг 2012 14:15

LSFC 1914 написа:
k_oleto написа:добър трансфер на Ивелин

Това е вица на деня! :lol: :lol: :lol:

Ти си вицът на деня. Руското първенство в последните години е по-добро от турското, плащат добре, а и "Кубан" направиха силен минал сезон, ако случайно си забравил.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 авг 2012 14:21

А къде да отиде? Ние си се заблуждаваме, че нашите играчи стават за нещо и едва-ли не очакваме трансфери само във водещите отбори на първенствата от Топ 10.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 25 авг 2012 14:22

Какво дъно, глупости. Руското първенство е по-добро от турското, Кубан е по-силен отбор (поне към момента) от предишния му, повече пари ще взима... Какво повече? Е ако някой е очаквал да премине в Барса, да, сигурно това е дъното...

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 25 авг 2012 14:38

Това ще е вьрхьт на кариерата на един не лош футболист и посредствен 4овек. Той ни се изсмя в о4ите преди 10-тина дни , а ние сега сме по4нали да го мислим. Да ходи кьдето ще , на мен за този не ми пука.

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 25 авг 2012 14:58

руското първенство е 6-то по ранг според фифа след англия, испания германия, италия и франция. отвъщава ме посимистичното мислене или по-скоро клубно оцветено такова, на някои форумници. ето,о като е в анжи да не е по-слаб футболист от преди? вижте зенит, с какво достойнство се говори за този отбор, рубин, московските отбори, анжи... по-добре в европейска русия, отколкото на сирийската граница в анадола.
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

A/N/C
Контакти:

Мнениеот A/N/C » 25 авг 2012 15:12

Е къде да отиде тая въшка - във Анжи или Зенит ?! ''Той бил капитан на България'' и защо е капитан>щото нема друг . Пък и нали нашето ниво е много високо та ....

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 25 авг 2012 15:19

Както казаха някои вече, руското първенство е по-силно от турското. И да, толкова са ни възможностите на футболистите ни - средняци в Русия и Турция, някои във Втора Бундеслига, Марто и Стенли в средняци в Англия и един Берба, който пък е твърда резерва и ако отиде във Фиорентина - също бих казал, че това е средняшки отбор в Италия. Средняшки футболисти в средняшки клубове - това е толкоз просто и логично :lol:
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”