Форум на Манчестър Сити кога ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Форум на Манчестър Сити кога ?
ЕИ ГОРКИТЕ..........
След 21 12 2012 

След 3-4 години като се съберете още 20-30 глорихънтъри. Тогава форум на Сити.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- dreben23
- Контакти:
Udoji90 написа:Ако нямат достатъчно фенове във форума, то тогава титлата им не е достатъчен аргумент да им направят подфорум. Феновете на "Валенсия" във форума на 99% сме повече от тези на "Сити", но не се оплакваме, че нямаме подфорум, нали?
Напълно съм съгласен с колегата! Валенсия има много повече фенове от всякви измислени Манчестъри, Байерни и тем подобни измислени шампиони! Питайте, който искате и ще ви каже, че Валенсия е отборът на сърцето! Просто стилът им на игра никога не се променя, а футболистите играли в този отбор никога не са били звезди, а стават звезди след като са минали през "Местая"!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- Los Che
- Контакти:
Udoji90 написа:Ако нямат достатъчно фенове във форума, то тогава титлата им не е достатъчен аргумент да им направят подфорум. Феновете на "Валенсия" във форума на 99% сме повече от тези на "Сити", но не се оплакваме, че нямаме подфорум, нали?
е,и по брой а особено по качество сме №1 в всички земни кълбета.
Заслужаваме не 1 а точно 3 форума :
1. за Valencia CF
2. за феновете на VCF
и 3-ти просто да имаме един в повече
dreben23 написа:Udoji90 написа:Ако нямат достатъчно фенове във форума, то тогава титлата им не е достатъчен аргумент да им направят подфорум. Феновете на "Валенсия" във форума на 99% сме повече от тези на "Сити", но не се оплакваме, че нямаме подфорум, нали?
Напълно съм съгласен с колегата! Валенсия има много повече фенове от всякви измислени Манчестъри, Байерни и тем подобни измислени шампиони! Питайте, който искате и ще ви каже, че Валенсия е отборът на сърцето! Просто стилът им на игра никога не се променя, а футболистите играли в този отбор никога не са били звезди, а стават звезди след като са минали през "Местая"!Аз обаче съм ги сложил на трето място в сърцето си, а има и още място, защото е голямо!
![]()
Най-голЕмото сърце

Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Сити наистина заслужават форум, но... тогава ще се обадят феновете и на ПСЖ! 

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Сигурен съм, че и феновете на Дортмунд във форума са повече от тези на Сити.
А Бербата да заиграе в ПСЖ да видим дали и той няма да бъде създаден пръв.
Както и да е. По принцип има ли някакъв проблем да бъде създаден такъв подфорум, някакви технически ограничения има ли и трябва ли задължително да измести някой от съществуващите? Или просто основният аргумент е, че няма да е достатъчно посещаван и просто няма смисъл?
А Бербата да заиграе в ПСЖ да видим дали и той няма да бъде създаден пръв.

Както и да е. По принцип има ли някакъв проблем да бъде създаден такъв подфорум, някакви технически ограничения има ли и трябва ли задължително да измести някой от съществуващите? Или просто основният аргумент е, че няма да е достатъчно посещаван и просто няма смисъл?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
shotgun blues написа:Да го слагат на мястото на подфорумът на Байерн Мюнхен ,който я има 1 тема на 5 месеца - я не
Форум на СИТИ ще е много посещаван ,тъй като много хора гледат ВЛ и ще искат да им коментират мачовете-вече като един от грандовете там
То и Локо Мездра нямат фенове но си имат форум,ако ще слагат на Ман.Сити просто да добавят,няма нужда да махт някой друг,как добавиха на Лудогорец миналата година,после на Пирин Г.Д. и Етър.
Аз принципно искам да има форум на Сити. Надявам се те да спечелят отново Висшата лига. Обаче за мен има само един отбор и той е този от аватара ми. Нямам място за други отбори "в сърцето си". Да речем, че в един мач между Сити и Юнайтед ще бъда за "гражданите", но дори и при победа на "червените дяволи" въобще няма да се ядосам. Никога не съм разбирал и приемал това да си "фен" на чуждестранен отбор, всеки с вижданията си, разбира се.
Само Левски!
- dreben23
- Контакти:
Los Che написа:Най-голЕмото сърце
Не се съмнявай!

***САМО ЦСКА!***