Историята на Horde Zla ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Историята на Horde Zla ...

Мнениеот CTAHKO » 25 юли 2012 20:54

metodito написа:Ей садо-мазо воайори такива, стига с тея глупости. Защо ли тези теми се пускат от цесекари? И каква всъщност е била фенската принадлежност на тези, които издигнаха плаката на Герена?

Не-феновете и мразалянковците нямат клубна принадлежност. Закон!
Не знам обикновени сеирджии ли сте или провокатори, ма заради вас, други ще страдат. Знаете го, нали?

Сега пък какво не ти харесва :) къде има заяждане в темата :? Това си е една статия за агитката на отбор,на който утре Левски ще гостува.А и двете агитки страдат от взаимни чувства ;) а и струва ми се не само агитките ;) Май ни обиждат всички българи наред ;) Пусни и ти една хронология за фракциите в Левски и всичко е ток.А ако не ти харесва темата,не я чети 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юли 2012 20:54

Ок, обясни ми. Не мога да вдяна - подобни теми имат за цел, какво?
Босненски малоумници гаврили се с един от символите на България.
Заслужават ли внимание? И защо?

Пусни и ти една хронология за фракциите в Левски

Ами феновете на "Левски" не са като онези, които издигнаха плаката на Герена и не са и билИ. Заради това спамя всяка тема свързана с тези босненци, дето до две седмици нямаше да ги помним, ако не беше това. Това винаги съм харесвал на синята публика, че е съставена от нормални хора.

Те, хулиганите, точно това искат - ВНИМАНИЕ!
Дано всичко с нашите в Босна е ок, защото, ако се случи нещо - виновни ще са онези с плаката - а кой бил започнал пръв, кой бил втори...детска му работа. А един живот, пак ли ще е детска работа?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 25 юли 2012 21:05

Ама ти не ме разбираш.Поради вашите заяждания и простотии аз от вас разбрах за такава агитка и такава фракция.ако не беше тоя шум въобще нямаше да ми стане интересно да търся информация и тн...нито им се кефя нито се заяждам.просто давам инфо за фракцията
Последна промяна от POPCORN на 25 юли 2012 21:05, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 юли 2012 21:05

Методи,не си прав.Хулигани има във всяка една агитка и това не бива да го отричаме.Дали ни харесва или не,това е положението.Не можеш да казваш "Ние сме добрите",а другите са лошите 8-) Има ги във всеки един отбор и това е част от футбола,макар и отрицателна,но са част от футбола и не бива да си заравяме главите в пясъка,като щраусите 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юли 2012 21:09

Добре, де, на някого ще му е интересно. Просто аз съм втрещен от този нездрав интерес, не само на вас двамата, а на много повече хора. Зловещо е чак.

Методи,не си прав.Хулигани има във всяка една агитка и това не бива да го отричаме.Дали ни харесва или не,това е положението.Не можеш да казваш "Ние сме добрите",а другите са лошите Има ги във всеки един отбор и това е част от футбола,макар и отрицателна,но са част от футбола и не бива да си заравяме главите в пясъка,като щраусите

Така е, но не трябва да им се дава гласност, за да не могат да привличат съмишленици. Постепено ще намалеят и зулумите, които правят няма да са толкова големи, както това по 50 човека от две агитки да направят беля на толкова много хора.

Много казват как нямало хулигани в Англия. Абсолютна заблуда. Просто не им дават глас, не ги представят едва ли не като герои и ала-бала. Полицията работи тихо и така. Не говорят в централните новини как 20 сополанковци се сбъхтали и се разревали.

На мен ми харесва, че не сме като турците или аржентинците. Поначало главите са ни хладни.
Последна промяна от metodito на 25 юли 2012 21:17, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 25 юли 2012 21:10

Не са нищо особено! Сектор Б и Г ги превъзхожда с доста ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 25 юли 2012 21:38

turbogena написа:Не са нищо особено! Сектор Б и Г ги превъзхожда с доста ;)

+ 1 !

Васе, нали не се интересуваше от агитки ?
Изображение

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Мнениеот Син до гроб » 25 юли 2012 21:56

POPCORN написа:Ама ти не ме разбираш.Поради вашите заяждания и простотии аз от вас разбрах за такава агитка и такава фракция.ако не беше тоя шум въобще нямаше да ми стане интересно да търся информация и тн...нито им се кефя нито се заяждам.просто давам инфо за фракцията

То пък ако бяхте вие нямаше да е същата работа мислиш.....пак щеше да има заяждания по форуми кой циганин ,кой мюсюлманин......
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 25 юли 2012 23:53

нямало значение от религия или националност... тия да ги говорат на някой друг. :lol: Познавам сърби лично и знам отношението им към хърватите и шиптарите. Тия може да си гледат там мешеницата...
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 26 юли 2012 01:29

Blue_Lion написа:
turbogena написа:Не са нищо особено! Сектор Б и Г ги превъзхожда с доста ;)

+ 1 !

Васе, нали не се интересуваше от агитки ?

е това значи ли,че не мога да прочета инфо откъде идват и тн?Стана ми интересно просто.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Футбол - Свят”