Дидо написа:Много добре го помня,бях ученик на рождения ми ден,и Ювентус биха с една измислена дузпа
А бе, дузпата можеше да се свири, можеше и да не се свири. Все пак, Бониек доста се постара.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Дидо написа:Много добре го помня,бях ученик на рождения ми ден,и Ювентус биха с една измислена дузпа
wolf написа:Италианци в белгийски сектор - ФАКТ 1
Неадекватно решение за финален стадион - ФАКТ 2
Най-смешната дузпа която съм виждал на финал, победна при това - ФАКТ 3
Италиански лумпени са хвърляли камъни по англичаните много преди англичаните да тръгнат към сектора им освен това италианците кой ги е карал да се набутват ВСИЧКИТЕ ВКУПОМ в оградата ми кажи? Огромна английска агитка ги размазва в стената или пияните скачат на оградата като животни? Ювентус не отнесе и 1 франк наказание, а най-големия отбор на Ливърпул събиран някога беше изхвърлен за 6 години. Аман от заслепени фенове, вземи прочети малко, разгледай малко данни за инцидента. Плюйте колкото си щете, но вие сте болните щом си нямате никаква идея какво точно се е случило. Кое може да се свири бе? 2 метра ПРЕД наказателното...
гарфилд написа:Бях на 14 когато се случи.Но не може да се обвиняват единствено тифозите на Юве.Не е честно.В книгата на Мишел Платини ''Моя живот като един мач'',много подробно са описани събитията и НЕ СА виновни само тифозите на Юве.Организацията на мача е под всякаква критика,допускат се двете агитки,много близо една до друга и лумпените от Ливърпул,само това чакат.
П.П.Да ме извинява колегата моряк wolf,о този път не съм съгласен с него.Кой ги допуска италианците, в белгийския сектор?Кой избира Хейзел,за арена на финала?Тифозите от Торино ли?Единствено съм съгласен,че дузпата която вкара Платини,бе много измислена.Бониек го спънаха 2 метра пред наказателното,а той падна вътре,като отсечено дърво.
wolf написа:гарфилд написа:Бях на 14 когато се случи.Но не може да се обвиняват единствено тифозите на Юве.Не е честно.В книгата на Мишел Платини ''Моя живот като един мач'',много подробно са описани събитията и НЕ СА виновни само тифозите на Юве.Организацията на мача е под всякаква критика,допускат се двете агитки,много близо една до друга и лумпените от Ливърпул,само това чакат.
П.П.Да ме извинява колегата моряк wolf,о този път не съм съгласен с него.Кой ги допуска италианците, в белгийския сектор?Кой избира Хейзел,за арена на финала?Тифозите от Торино ли?Единствено съм съгласен,че дузпата която вкара Платини,бе много измислена.Бониек го спънаха 2 метра пред наказателното,а той падна вътре,като отсечено дърво.
Не съм казал че тифозите на Ювентус са виновни че охраната и стадиона са катастрофа. Виновни са, че започват да провокират след като знаят че нито стадиона е читав, нито сектора би трябвало да е техен.
wolf написа:Италианци в белгийски сектор - ФАКТ 1
Неадекватно решение за финален стадион - ФАКТ 2
Най-смешната дузпа която съм виждал на финал, победна при това - ФАКТ 3
Италиански лумпени са хвърляли камъни по англичаните много преди англичаните да тръгнат към сектора им освен това италианците кой ги е карал да се набутват ВСИЧКИТЕ ВКУПОМ в оградата ми кажи? Огромна английска агитка ги размазва в стената или пияните скачат на оградата като животни? Ювентус не отнесе и 1 франк наказание, а най-големия отбор на Ливърпул събиран някога беше изхвърлен за 6 години. Аман от заслепени фенове, вземи прочети малко, разгледай малко данни за инцидента. Плюйте колкото си щете, но вие сте болните щом си нямате никаква идея какво точно се е случило. Кое може да се свири бе? 2 метра ПРЕД наказателното...
durex написа:До колкото съм информиран,наистина тифозите на Ювентус носят по-голяма вина за случилото се,но факт е че наказват англичаните.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта