Любимата на Сокачеви

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Любимата на Сокачеви

Мнениеот Udoji90 » 26 апр 2012 11:40

Сокачев и Делов определено са дразнещи, ама чак пък да ми рекламират коментаторите на Диема! И те са същите досадници. Онзи ден след мача Вила - Болтън двамата в студиото направиха препратка към Барса 2-2 Челси и Боби Борисов изръси тоталната глупост, че "доброто" било победило, защото Челси са елиминирали Барса. Според мен за един професионален коментатор е недопустимо да каже, че във футбола има добри и лоши. А че Алекси изпада в ненужна истерия в някои моменти, няма никакъв спор. Делов пък вчера в 110-тата минута говореше как оставали още 5 мин. до края на продълженията и даже го повтори 2 пъти, без да се усети, че греши. :lol:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 26 апр 2012 11:45

Иначе много хубав анализ на Кеворкян, особено последния абзац :)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 26 апр 2012 11:49

тоя глупак смокачев ме дразни много с пристрастията си! снощи се бият некви решаващи дузпи а тоя ми напомня за некви мачове на ливърпул ..на КОИ го интересува отдавна забравения и тънещ в посредствие бивш англииски гранд , когато вечните Реал и Байерн си бият дузпи? :roll:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
bai Momchil
Контакти:

Мнениеот bai Momchil » 26 апр 2012 11:51

То мутето е хубаво неща ама за съжаление изключва и рева от трибуните и малко се губи ефекта. Винаги съм си мечтал да имам копче на дистанционното - "Изключи коментатора only" :)

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 26 апр 2012 11:53

joring написа:Какъвто и да е Сокачев, той поне наистина коментира, добър-лош има си кой да го оценява, а и "мутето" върши идеална работа. Докато тези от диема не са коментатори, с изключение на 1-2, там са събрали преводачи, всеки който е гледал мач от ВЛ с оригинално аудио е наясно с това, като не само, че са преводачи, а някои от тях и доста умело имитират реакциите на истинските коментатори от скай. :lol:

+1

А ДС-то вече и от футбол почна да разбира и да пише статии... тъжно е как толкова "малки" хора са били издигани до такова положение през комунизма и как са си повярвали, че някакъв истински коректив... : /

(мен най-много ме кефеше обаче пича от БНТ, дето коментираше сините очи на Диего Форлан)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 26 апр 2012 11:55

saffron написа:тоя глупак смокачев ме дразни много с пристрастията си! снощи се бият некви решаващи дузпи а тоя ми напомня за некви мачове на ливърпул ..на КОИ го интересува отдавна забравения и тънещ в посредствие бивш англииски гранд , когато вечните Реал и Байерн си бият дузпи? :roll:

Вечните кога за последно са помирисвали финал в тоя турнир : DDDD
[center]Изображение[/center]

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 26 апр 2012 12:38

Какъвто и да е бил Кеворкян, мога да кажа че има доста изящен изказ, какъвто за съжаление вече почти не се среща в българската преса. Коментаторите от Диема са най-добрите, просто защото няма по-добри в БГ, иначе и те имат пропуски. Въпреки това четат доста и се информират за тактики, постройки и т.н., с което пък обогатяват и нас, зрителите, които не искат да слушат кой на кой подава, защото това се вижда ако гледаш мача и се интересуваш от двата отбора. Преди, когато качеството на тв предаването беше лошо, имахме нужда от помощ, защото не можехме сами да различим играчите на нискокачествените тв приемници и с нискокачествения сигнал от стайната антена. Сега, когато цифровите тв и оптичните връзки правят картината почти перфектна, ние зрителите, които се интересуваме от повече детайли около самия мач, стадиона, феновете, традициите, историята на дербитата и т.н., можем само да сме щастливи от качеството на коментаторите от Диема, въпреки че може и повече, но просто в България няма достатъчно добри специалисти не-коментатори, които да бъдат поканени и да разяснят някои тънкости на играта преди или след мач. Въпреки че не харесвам Вили Вуцов, мога да го поздравя за анализа, който направи на почивката снощи на Реал и Байерн, както и ми направи впечатление как Краси Минев, който нищо не разбира от футболната игра, тотално не разбра за какво говори Вуцов.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 26 апр 2012 12:41

Най-добрият бг коментатор е Георги Филипов, той коментира Бундеслигата по Евроспорт 2!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 26 апр 2012 12:42

Alex написа:(мен най-много ме кефеше обаче пича от БНТ, дето коментираше сините очи на Диего Форлан)

+1 :lol: :lol: В БНТ са най-забавни.Особено Никола Ибришимов.Това за сините очи на Диего Форлан,както и за "малкия бобър" Муслера бяха култови :mrgreen:
http://vbox7.com/play:c192115e
Ивайло Ангелов също няма равен: http://vbox7.com/play:1e9ad2cd
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 26 апр 2012 12:49

Според мен Сокачев и Делов са някъде средно ниво коментатори. По-добри са от повечето от Канал 1 например, но са по-слаби от някои от Диема. Проблемът според мен е, че тия двамата просто се изчерпаха за ШЛ. Та те коментират ШЛ от 6-7 години сигурно вече. Ринг като взеха ШЛ преди две години и тамън дойдоха някакви нови лица и хора и тоя Сокачев веднага се премести в Ринг и той и айде пак го сложиха него на ШЛ само че с Борис Касабов. Те двамата тогава редовно не се разбираха за някои ситуации и едва ли не изпадаха в противоречия. С една дума- има нужда от промяна. Сега не е комунизма да има един коментатор като Мичмана и той да коментира всички мачове. Да ги сменят малко, а пък Сокачев и Делов да коментират от ЛЕ или нещо друго. На хората им е писнало от тях, особено от истеричния, писклив Алекси
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “Футбол - Свят”