Топ 40 на най-популярните клубове в Европа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Топ 40 на най-популярните клубове в Европа

Мнениеот DmG » 21 мар 2012 23:12

messi7 написа:
Neftochimic1892 написа:Това не са най-популярните клубове ,а тези с най-многобройна фенска маса при домакинствата си ..

A, така.Дойдохме си на думата. А най-популярни в момента са Барса, Реал (М), Ман Ю, Ман С... Особено последните 2 тима има много фен маса от хора, които грам не разбират от футболист, но е важнот да са от СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ и да купуват артикули, без да са посетили мач на тима си... Айде Сити още не са толкоз популярни де, зависи колко време ще им се наливат арабски кинти. Както и да е ;)

Ти си глупавичък ( бе трябва да се обиждаш , щом смятате , че може да се вика на Евра негър ) 86 000 , 99.4% посещаемост и накрая казваш " фен маса от хора , без да посещават мачове " Супер глупост !
Разбира се , че успехите уваличават привържениците , все едно една трета от интернационалните фенове не са станали от Ливърпул заради 5те КЕШ и финала срещу Милан . Но какво да ти обяснявам , като ние само разбираме от "футболист".

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 21 мар 2012 23:13

Заглавието е некоректно. Най-популярни в Европа са Барселона и Ютд, защото имат най-много успехи последните 5-6 години. Теоретично, успехите се постигат с добра игра, което привлича и феновете.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 21 мар 2012 23:14

А ти пък ми се връзваш. Казвам за примери и от България, дет всеки ден гледам некви хлапета, старци, сичко с фланелки, шапки на Юнайтед! Айде сега ми обясни как преди 3,4 години НЕ БЕШЕ ТАКА!Извинявам се за офтопика :roll:
Изображение

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 21 мар 2012 23:16

messi7 написа:А ти пък ми се връзваш. Казвам за примери и от България, дет всеки ден гледам некви хлапета, старци, сичко с фланелки, шапки на Юнайтед! Айде сега ми обясни как преди 3,4 години НЕ БЕШЕ ТАКА!Извинявам се за офтопика :roll:

Едит - Дори и смотаняците от един мобилен оператор ги рекламират( така рекламират програмите си де и телефоните)... И дори последната 1 година, спирам да коментирам, темата не е точно такава... Разни хора, разни виждания ;)
Изображение

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 21 мар 2012 23:20

messi7 написа:А ти пък ми се връзваш. Казвам за примери и от България, дет всеки ден гледам некви хлапета, старци, сичко с фланелки, шапки на Юнайтед! Айде сега ми обясни как преди 3,4 години НЕ БЕШЕ ТАКА!Извинявам се за офтопика :roll:

Първо Бербатов много фенове привлече , за съжеление , някои не са много истински . Но няма значка , няма да се правя на големия фен .
А това за артикулите , сега има интернет има голями магазини , а преди едвам се намираха артикули и бяха на безумни цени или жалки ментаци . Не знам на колко години се , че не ги знаеш тези неща .

Потребителски аватар
pechelish
Контакти:

Мнениеот pechelish » 21 мар 2012 23:22

LSFC 1914 написа:Точно Борусия да води в това класиране? Айде стига глупости...

Ти футбола следиш ли го въобще ?
Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 21 мар 2012 23:43

LSFC 1914 написа:Точно Борусия да води в това класиране? Айде стига глупости...

:lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 22 мар 2012 00:17

Тва момче ЛСФК се из*ка още първи коментар и всички му се смеят. :lol: А иначе тия проценти са малко лъжливи, защото да кажем на Пуул и на Челси стадионите им побират 40К и нормално да се пълнят, докато при Лацио и Рома, които играят на 80К стадион, като не им се напълни и някой дето не знае кои играят в Серия А ама знае и бащините имена на играчите на Уигън, Муигън и тем подобно английски отбори, вижда репортаж по телевизията, гледа малко празни седалки и си казва," е мани ги тия, не могат да напълнят един стадион." Иначе за популярността - Борусия винаги са били уникални. Просто неповторими - заедно с Шалке според мен нямат аналог, като фенска подкрепа и организация, не само в Германия, но и в Европа. Ако не вярвате вижте мачовете им отпреди няколко години, когато бяха изпаднали във финансова криза и погледнете как се бориха да не изпаднат...пак пред 80 000 на Фелтинс Арена. Виждате как е по-добре да се интересува човек от повече неща, защото идват едни такива класации и "Пешо Манчестера" излиза и почва да се излага, като кифладжия. :)
Изображение

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 22 мар 2012 00:26

Борусия е безспорния лидер по посещение на мачове а за 100% на Байерн го оставям без коментар.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 22 мар 2012 00:29

DmG написа:

Първо Бербатов много фенове привлече , за съжеление , някои не са много истински . Но няма значка , няма да се правя на големия фен .
А това за артикулите , сега има интернет има голями магазини , а преди едвам се намираха артикули и бяха на безумни цени или жалки ментаци . Не знам на колко години се , че не ги знаеш тези неща .

На 23 съм човек, лека нощ. :)
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”