Арсенал ще търси ли победа като гост на Базел?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Арсенал ще търси ли победа като гост на Базел?
Базел ще вземе нещо от Англичаните.Те изтърваха тука да вземат победата вчера но там ще си наваксат.Не съм сигурен обаче че французите ще подходят сериозно към Лудогорец.Като нищо един Х би се оформил.
Captain Stottlemeyer написа:Мачът на Арсенал в Базел е на 6 декември. Преди това имат мач за първенство като гост на Уест Хям на 3 декември, а след това домакинстват на Стоук Сити на 10 декември. Иначе казано - през тези дни програмата на отбора не е чак толкова трудна.Като прибавим и обстоятелството, че всяка спечелена точка носи коефициент и пари, смятам че Арсенал ще играе за победа...
![]()
http://www.sportal.bg/statistics_schedu ... round=6323
Както казваш точките носят коефициент и пари. Някой трябва да подскаже на Венгер че по коефициент Арсенал изостават от Челси само с 3 точки...така че трябва да бият
khana82 написа:Alex написа:anons написа:Сметките за 1 и 2 място в групата винаги излизат накрая криви.
Като гледам май само Байерн ще е втори в групата си от големите.....
Арсенал с Венгер винаги са били лузъри.......Нищо чудно да пусне резерви и после някой водач на група да ги отстрани. Това още един път ще докаже лузърското поведение на Венгер.
От друга страна този който играе до последно....почти винаги труда му не е бил напразен......
Доколкото познавам Венгер , Арсенал няма да се напъва в Базел.....
Шансът за класиране на Лудогорец го оценявам на 35%.
Наричаш единственият отбор, който е ставал шампион БЕЗ ЗАГУБА в някое от трите големи първенства "лузър"...
Само уточнени,че и великия Милан има същото постижение.И да не съм офтопик ще кажа,че Дерменджиев не е треньор за Л-ц,а за средняк.Факт.
Само уточнение, че казах ТРИТЕ големи първенства - Англия, Германия, Испания

[center]
[/center]

Pragmatichen написа:За този можещ и силен отбор Дерменджиев е това, което би било, ако имаме купе на Мерцедес, а вътре сложим двигател на Трабант.
С две думи, треньорът проваля Лудогорец, просто човекът е страхлив, лимитиран, флегматичен, монотонен, не е мотиватор, няма хъс.
Не става!
И още 100 пъти да влязат в ШЛ, и още 100 шанса да имат за точки, след като са постигнали голове и аванс в резултата, чичо ви Гошо ще оплеска всичките 100 шанса.
Докато този некадърен и флегматичен човек е начело на отбора, Лудогорец нищо сериозно няма да постигне в ЕКТ, а не е като да не могат, могат, имат потенциал, имат и качества.
Дори си мисля, че Дерменджиев няма респект пред футболистите, просто един физкултурник.
Вече в 7-ми мач виждам как отборът видимо издиша физически, срещу по-силен съперник, който при това се освежава със смени, а Гошо спи на тъча и не предприема смени до самия край.
И какво печели като си пази смените и завършва мача с по 1-2 смени, някои от тях силно закъснели, в 88-90 мин, когато и Меси да пуснеш, няма как да ти реши мача за 2 мин?
Този човек просто не става!!!
Лудогорец заслужава европейско име за треньор, мотиватор, можещ човек, изискващ и кадърен!
Лично аз видях една и съща грешка на Дерменджиев в 7 европейски мача, и тази негова грешка костваше на отбора поне още 3-4 точки, и поне още 2-3 млн евро приходи в касата на клуба, отделно от това възможности за продължаване по-напред в ЛЕ и т.н. и т.н.
За България и нашата А група и без треньор да играят, Лудогорец пак ще си вземат мачовете, но за Европа си трябва качествено име.
Работата на треньора до голяма степен е да мотивира и да бъде психолог, да печели мачове понякога и с хитрости, с навременни смени, с бавене и накъсване на играта, но да постига НЕЩО.
Дерменджиев нито е мотиватор, нито е психолог, нито е практичен.
Жалко само за отбора.
С тези играчи и с този колектив, друг на негово място щеше да е взел до тук 4 точки(поне 4) и мачът в Париж щеше да е екскурзия, а не да се надяваме сега на Арсенал да бие в Базел, което и на малките деца е ясно, че няма да стане.
Онзи ден гледах няколко мача на Зидан в Реал(като треньор), дойде ли 60-65 мин и почва със смените, наблюдава добре отбора, дава указания, вижда кой е уморен, кой няма ден и прави смени, до към 85 мин е направил три смени, а нашият в 85 почва с първа смяна и обикновено други смени и не прави.
Щом в Реал са преценили, че не може да се издържи 90 мин. с едни и същи играчи, дали в Лудогорец ще може?!?
Само това като види човек, и му става ясно какъв некадърен и страхлив човек е Гошо.
Отделно от това, Базел направи три смени, като и в трите пуснаха нападатели, чичо Гошо вади нападател и пуска Пластун, в Сф, в мач, който трябва да печели, а той трепери на лист от страх?!?
И пуска защитник за нападател...и какво, ако не бием Базел в Сф, ще отидем после да бием ПСЖ в Париж ли?!
Чудно ми е, Кирил всичко това не го ли вижда, пари ли няма за свестен треньор, сляп ли е, не знам?
Базел е силен домакин и трябва да са луди, да не устискат поне равен с Арсенал на своя земя.
Надеждата на Лудогорец беше снощи, но като типични лузъри заявяват, че са доволни от резултата, при все, че са наясно, че губят в Париж и Базел прави Х и сме аут.
Типично поведение на треньор - лузър!!!
Провалил се, гилотината му виси над главата, повел в резултата на 3 пъти в групата и спечелил 2 мижави точки и заявява "Аз съм доволен!" и от кое точно е доволен, от предстоящото отпадане ли?!?
До някъде си прев относно треньорът, че е страхлив, но кажи кой уважаващ себе си треньор ще дойде да работи в българската ППЛ? Той да не е луд? Какво перспектива има пред себе си след като поеме отбор в едно от най слабите първенства в Европа? Те веднъж пробваха с анонимникът Рибейро и се видя резултатът, плачевен!!! Та поне според мен проблемът не е че на Киро не му се дават пари, той е егоцентрик и за да се докаже ще направи всичко, по скоро никой не се навива да работи в мегацентъра на вселената Разград!
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол..
Вълчан написа:Базел ще вземе нещо от Англичаните.Те изтърваха тука да вземат победата вчера но там ще си наваксат.Не съм сигурен обаче че французите ще подходят сериозно към Лудогорец.Като нищо един Х би се оформил.
Базел са гола вода, или по точно казано са точно на нивото на Лудогорец в момента, та нищо чудно и те да отнесат една шестица от Арсенал, стига да им се играе разбира се!
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол..