Балканска лига
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Балканска лига
И аз съм си мислел много пъти за основаването на подобна лига, но ще се затрият много футболни центрове, а и ще виждаме български отбори в евротурнирите веднъж на 30 години, за това не мисля, че е особено удачно 

dunavfc написа:И какво значение има, колко милиона печелят турците при положение, че те в една подобна лига няма да участват !?
Турция да не е на Апенините? Аkо ми вкараш глупави съждения, то и Румъния не е много на Балканите. Сърбия и те не са изцяло на Блаканите.
-
А ние, многобройните фенове на Славия и Литекс, как ще ходим да гледаме любимите си отбори на гостуванията? Малко соленичко ще ни излезе.
pomiqr271 написа:dunavfc написа:И какво значение има, колко милиона печелят турците при положение, че те в една подобна лига няма да участват !?
Турция да не е на Апенините? Аkо ми вкараш глупави съждения, то и Румъния не е много на Балканите. Сърбия и те не са изцяло на Блаканите.
Абе човек...Ти изобщо прочетели, какво съм написал или реши да си пишеш наизуст !? Никой не ти говори за географските особености на Турция, Китай или Марс, става въпрос, че наличието на турски отбори в лигата би създало предпоставки за сериозни проблеми. Точно поради тази причина съм пропуснал и Хърватия и Босна, би трябвало да ти е ясно защо...
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
pitereca написа:Betchualeng Arnaikem написа:А ако се окаже, че накрая кретаме с 1 участник по подразбиране дали пак ще харесваш толкова идеята?
Дали ще я харесваш ако се окаже, че след 5 години на практика българските отбори си играят пак заедно, само че в "Българската дивизия"?
Защото с оглед на сегашното състояние на отборите в изброените от теб страни от България единствено Лудогорец с парите на Домусчиев ще си задържи местенцето, даже и това не е сигурно. На останалите ни представители надеждата ще е я от Сърбия я от Гърция да влезе някой слабак, който да изпадне вместо някой от нашите.
И това, че ще има повече пари поне известно време няма да помогне. Първо, защото проблемът на собствениците на водещите ни отбори не е дали имат пари а дали им се дават. И второ.. да биха имали стимул да вкарват пари за да лапат кинти от турнира, НО... то и Батков имаше интерес да използва разумно парите от ШЛ ама нъцки.
И още нещо, което пак опира до пари, и по-лошото е, че опира до даване на пари ПРЕДИ да се вземе каквото и да е кеш: участниците в тоя турнир трябва да разполагат с нормални условия за провеждането на такива мачове. С други думи да се поохарчат.
Напълно подкрепяям мнението ти, което доказва , че тази идея не е добра! Всяка държава трябва да си има национално първенство!Факт!
Не съм написал че не е добра. Само съм написал някои неща, които трябва да се вземат под внимание и да се намери решение.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]