Футболът вече не е същият !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Re: Футболът вече не е същият !!!

Мнениеот matador » 16 дек 2015 12:09

Последния отбор който адски много ме радваше с играта си това е Борусия Дортмунд на Клоп :) За повечето неща си прав но все още според мен футбола на места още си е същият гледам доста мачове извън Европа,като Аржентина,Мексико и Япония там няма такива звезди но си играят стабилно.Краят на първенството на Мексико беше невероятен много голове,драма,обрати,картони и накрая победителя беше решен с дузпи :)

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 16 дек 2015 12:37

THE G.A.M.E написа:Какво са мачкали бразилците през 98-ма ? :lol:

Почнаха със супер трудна победа над дървеняците от Шотландия с 2:1, като островитяните си вкараха автогол.
После биха Мароко с 3:0 ( голема работа, нема що ) и паднаха от Норвегия.

На 1/8 финалите биха класически Чили, които тогава въобще не бяха хомогенният състав, който са сега.
И после до финала бяха мъки... И ест. съдийска помощ.

Франция си ги размаза по-всички правила на играта.
Нема мафия, нема тото, просто тогава реферите не свириха за тях ( има си хас, да режат домакините ) ... И срещнаха отбор, който не се беше наакал предварително, заради името им.
Не че Дания и Холандия ги беше страх, но там реферският фактор игра сериозно.

4-ри години по-рано в Щатите, бразилците беха същите смешковци, макар и да имаха гениални играчи.
Но и тогава дори в детската градина знаеха, че финалът трябва да е Бразилия - Италия и реферите се погрижиха за това.

Явно бразилците се наакаха от страх на финала срещу домакина и затова нищо не играха.Да не забравяме че до тогава Франция нямаше никакъв сериозен успех на СП освен едно 4 място мисля.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 16 дек 2015 12:47

Аз много се дразня като се пише само наизуст. Кои са мега звездните трансфери на Челси например за над 10 години Абрамович. Да не се окаже, че повечето им трансфери стават звезди в техния клуб, а не са дошли като готови такива

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 дек 2015 15:34

icko65 написа:Явно бразилците се наакаха от страх на финала срещу домакина и затова нищо не играха.Да не забравяме че до тогава Франция нямаше никакъв сериозен успех на СП освен едно 4 място мисля.

Франция имаха страхотно поколение ( две години по-късно станаха и Европейски, нали помниш ;) ) просто играха супер навитак финала, а на Бразилия нищо не им се получаваше.
Няма смисъл да се търсят конспирации, "Петлите" играха по-силно във финала, а бразилците бяха колебливи през целият Мондиал, с малки изключения.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 16 дек 2015 20:54

Groucho написа:
sapio0o написа:Едно време си играехме на криеница без да ни пука, че сме на по 15-18, а сега на 10 вече си с айфон, а на 13 се тагваш в дискотеката. :mrgreen:

Криеница на 15-18 години? Дано в играта са присъствали гардероб и съседка на легло :lol:

galin56 написа:Явно си гледал някакви други мачове. Английските отбори никога не са били доминиращи в ШЛ, особено преди 10 или 15 години. Вярно имат успехи последните 20г. Челси, Ман Ютд и Ливърпул имат по титла, но всичките им титли са на клизма, Ливърпул от 3:0 - 3:3, Ман Ютд от 1:0 , 1:2 в продълженията, всички помним финала с Байерн, Челси на дузпи и т.н. Обикновено и отпадат още осмина или четвърт-финал. Не че са случайни, но не и са доминиращи, както са испанските примерно или преди как бяха италианските.

И според мен Байерн и Милан са с основна заслуга за демонстрирания английски характер в три финала на ШЛ.
Нали, без ни най-малко да обезценявам усилията на британците в тези мачове. Титлите им са заслужени.

А футболът си е същият.

Поклон! Дай Боже повече съседки да имаш!!!

П.П. Прав си. Яко се неглижира участието на Бавария и Милан във възхода на ВЛ. Първите дори са рецидивисти ;-)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 17 дек 2015 22:32

Футболът не е същият защото се изнежи.

Върни се в “Футбол - Свят”