ШЛ 1/4 финал: Реал М - Атлетико М - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: ШЛ 1/4 финал: Реал М - Атлетико М - 1:0 (Феликс Брих)

Мнениеот paceto » 23 апр 2015 01:52

Как да имаме повече положения в този мач след като вие излязохте с 11 отзад и почти не излизахте от наказателното си поле? Срещу такава схема на игра Реал винаги изпитва трудности и това не е само срещу вас, но когато от другата страна стоят качествени играчи като вашите особено в защитният вал и пред него няма как да е лесно. Ако бяхте излязли да се надигравата, а не да чакате на контра или на някое статично е напълно възможно да ни мушнете гол и после ходи връщай цели два след него. Това, че гола падна след като сте с 10 души е така, ама каква е гаранцията че нямаше да падне в 105 минута на продълженията или вярваше, че ще издържите и продълженията и да ни биете на дузпи. Няма как да издържите още едно полувреме след като си вкарахте всички играчи, а ние до гола нямахме нито една смяна и Карло ги пазеше за продълженията. Просто с тази груба игра картона си висеше рано или късно и за него сте си виновни вие, защото това не е директен червен, а втори жълт за глупостта на Туран.

В първият мач ви смазахме първото както и ти го каза, след почивката нещата се изравниха и дори вие имахте на малко шансове да вкарате гол в края на мача, когато имаше опълчение и това го казах преди 1 час и в нашата тема в отговор на фен на Барса, че вие за два мача нямахте сериозен шанс да вкарате гол. В този мач днес вие дали имахте и 10 минути в които се опитахте да направите нещо в атака, но за сериозен шанс за гол нямаше. Ние изтървахме поне 3 чисти и добре, че беше Облак иначе нямаше да има такива драми, но както казах с такава защитна игра и срещу такива играчи, които умеят да играят така няма как да имаш много положения за гол и играта да върви като по вода. До сега в мачовете през сезона ние почти винаги играехме по-добре от вас и накрая вие ни биехте или мача е равен, а сега без 4-ма титуляри и някакви експерименти в схемата на играчи от защита в центъра и нападение пак не ви дадохме шанс да направите каквото и да е било.

След всичко това да казваш, че незаслужено сме на 1/2 финал е смешно да не кажа жалко. :)

Аз никога не съм мразил Атлетико дори миналият сезон се надявах вие да станете шампион след като ние не можем, но за обратното е напълно нормално да няма същите симпатии след като сте яли толкова бой години наред и може би ако беше обратното и аз щях да ви мразя така както вие феновете на Атлетико. Когато обаче почнете да говорите такива неща след подобни мачове остава едно такова чувство, че хем ти се иска да намразиш отбора заради феновете, хем не ти се иска, защото знаеш че това е нещо нормално и трябва да го приемеш до известна степен и това да не е движещ се фактор за определянето дали харесваш или не даден отбор. Сега например ако бяхте ни отстранили аз щях да викам за вас, защото останалите отбори не са ми по вкуса като само Ювентус са ми така неутрални и нямаше да ме е яд ако те вдигнат купата.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: ШЛ 1/4 финал: Реал М - Атлетико М - 1:0 (Феликс Брих)

Мнениеот Pichichi » 23 апр 2015 09:20

Честито на феновете на белите, заслужено според мен. Един слаб мач за Атлетико!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: ШЛ 1/4 финал: Реал М - Атлетико М - 1:0 FT

Мнениеот boabbb » 23 апр 2015 10:27

Жаки, тука леко не си прав. Турчето е с картон + няколко нарушения след това и подлага бутоните :shock: Че Рамос е симулант, е факт, ама Туран си е виновен в случая :!: Колкото до коментирането на футбол - това, което се игра в тия 2 мача не е футбол :!: :!: :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 23 апр 2015 15:54

Интересно заглавие,но "обективно" понеже Брих вкара гола за Реал.

Jacko,научи се да приемаш загубите,а не да се оправдаваш със съдии и тн. които не са оказали някакво влияни върху мача.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 23 апр 2015 16:18

Може би и Симеоне обърка нещата със смените. Мисля, че Гризман можеше да е много по-опасен от Манджукич или Арда. Не направи най-силния си мач, но е много бърз и нестандартен и може да изригне всеки момент. Така или иначе, Реал беше по-добрия отбор в двата мача и победата е заслужена.

Върни се в “Футбол - Свят”