Легия Варшава 4:1 Селтик, Карабах 2:1 Залцбург,АЕЛ 1:0 Зенит

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Легия Варшава 4:1 Селтик, Карабах 2:1 Залцбург,АЕЛ 1:0 Зенит

Мнениеот runnersa » 01 авг 2014 19:56

dreben23 написа:http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/seedcl2014.html

По-ясни са ми от теб, колега. Поне знам английски и чета малките буквички, нямало да продължат, ще видим поне трите ще си продължат. Все гледате да давате акъли на по-умните хора, капиш не капиш, гледайте какво пише под третия кръг, тогава ми капишкайте.

За всички капиши може и да го преведа айде:
[i]Предполага се, че поставените отбори от 3 кръг са се класирали за четвърти квалификационен. Ако непоставени отбори се класират, те могат да заемат мястото в урната с поставените.

С други думи казано накратко, Карабах заема мястото на Залцбург, а същото става и с останалите хубавци, ако
отстранят поставен отбор. Ако разбира се написаното е вярно.
Единственото, което не знам всъщност и се чудя е точно това, какво ще стане аджаба ако в тая урна влязат трите непоставени отбора и станат поставени, как ще влезнат Лудогорец при тях като местата ще са заети от другите непоставени отстранили поставените отбори, какво правим в такъв случай ми кажете и отде накъде Лудогорец става поставен, като пише, че им вземат местата? :)

Ако се гледат пък коефициентите и по тях ги наредят, от какъв зор са го написали това правило като ще го нарушат сами. :lol:

Ех и Английския толкоз разбираш са го видях пише ДРУГИ ОТБОРИ може да заемат местата а не задължително тези които са ги отстранили ... тези други отбори в случая са тези които са най - близо до поставените като първия от тях е Спарта ;)( При два отпаднали поставени се качва Динамо З а при 3ри вече Лудътъ Горъ ако отстрани Партизан)

Below it is assumed that the seeded teams of the 3rd qualifying round qualify for the 4th qualifying round. If unseeded teams qualify other teams may take the seeded spot.
Ако непоставени отбори се класират Други Отбори може да вземат поставените места ;) А не тези които са ги отстранили ;)
Иначе трябваше да е:
If unseeded teams qualify they may take the seeded spot... капиш? :mrgreen:
Как ТЕ бе сладур other teams като те ли си го превеждаш :lol: :?

Това е положението пич нищо лично просто надявам се вече разбра - не са ТЕ ... ДРУГИ са! :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 01 авг 2014 23:27

Тц-тц, айде спри дотук, че засягаш теми, в които съм най-силен и не ми се занимава с изпитвания в момента, почивам си за новия футболен сезон. :P Вече пета година си почивам, кой като мен. Да ми завиди човек направо! :mrgreen: :mrgreen: Все пак и пиша глупостите от таблета, не съм длъжен на всеки да правя изящен "жестомимичен" превод, всичко това се плаща между другото, а и пише не пише "други" истината е, че пак не им е много ясен регламента и си импровизират и дирижират всеки един жребий.
Само приказки, колкото да не заспите ръсите, разсипвате ме от смях в тоя форум понякога, хехе. Само за английски не ми говорете, че ще стане без да искате излагация, а не ми е в стила да злепоставям хората, ни най-малко, напротив боря се срещу тези гадни и долни похвати на хората и затова го отнасяш ти в момента. Имай си едно наум, че това ми е родният език така да се каже, думичката "proficient" говори ли ти нещо? Ако не я знаеш, я потърси. Ако искаш да си ги премерим знанията, нямам против, то накрая трябва един да го направя за резил поне да се сетите, че трябва да си мълчите поне за някои неща, че не сте усвоили достатъчно материала още и дребните забележчици и поправчици ги правете на хора с вашето ниво на познания и интелект, щото нито познаваш събеседника си, а нямаш и най-малка идея изобщо какво може и какво не може, ама много ви знаят устите иначе.
Дай ми град и адрес на училището да знам къде да ти донеса теста, айде едно входно ниво, няма да те затруднявам чак дотам. :) Такива като теб са ми любимите събеседници, дето целта им е основно да се бъзикат със знанията и способностите на хората!
С професиите на хората не трябва да се бъзика човек и не се разрешават подобни и излишни волности. Нъц!

Още сигурно гледате филми с моите преводи предполагам, ами супер и аз си ги гледам в HBO обаче, за да ми е по-гадно! :lol: Останах без очи съвсем да угаждам на прищевките на тоя и оня келеш, а те милите чак в HBO ми приватизират буквичките, че в професионалните студия са тъпи като галоши, ама нали е по-лесничко да се крадне нечий труд и да вземеш париците на неговия гръб.
Ей заради такива като тоя пич няма да преведа никога повече и буквичка без пари, гледайте там неграмотните преводи и учете езици, за да видите, че хич не е лесно и да ви дойде акъла.
Знаеш пет думички на кръст и ти като моите бивши ученици едно време и мъчат да затапват по-вещи лица в професията, ама накрая оплезват езици милите гряхотки от удивление. Сладури са, ако им кажеш да научат нещо, няма да го направят, ама искат да се пробват с господина или госпожата. :mrgreen: До болка са ми познати такива неща, та недей напипва болното място ако обичаш.
За компютри, английски и за футбол само няма да спорите, че само с тва си губя времето и живота.
Разбира се, че ще ми се скапят очите- ти можеш ли да преведеш филмче час и половина, към 1300 реда - нищо работа, ТS качество, да му направиш тайминг че нема и буквички да му се радват някакви неграмотни младежи с жълто около устата и да те критикуват? В това число сложи и гледането на 4-5 мача и да сготвиш и манджа за "добитъка" вкъщи. :mrgreen: На всичко отгоре бащата като ми дойде някой път цъфнал и вързал с пиянски истории от обяд, а другите "ботове" ти вдигат шум зад гърба до сините небеса, върви превеждай по слух и без слушалки. Ако можеш да се справиш с всичките тези приятни неща за един ден, ще ти позволя и бъзиците за езика. То едва ли някой друг го може, ама го правех две години почти и после ми писна и ги започнах подред по номерата преброй се. Сайтове, админи, модератори, ядоха доста попара и те.

Анадъмо? :)
Малко е добре да се съобразявайте и си обмисляйте закачките много внимателно, че са твърде нелепи понякога и не на място. И тогава почвам да се хиля...

Споко, бъзикам се за теста. Ей ся съм тръгнал да ти правя тест, бива да не ме мързеше. А и учебниците ги четат мишките вече, че и те искат да си общуват с плъхове - иностранци. :)
Колкото до регламента в ШЛ, в последните години си признавам, че ми е някак все по-безинтересен и съм спрял да го следя, хвърлям му по някой друг поглед да им видя глупостите дето са измислили, ама като помисля малко логически прави впечатление, че на нас техния регламент не ни помага особено, даже все сме си прецакани, а и първо е добре да си отстраняваме съперниците, не треньорите си, тогава да гледаме и регламента! Уредените им мачове са ми достатъчни. Ако ни сложат поставени, пак непоставените ще са по-силни и каква е файдата, де е Киро на кирия! Ние българите все слагаме тигана, а рибата не се е удавила още в морето! :mrgreen: Айде лека ви вечер, юнаци!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 02 авг 2014 10:57

dreben23 написа:Тц-тц, айде спри дотук, че засягаш теми, в които съм най-силен и не ми се занимава с изпитвания в момента, почивам си за новия футболен сезон. :P Вече пета година си почивам, кой като мен. Да ми завиди човек направо! :mrgreen: :mrgreen: Все пак и пиша глупостите от таблета, не съм длъжен на всеки да правя изящен "жестомимичен" превод, всичко това се плаща между другото, а и пише не пише "други" истината е, че пак не им е много ясен регламента и си импровизират и дирижират всеки един жребий.
Само приказки, колкото да не заспите ръсите, разсипвате ме от смях в тоя форум понякога, хехе. Само за английски не ми говорете, че ще стане без да искате излагация, а не ми е в стила да злепоставям хората, ни най-малко, напротив боря се срещу тези гадни и долни похвати на хората и затова го отнасяш ти в момента. Имай си едно наум, че това ми е родният език така да се каже, думичката "proficient" говори ли ти нещо? Ако не я знаеш, я потърси. Ако искаш да си ги премерим знанията, нямам против, то накрая трябва един да го направя за резил поне да се сетите, че трябва да си мълчите поне за някои неща, че не сте усвоили достатъчно материала още и дребните забележчици и поправчици ги правете на хора с вашето ниво на познания и интелект, щото нито познаваш събеседника си, а нямаш и най-малка идея изобщо какво може и какво не може, ама много ви знаят устите иначе.
Дай ми град и адрес на училището да знам къде да ти донеса теста, айде едно входно ниво, няма да те затруднявам чак дотам. :) Такива като теб са ми любимите събеседници, дето целта им е основно да се бъзикат със знанията и способностите на хората!
С професиите на хората не трябва да се бъзика човек и не се разрешават подобни и излишни волности. Нъц!

Още сигурно гледате филми с моите преводи предполагам, ами супер и аз си ги гледам в HBO обаче, за да ми е по-гадно! :lol: Останах без очи съвсем да угаждам на прищевките на тоя и оня келеш, а те милите чак в HBO ми приватизират буквичките, че в професионалните студия са тъпи като галоши, ама нали е по-лесничко да се крадне нечий труд и да вземеш париците на неговия гръб.
Ей заради такива като тоя пич няма да преведа никога повече и буквичка без пари, гледайте там неграмотните преводи и учете езици, за да видите, че хич не е лесно и да ви дойде акъла.
Знаеш пет думички на кръст и ти като моите бивши ученици едно време и мъчат да затапват по-вещи лица в професията, ама накрая оплезват езици милите гряхотки от удивление. Сладури са, ако им кажеш да научат нещо, няма да го направят, ама искат да се пробват с господина или госпожата. :mrgreen: До болка са ми познати такива неща, та недей напипва болното място ако обичаш.
За компютри, английски и за футбол само няма да спорите, че само с тва си губя времето и живота.
Разбира се, че ще ми се скапят очите- ти можеш ли да преведеш филмче час и половина, към 1300 реда - нищо работа, ТS качество, да му направиш тайминг че нема и буквички да му се радват някакви неграмотни младежи с жълто около устата и да те критикуват? В това число сложи и гледането на 4-5 мача и да сготвиш и манджа за "добитъка" вкъщи. :mrgreen: На всичко отгоре бащата като ми дойде някой път цъфнал и вързал с пиянски истории от обяд, а другите "ботове" ти вдигат шум зад гърба до сините небеса, върви превеждай по слух и без слушалки. Ако можеш да се справиш с всичките тези приятни неща за един ден, ще ти позволя и бъзиците за езика. То едва ли някой друг го може, ама го правех две години почти и после ми писна и ги започнах подред по номерата преброй се. Сайтове, админи, модератори, ядоха доста попара и те.

Анадъмо? :)
Малко е добре да се съобразявайте и си обмисляйте закачките много внимателно, че са твърде нелепи понякога и не на място. И тогава почвам да се хиля...

Споко, бъзикам се за теста. Ей ся съм тръгнал да ти правя тест, бива да не ме мързеше. А и учебниците ги четат мишките вече, че и те искат да си общуват с плъхове - иностранци.
Колкото до регламента в ШЛ, в последните години си признавам, че ми е някак все по-безинтересен и съм спрял да го следя, хвърлям му по някой друг поглед да им видя глупостите дето са измислили, ама като помисля малко логически прави впечатление, че на нас техния регламент не ни помага особено, даже все сме си прецакани, а и първо е добре да си отстраняваме съперниците, не треньорите си, тогава да гледаме и регламента! Уредените им мачове са ми достатъчни. Ако ни сложат поставени, пак непоставените ще са по-силни и каква е файдата, де е Киро на кирия! Ние българите все слагаме тигана, а рибата не се е удавила още в морето! Айде лека ви вечер, юнаци!

Е ти ме разби евала сори за засягането но специално тоя регламент за пр-те кръгове на двата турнира е един и същ от няколко години стига да следиш нещата - като отстраниш отбор с голям коеф. в 2пр. кръг му гепиш коеф. и си поставен в 3ия кв. кръг ама после в плейофа пак си непоставен... и съответно ако си непоставен в 3ия пр. кръг и отстраниш отбор с колкото и голям коеф. да е после НЕ му го гепиш и в плейофа си отново НЕпоставен - това е хавата!
Демек в плейофа участваш единствено и само с Личния си коефициент и въз основа на него си поставен или не никой не го боли оная работа с кого си играл преди това, кой си отстранил, къв коефициент е имал и т.н. :lol: (Заради това отбори с коеф. 7 или 10 като Карабах и Дебрецен в който и от 2та плейофа да отидат (дали за ШЛ дали за ЛЕ) ще си го карат НЕпоставени горките )
Иначе евала пич разби ме с написаното :)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 07 авг 2014 13:14

dreben23 написа:http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/seedcl2014.html

По-ясни са ми от теб, колега. Поне знам английски и чета малките буквички, нямало да продължат, ще видим поне трите ще си продължат. Все гледате да давате акъли на по-умните хора, капиш не капиш, гледайте какво пише под третия кръг, тогава ми капишкайте. :)

За всички капиши може и да го преведа айде:

Предполага се, че поставените отбори от 3 кръг са се класирали за четвърти квалификационен. Ако непоставени отбори се класират, те могат да заемат мястото в урната с поставените. :)

С други думи казано накратко, Карабах заема мястото на Залцбург, а същото става и с останалите хубавци, ако отстранят поставен отбор. :) Ако разбира се написаното е вярно.
Единственото, което не знам всъщност и се чудя е точно това, какво ще стане аджаба ако в тая урна влязат трите непоставени отбора и станат поставени, как ще влезнат Лудогорец при тях като местата ще са заети от другите непоставени отстранили поставените отбори, какво правим в такъв случай ми кажете и отде накъде Лудогорец става поставен, като пише, че им вземат местата? :)

Ако се гледат пък коефициентите и по тях ги наредят, от какъв зор са го написали това правило като ще го нарушат сами. :lol:

И кво от 3те само Легия се класира а въпреки гарантираното им място на поставени от дребния шрифт така и не доживяха да се видят поставени :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 авг 2014 13:18

dreben23 написа:
4th Qualifying Round for Champions (10 teams)

Seeded teams coef. Unseeded teams coef.
------------------------ --- ---------------- ------------------------ --- ----------------
FC Salzburg *3 - Карабах Aut 46.185 Sparta Praha ** Cze 28.870
Steaua Bucuresti ** Rom 39.451 Dinamo Zagreb ** Cro 23.925
APOEL Nicosia *3 Cyp 37.650 Ludogorets Razgrad ** Bul 18.125
Celtic ** - Легия :lol: Sco 36.813 Maccabi Tel-Aviv **- Марибор Isr 17.875
BATE Borisov ** Дебрецен Bls 33.725 Sheriff Tiraspol ** Mol 17.075

Карабах, Стяуа, Легия, Апоел, Дебрецен

Хаха, сега излиза, че е много по-добре да си останем непоставени, то непоставените ми се видят по-трудни за преодоляване, все отбори с традиции. :lol: :cry: Всички са преодолими от поставените, но от непоставените ще имаме сериозни неприятности със Спарта Прага, Шериф или Слован, Марибор или Макаби ТА, Динамо Загреб. С чехите и молдовците не можем да се мерим от видяното в техните мачове. :cry: Хич не му трябва на Лудогорец
да е поставен, ще се затворят вратите за успех. :(

Дебрецен, Легия, Стяуа и Карабах Лудогорец ще ги бие без никакви ядове. :)

Пускам си баса, че Лудогорец влиза в Шампионската лига, то пътят им предначертан просто, ама браво на лудите, ще си е заслужено предвид миналогодишното им представяне в Лига Европа. :)

[offtopic]Айде честито, класирах ви! : :) lol:[/offtopic]

Имаме и уволнен треньор, още повече се изясниха нещата, прогноза за нов наставник- Димитър Димитров, на галено Херо.

Бая има да учите за футбола! :P Айде честити ви групи, Стяуа са слабички за мен и ако Лудогорец играе като снощи, ще постигне целта. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Футбол - Свят”