Прогреса на Казахстания футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

мили

Re: Прогреса на Казахстания футбол

Мнениеот мили » 18 юли 2014 12:48

-1914- написа:Лудогорец ще го натрупа, няма грижи.

Всеки да трупа за себе си, за да се увеличи и националния коефициент.
Но, с 1 - 1 и 0 - 2 няма да стане. Особено срещу такива "зимбрари"

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 18 юли 2014 13:41

То не става така да искаш да побеждаваш и да се работи на парче. Може ли някой да ми отговори на въпроса: ЗАЩО МЪРИ СТОИЛОВ И НАСКО СИРАКОВ БЯХА ОСВОБОДЕНИ СЛЕД ФУРОРА НА ЛЕВСКИ В ЕВРОПА И СЪЩОТО ЗА ЦСКА ЗАЩО ЛюБО ПЕНЕВ СИ ТРЪГНА ОТ ТАМ. Сега в Лудогорец се работи по другия правилния начин и успехите не закъсняха. Аз съм фен на Берое и тази година, ако не ни порежат от БФС сме в тройката. Посочете кой футболен треньор има повече стаж в един отбор за един период от Хубчев. И той да определя правилата той да коли и той да беси. Не са виновни треньори, футболисти и т.н. просто такива са чорбаджиите. Те работят на парче и искат мигновени резултати, но така не става. Изключение за Домусчиев и Гриша Ганчев, който пък не можах да се побера в кожата си от яд за този некадърник където го назначи за треньор. За това ще създаваме теми за прогрес на този или онзи футбол. И не на последно място за мен катедра футбол във НСА трябва да се закрие или по социалния вариант да произвежда треньори с лиценз за В и Б група.
ВДинев

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 18 юли 2014 23:35

Лудогорец им трябват само още 2 такива години и ще влизат навсякъде като поставени

Върни се в “Футбол - Свят”