Сър Алекс: Може да финишираме сезона с титлата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

george1982l
Контакти:

Re: Сър Алекс: Може да финишираме сезона с титлата

Мнениеот george1982l » 24 ное 2009 15:44

battlestar31 написа:Айде да не финиширате :mrgreen: ебати мошениците са тея манчестър и по лошото е че не спират да ги подпират съдиите :evil: чесно казано който и да вземе титлата съм съгласен само да не е манчестър :mrgreen:

определено наѝ подпираниат отбор в света а тоя сър не спира да реве като истински чорбар
Последна промяна от george1982l на 24 ное 2009 15:59, променено общо 1 път.

DidoManUtd
Контакти:

Мнениеот DidoManUtd » 24 ное 2009 15:55

Що не пуснете темата пак след нова година, айде края на януари, тогава може да се прогнозира.
А колкото до големия отбор на Челси.... спомням си как "мачкаха" и при Сколари в началото на сезона с по няколко гола разлика, но после всичко си дойде на мястото, а именно МЮ-шампион.
За Арсенал няма какво да се говори.... страшен потенциал, както винаги при Венгер, но, отново има НО, те не могат да издържат с млади футболисти цял сезон на едно ниво и това скоро ще приличи /въпреки че си пролича вече в мача с МЮ/.
За Ливърпул пък наистина няма какво да се говори тази година, това изоставане не може да се навакса, а и не се вижда как.
Успех на МЮ, САФ и Митко Бербатов.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 24 ное 2009 16:40

Lord of memory написа:
niki87 написа:
Lord of memory написа:То няма друг освен Манчестър.

Лорде-Челси мен,за вас калъфчица :)
Нищо лично ;)

Лично и да отричаш. Един отбор има на Англия и Тва е MUFC, всичко друго са еднодневки, кинти и исторически дразнители като Арсенал, Челси и ония в Дебрецен. ;)

Значи,че не харесвам Манчестър е от ясно по-ясно(повече от тях не харесвам само един друг отбор-пак червен :mrgreen: ),но това не ми пречи да гледам реално на нещата.Лично за мен отборът на Челси притежав по-голяма класа и може би ще стане шампион,нищо чудно да спечели и ШЛ.Но все пак това е футбол и всичко е възможно,като на пример трагичния в момента отбор на Байерн да извади късмет и да се класира за 1/8 финала на ШЛ,където да отпадне достойно :mrgreen: ;)

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 24 ное 2009 17:21

Миналата година по това време отново играехме слабо и разликата беше много по-вношителна, но накрая станахме шампиони , а и по принцип отбора играе по-силно след коледа, но има още едно нещо което ме притеснява, а именно липсата на бързина и каточели липсва хъс, но пък идва трансферен прозорец и купа на Африка много е важно да видим какво ще направи Сър Алекс дали и кого ще вземе и също как ще завършат мачовете на Челси по време на купата на Африка и тогава ще може да се правят някакви макар и трудни прогнози.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 24 ное 2009 18:08

Манчестър са шампиони ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Футбол - Свят”