Кашчей написа:В сайта да си пишат каквото си искат.Това е форум, а не информационен сайт, поне така мисля аз.
Можеш ли поне ти да кажеш, защо тази информация се пуска в този форум, а не във Футбол-свят, където и е мястото.
Не знам дали аз съм черноглед, или ти, като стане въпрос за ЦСКА и въобще нещо свързано с отбора, го защитаваш до откат, независимо от малоумността му.
Какъв футболист е Удоджи и какво го свързва с България, та е нужно да се пуска тема за един негов гол, в чужд шампионат, за чужд отбор?Това не разбирам аз.
Да , точно така. Това е форум, и не всеки ще тръгне по сайтовете да чете различните статии. И който намери нещо интересно, го пуска тук, за да се запознаят и другите с него. Както виждаш в момента не защитавам ЦСКА, а автора на темата. Но незнам ти защо се противиш, след като в друга тема беше написал, че според теб може да е малоумно , но според автора не е. И претенциите в първия ти пост не са, защо е пусната темата във форум ЦСКА, а защо му се посвещава тема.
За Удоджи, най-малкото което е, че му е издаден български паспорт с което е признат и за български гражданин, и то не от теб и от мен. А пък това , че е играл за последно в ЦСКА, по някакъв начин го свързва и със ЦСКА. Предполагам, че автора на темата е имал в предвид точно това, а и защото привържениците на ЦСКА ще имат много по-голям интерес да го прочетат. Но така или иначе, аз пак незнам защо задаваш само въпроси? Защо това или онова? Какво ти пречи лично на теб, такава тема? Като не ти харесва , не я чети. Толкова е просто.