Удоджи наказа Панатинайкос

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: Удоджи наказа Панатинайкос

Мнениеот msm » 22 ное 2009 23:38

Кашчей написа:В сайта да си пишат каквото си искат.Това е форум, а не информационен сайт, поне така мисля аз.
Можеш ли поне ти да кажеш, защо тази информация се пуска в този форум, а не във Футбол-свят, където и е мястото.
Не знам дали аз съм черноглед, или ти, като стане въпрос за ЦСКА и въобще нещо свързано с отбора, го защитаваш до откат, независимо от малоумността му.

Какъв футболист е Удоджи и какво го свързва с България, та е нужно да се пуска тема за един негов гол, в чужд шампионат, за чужд отбор?Това не разбирам аз.

Да , точно така. Това е форум, и не всеки ще тръгне по сайтовете да чете различните статии. И който намери нещо интересно, го пуска тук, за да се запознаят и другите с него. Както виждаш в момента не защитавам ЦСКА, а автора на темата. Но незнам ти защо се противиш, след като в друга тема беше написал, че според теб може да е малоумно , но според автора не е. И претенциите в първия ти пост не са, защо е пусната темата във форум ЦСКА, а защо му се посвещава тема.
За Удоджи, най-малкото което е, че му е издаден български паспорт с което е признат и за български гражданин, и то не от теб и от мен. А пък това , че е играл за последно в ЦСКА, по някакъв начин го свързва и със ЦСКА. Предполагам, че автора на темата е имал в предвид точно това, а и защото привържениците на ЦСКА ще имат много по-голям интерес да го прочетат. Но така или иначе, аз пак незнам защо задаваш само въпроси? Защо това или онова? Какво ти пречи лично на теб, такава тема? Като не ти харесва , не я чети. Толкова е просто.

Потребителски аватар
toni_montana
Контакти:

Мнениеот toni_montana » 23 ное 2009 01:19

[offtopic]злобен комплексар.. ;)[/offtopic]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 23 ное 2009 01:47

msm написа:
Кашчей написа:В сайта да си пишат каквото си искат.Това е форум, а не информационен сайт, поне така мисля аз.
Можеш ли поне ти да кажеш, защо тази информация се пуска в този форум, а не във Футбол-свят, където и е мястото.
Не знам дали аз съм черноглед, или ти, като стане въпрос за ЦСКА и въобще нещо свързано с отбора, го защитаваш до откат, независимо от малоумността му.

Какъв футболист е Удоджи и какво го свързва с България, та е нужно да се пуска тема за един негов гол, в чужд шампионат, за чужд отбор?Това не разбирам аз.

Да , точно така. Това е форум, и не всеки ще тръгне по сайтовете да чете различните статии. И който намери нещо интересно, го пуска тук, за да се запознаят и другите с него. Както виждаш в момента не защитавам ЦСКА, а автора на темата. Но незнам ти защо се противиш, след като в друга тема беше написал, че според теб може да е малоумно , но според автора не е. И претенциите в първия ти пост не са, защо е пусната темата във форум ЦСКА, а защо му се посвещава тема.
За Удоджи, най-малкото което е, че му е издаден български паспорт с което е признат и за български гражданин, и то не от теб и от мен. А пък това , че е играл за последно в ЦСКА, по някакъв начин го свързва и със ЦСКА. Предполагам, че автора на темата е имал в предвид точно това, а и защото привържениците на ЦСКА ще имат много по-голям интерес да го прочетат. Но така или иначе, аз пак незнам защо задаваш само въпроси? Защо това или онова? Какво ти пречи лично на теб, такава тема? Като не ти харесва , не я чети. Толкова е просто.

Точно това се опитах да му обесня и аз ;) Но пропусна да кажеш че и Удоджи има един мач за младежкият национален отбор под 21 години и 2 гола в тази приятелска среща срещу Гърция :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

velinsky
Контакти:

Мнениеот velinsky » 23 ное 2009 07:37

Кашчей написа:Какво общо има в момента Удоджи с ЦСКА?И толкова ли е важно, че е вкарал гол, та чак и тема му се посвещава?

Защо не го представи, като бившият футболист на "Вихрен"?

Ами тогава да се представят Стоичков като бивш футболист на "Хеброс",Стойчо Младенов и Георги Димитров на "Берое",Лъчо Танев на "Спартак" Плевен,Божил Колев и Георги Велинов на "Черно море",Трифон Иванов на "Етър",Георги Славков на "Тракия" Пловдив и т.н.?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 ное 2009 07:53

velinsky написа:
Кашчей написа:Какво общо има в момента Удоджи с ЦСКА?И толкова ли е важно, че е вкарал гол, та чак и тема му се посвещава?

Ами тогава да се представят Стоичков като бивш футболист на "Хеброс",Стойчо Младенов и Георги Димитров на "Берое",Лъчо Танев на "Спартак" Плевен,Божил Колев и Георги Велинов на "Черно море",Трифон Иванов на "Етър",Георги Славков на "Тракия" Пловдив и т.н.?

Велинов може и като играч на "Дунав" да го представят, а Стоичков на "Марица" :mrgreen:

Бербатов като чий играч трябва да се представя сега?А Мартин Петров...Стилян Петров?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 23 ное 2009 08:50

Баси колко кавга за един Удоджи! Съвсем сне се сдухали.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 23 ное 2009 09:10

Кашчей написа:
velinsky написа:

Велинов може и като играч на "Дунав" да го представят, а Стоичков на "Марица" :mrgreen:
Бербатов като чий играч трябва да се представя сега?А Мартин Петров...Стилян Петров?

Значи, всичките тези футболисти не са бивши играчи на ЦСКА? Така ли? Какво ли ще се пише ако примерно направят трансфери сегашните големи футболисти като: Лионел Меси - няма да е бивш на Барса, а на Грандоли от където е започнал с футбола. Дидие Дрогба - няма да е бивш на Челси а на град Ван, провинция Бретан. Да не говорим за Сеск Фабрегас, за който никой никъде не споменава, че е юноша на Барселона.
Мога да ти изброя още стотици такива футболисти, които са играли в големи отбори и при трансфери никой не споменава от къде са започнали кариерата си, а в кой голям клуб са играли преди това.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 23 ное 2009 09:22

Ki Cho написа:Баси колко кавга за един Удоджи! Съвсем сте се сдухали.

Ами така е. Защото почти винаги , когато някой пусне интересна тема, все ще се намери някой остроумен, който да ни извади от девет кладенци вода, но само и само да развали темата. Въпреки, че по същество темата изобщо не го интересува. Не знам какъв кеф и прави на такива хора, постоянно да се зачепкват за пободобни неща, след като може да напишат само едно "браво" и темата сама ще си приключи след няколко поста. А по-добрия случай е, изобщо да не пишат, щом не и е интересно.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 23 ное 2009 12:44

Parmalat написа:
Браво на Удоджи :)
Той иска да съде ЦСКА,вие го поздравявате :lol:

[offtopic]Иначе браво на него :)[/offtopic]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 23 ное 2009 17:46

Местя темата в раздел футбол свят,защото към днешна дата въпосния играч-няма нищо общо с ЦСКА!
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”