Кои са фаворитите тази година?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Re: Кои са фаворитите тази година?

Мнениеот botevist_75 » 04 авг 2013 17:48

IvanGit написа:България-Лудогорец,Локо ПД,Ботев,Литекс За 7-8мо място безспорни фаворити Левски и ЦСКА ако се стегнат малко!!! :) :) :)

Винаги съм се възхищавал на вродената скромност,на феновете на Локо ;) .Сигурен съм,че това е единствената причина,да не посочиш любимия си отбор за сигурен шампион ;)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 авг 2013 18:15

doktora25 написа:ШЛ: Байерн (но само ако изгоним Гуардьола). Очаквам силно представяне от Дортмунд, Шалке, Челси, Ювентус, Реал, Наполи, ЦСКА Москва. Надявам се Милан да стигне далеч, както и някой от изброените отбори да акостира на българска земя в официален мач. ;) Поне единият от Манчестърските отбори ще отпадне след груповата фаза. Барселона няма да стигне до полуфинала.

ЛЕ: крайно време е немски отбор да я спечели. Нищо чудно това да е Байер Леверкузен, ако не ми излезе прогнозата за 4 немски отбора в елиминационната фаза на ШЛ.

България: Ботев. Най-стойностният отбор в момента. В 3-ката ще влязат още Лудогорец и Левски, а битката за четвъртата евроквота ще е много ожесточена. Литекс и Берое със сигурност ще са в нея, а нищо чудно Локо Пловдив и ЦСКА също да се намесят.

Германия: Борусия Дортмунд (ако изгоним навреме Гуардьола и Байерн има шансове).

Италия: стискам палци на Милан, но към момента не се знае накъде ще задуха вятърът. Дано стане оспорван до последно шампионат.
Испания: Реал категорично. Разполагат с един от най-добрите треньори на ХХІ век. В ШЛ мисля че ще повторят представянето си от миналата година.

Англия: Челси категорично. Нямат конкуренция. Надявам се най-после Тотнъм да се класира за ШЛ за сметка на Арсенал или на Сити.
Русия: Зенит или ЦСКА.

Другите първенства слабо ме вълнуват.

Миланистите, ако влязат в тройката през този сезон, ще е успех. Отборът става все по - слаб. Щом като "звезди" са такива като Балотели и Ел Шаарауи, прави сметка колко добър е този отбор. Нианг е без коментар.
На Алегри му правят доста неприятни номера Галиани и Берлускони, като целта е да го изритат в края на сезона. Единствено Монтоливо и де Шилио са класни футболисти в тази формация, може би и де Йонг. Толкова. Другите са доста несериозни като поведение на терена. Пацини не го казах, защото е контузен. Мексес е под всякаква критика. Няма важен мач, в който да не сгреши.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 04 авг 2013 18:57

мале мила ЛЕВСКИ пак играят "ганкиното"!
дано второто полувреме отбележат поне още два гола.
САМООООООООООО ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 04 авг 2013 22:28

Adrian Monk написа:
ФЕНОМЕН написа:България - Ботев Пд
Испания - Барселона
Франция - Монако
Италия - Ювентус
Германия - Борусия Дортмунд
Англия - Челси
ШЛ - Барселона или Челси, тук се затруднявам много, все пак повече залагам на Барса.

Гледам тука разни болни фенчета още живеят в комунизЪма, хахахаа, тази година шопски отбор няма да стане шампион! Един софийски отбор ще отпадне със сигурност, втори - ще се бори със зъби, нокти и връзки, за да остане в А група, другите два - със триста зора и "други" начини ще влязат в първата седмица, но дотам! А Берое пак ще вземе купата! :)

Май ти си болно провинциално фенче.... :lol: Освен че мразиш София и софиянци (нормално за селянин като теб) без да знаеш защо, може би една тъпа завист и нищо повече, явно не разбираш нищо и от футбол (ако се съди по "прогнозите" ти). Надявам се, че не залагаш за мачове, защото с този футболен капацитет, който имаш, ще си умреш от глад (освен ако мама и тати не те хранят). 8-)

Май се разпозна сред "разни болни фенчета", а ? Или майка ти и баща ти са от Долно Уйно и на тебе ти е кофти от този факт? Че така се впрягаш и се нахвърляш върху хората ? Не, не мразя София и софиянци, и не само че не ме е срам че съм от провинцията, ами и съм горд, че съм заралия! А твоя футболен капацитет колко е, дай да го видим! Или те е страх пак да не станеш за смях? Ти си едно безполезно комплексарче! Пий си хапчетата и си лягай!

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 19 май 2014 10:51

CSKA69 написа:
Реалистичният ми анализ:
България - Ботев, Лудогорец и Литекс изглеждат по-напред от останалите отбори - Лудогорец за трети пореден път шампион?!
Испания - битката си е както обикновено между Реал и Барса и този път според мен, ще е ожесточена до последния кръг..
Италия - Ювентус изглежда много солидно, а пък който не слага Наполи на Бенитез в сметките много ще сбърка... Интер ще бъде основен конкурент, а Милан - те ще имат трудно начало като миналия сезон, после ще дръпнат за да финишират в тройката - с Алегри начело - толкоз :|
Англия - Челси и Сити са основните фаворити.. очаквам този път Тотнъм да се забърка по-сериозно в битката за челните места, защо не и за титлата?!
Германия - Борусия е фантастичен отбор с велик треньор, но очаквам все пак с нужното му време Гуардиола да наложи своя стил и Байерн с лекота да стане поне шампион.

В Шампионската лига битката ще е страхотна, но мисля че и фенски погледнато и РЕАЛистично му е време на Реал да вземе Десетата ;)

Хахахаха забавно е да си прочетеш собствените прогнози и как на места си налучкал нещата, а на други жестоко си сбъркал.. Милан определено ме разочароваха тотално, очаквах под ръководството на Алегри да имаме проблеми, но с един късен финален щурм да спасим сезона, както предишните години... А то какво стана - Алегри си замина, дойде Зеедорф и за първи път от 16 години Милан ще е извън евротурнирите :|
Тотнъм също разочароваха - очаквах след добрия първи сезон Андре Вияш-Бояш да се намеси в битката за титлата, но не подозирах каква ще е ролята на лицето Франко Балдини :|

Дано поне последната, и най-важна прогноза се сбъдне в края на седмицата 8-)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 19 май 2014 21:20

Аз почти нищо не съм познал. Само шампиона на Русия (като там бях направил 2 предположения). Също така че Литекс ще е в битката за ЕКТ и че Лудогорец ще е в 3-ката. :lol: Дори Байерн ме издъниха с шампионската си титлата в Германия. :oops: Догодина ще гледам да не прогнозирам, че даден отбор ще спечели ШЛ, но няма да стане шампион на страната си. :) Ама за това последното е виновен ей тоя от подписа. Дано поне с прогнозите за световното имам по-голям успех. :roll:
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Футбол - Свят”