Нова генерация!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Нова генерация!
Интересно ми е какво ви е мнението за футболистите , които идват след тези. Става дума за по-малките , които още не са се изградили напълно. От 2 седмици гледам Световното за юноши до 17 години. Да ви кажа впечатлен съм от младите игра . Отбори като Испания, Нигерия, Корея, Мексико и Швейцария правят невероятно впечатление. Испания са един изключително компактен отбор, с играчи на много високо ниво. Например Борха и Пабло Сарабиа. Нигерия и Корея са изключително здрави физически и на много добро техническо ниво. Швейцарците например през първенство само в един мач имат по-голям % на владеене на топката от противниковия отбор , но това не им пречи да стигнат до финала и да спечелят всичките си мачове. И фона на тези национални гарнитури не мога да не се замисля и отчаян от бъдещето , което се очертава за българския футбол една кръгла нула. Може и да не сте съгласни , но се познавам с мнозинството български футболисти и 3 4 национали в тази възрастова група и мога да ви кажа , че не ни чака нищо добро. Моля кажете какво е вашето мнение?
Re: Нова генерация!
Да ти кажа честно нищо хубаво невиждам......Дано не съм прав...
- fabregas_949
- Контакти:
Нищо добро не чака нашия футбол. Както автора е отбелязал, отбори като Нигерия, Мексико и Швейцария и т.н. правят изключително впечатление. Аз не си спомням Нигерия да е играла четвърт-финал,полу-финал или финал в тази възрастова група, Швейцария също. Докато те се развиват с невероятни темпове и всички виждаме, че вече се борят са ТИТЛАТА, ние се борим да вземем поне една точка в предварителните групи. Това е ужасяващо. Евала им на хората, които работят отдадено и чуждестранния футбол се развива, за разлика от нашия 

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
- modor
- Контакти:
За момента и аз съм на същото мнение 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Те развиват,ама вижте и условията,които имат тези отбори
Тук в България е направо ужас
От моя град едно момче го взеха в този национален,набор `91 е и като ми разправя какви играчи са на тази възраст там,чак лошо ми стана.Още на тази възраст има преплитания на интереси

-
- Контакти:
fabregas_949 написа:Нищо добро не чака нашия футбол. Както автора е отбелязал, отбори като Нигерия, Мексико и Швейцария и т.н. правят изключително впечатление. Аз не си спомням Нигерия да е играла четвърт-финал,полу-финал или финал в тази възрастова група, Швейцария също. Докато те се развиват с невероятни темпове и всички виждаме, че вече се борят са ТИТЛАТА, ние се борим да вземем поне една точка в предварителните групи. Това е ужасяващо. Евала им на хората, които работят отдадено и чуждестранния футбол се развива, за разлика от нашия
Нигерия са шампиони от преди две години от 2007 в Корея. А относно до интересите като всяко нещо в България. Аз познавам доста от тези момчета 91,92 или 93 и национали и проблема не са само парите. Голям проблем са и чисто човешките им качества просто не струват като хора. Не претендирам да съм морален оценител , но е така !
футболът ни затъва с всеки изминал ден

- Бижутера
- Контакти:
redrOck написа:футболът ни затъва с всеки изминал ден![]()
дай повече инфо, тва за пръв път го чувам

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- metodito
- Контакти:
И аз съм песимист. Това, което се наблюдава у нас го има нявсякъде. По едно време, просто за...ат всичко. Или чашка, или кока, или ... не знам какво. А за африканските футболисти, това важи в най-голяма степен. Изключение правят формациите на Германия, Холандия и Щатите, може би. Пример за Германия е Байер Леверкузен. Гледаш някакви деца играят футбол, ама пък какъв футбол. Надявам се тази година да са шампиони.Нигерия например, изваждат винаги добри младежи, но поставени в колектив не успяват. А това е много важно. Откъслечните прояви не са доказателство, че са истински добри футболисти, за съжаление. Иначе впечатление ми правят футболисти като Педро Родригес от Барса и Мамаев от ЦСКА (Москва). При африканските футболисти има и друго нещо. Не знам вярно ли е, но казват, че откъм тактика не ги бива. Просто си правят каквото искат
. Това е може би и причината да няма световен шампион по футбол от Черния континент. Белите нито да скачат, нито да бягат могат, както трябва. 
Базите не са всичко. Дубай, ОАЕ, Кувейт създават условия за футбол, които няма отбор в Европа да си ги позволи, ама не съм чул нещо от тях. Пък кой знае, може след 6-7 години оттам да дойде изненада.

_RoKi_ написа:Те развиват,ама вижте и условията,които имат тези отбориТук в България е направо ужас
![]()
Базите не са всичко. Дубай, ОАЕ, Кувейт създават условия за футбол, които няма отбор в Европа да си ги позволи, ама не съм чул нещо от тях. Пък кой знае, може след 6-7 години оттам да дойде изненада.