Булсатком ще излъчва Португалското и Руското

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Булсатком ще излъчва Португалското и Руското

Мнениеот RedeviL » 17 мар 2014 10:45

bastuna2003 написа:
RedeviL написа:Булсата ги махнах понеже не предлагаха Модули, с които да гледам по-качествена телевизия и без грозните чинии, приемници и дистанционни. Сега не знам, дали са пуснали.. Но иначе, който има възможност горещо му препоръчвам да си закупи такъв модул и ще се прероди! ;)

Ще дадеш ли малко повече информация на незапознатите :oops:

Модулът е с големината на кредитна карта, вкарва се в слота на тв-то (обикновено се намира отстрани на телевизора) и така позволява приемането на сателитна телевизия без ползването на приемници като управлението става с оригиналното дистанционно на телевизора.. Друго предимство е и преводът на някои канали! Качеството на картината също е по-добро! Вече за повече инфо трябва да питаш кабелния си оператор! Аз специално съм на Виваком и си го закупих за 50 лв. Близу също знам, че ги имат със сигурност... Ето как изглежда модулът:Изображение

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 17 мар 2014 11:24

Португалското първенство е силно и има какво да се види.През този век португалските отбори имат успехи в Европа колкото Германия,Франция и Холандия взети заедно.Бенфика този сезон ще е шампион ако не направят някоя глупост както миналата година.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 17 мар 2014 12:02

matador написа:Португалското първенство е силно и има какво да се види.През този век португалските отбори имат успехи в Европа колкото Германия,Франция и Холандия взети заедно.Бенфика този сезон ще е шампион ако не направят някоя глупост както миналата година.

А и не само в първенството.. Бенфика са основен претендент за спечелването на ЛЕ! След сравнително лесната им победа с 3:1 като гост на Тотнъм почти сигурно ще продължат напред. Като цяло португалското първенство винаги е било силно и с голяма конкуренция в лицето на Бенфика, Спортинг и Порто.. Много приятен за окото футбол - бърз и техничен. Не случайно едни от най-добрите футболисти в света са излезли именно от гореспоменатите отбори. :)

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 17 мар 2014 12:39

Aз съм на два оператора, като Булсатком ми е втория, но рядко гледам там ,тъй като основния предлага почти всичко ,ето вчера гледах по тв+ защото само там излъчваха финала от Индиан Уелс ,другите им два канала които ги имам на основния си оператор FILMHD и FILM+ учудващо не предаваха финала Джокович-Федерер.Другия канал който гледам и си държа булсатком е заради сериала Живите мъртви по FOX.Иначе Виваком чак толкова голямо предлагане на канали няма а и това доплащане на допълнителни пакети излиза скъпичко.Тука някой спомена ,че сега щял да гледа руското в HD ,ами че то преди пак си го даваха по Ринг и БТВ ЕКШЪН В HD.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 17 мар 2014 13:22

grasiani написа:Другия канал който гледам и си държа булсатком е заради сериала Живите мъртви по FOX.Иначе Виваком чак толкова голямо предлагане на канали няма а и това доплащане на допълнителни пакети излиза скъпичко.Тука някой спомена ,че сега щял да гледа руското в HD ,ами че то преди пак си го даваха по Ринг и БТВ ЕКШЪН В HD.

Че той FOX го има във всички оператори, а FOX HD го има Близу и Виваком.

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 17 мар 2014 13:40

В Булсатком стоя единствено заради бързият интернет.Най-много ме дразни,че не излъчват в НD формат БТВ екшън,Ринг и Нова спортHD.Но лошото е че във Виваком ми предлагат 20 мб в секунда максимум при 100 в Булсатком.Някой може ли да ми каже как е интернет връзката при Виваком?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 17 мар 2014 14:11

mirodes написа:В Булсатком стоя единствено заради бързият интернет.Най-много ме дразни,че не излъчват в НD формат БТВ екшън,Ринг и Нова спортHD.Но лошото е че във Виваком ми предлагат 20 мб в секунда максимум при 100 в Булсатком.Някой може ли да ми каже как е интернет връзката при Виваком?

Средна хубост. Лично на мен ми върши работа. Иначе едно от предимствата на кабелната им са точно HD каналите, които си посочил.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 25 мар 2014 14:48

Не знам какво хвалите Булсат? Защото постоянно крадат сигнали на испански мачове.

Върни се в “Футбол - Свят”