Манчестър Сити предлага нов договор на Мартин Петров

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Манчестър Сити предлага нов договор на Мартин Петров

Мнениеот TodorT » 22 окт 2009 22:18

everlast66 написа:
originalni.be написа:ММ нека да подпише и без това едва ли някой ще го вземе вече ;)

Аз пък си мисля че има шанс даже за отбор като Ман Ю, примерно като заместник на Тевез, като се има предвид че е по-бърз, по-техничен, по-добро разбиране има за играта и най-важното ще им дойде като свободен агент - докато онзи дето тичаше като муха без глава им искаше 30 милки паунда.
Марто е доказал че може да решава мачове и ако може Бербатов да му уреди едно трансферче това ще е идеалното отмъщение за това как го използваха в Сити.

Не мисля, че Фърги има полза от Марто... Все пак на години е вече....САФ винаги е разчитал и ще разчита на млади момчета (Валенсия, Нани, Рафаел, Фабио, Уелбек, Македа и др.) Да, Марто е добър футболист, но чак за МЮ на тези години :?

Потребителски аватар
mir400
Контакти:

Мнениеот mir400 » 22 окт 2009 23:11

TodorT написа:
everlast66 написа:
originalni.be написа:ММ нека да подпише и без това едва ли някой ще го вземе вече ;)

Аз пък си мисля че има шанс даже за отбор като Ман Ю, примерно като заместник на Тевез, като се има предвид че е по-бърз, по-техничен, по-добро разбиране има за играта и най-важното ще им дойде като свободен агент - докато онзи дето тичаше като муха без глава им искаше 30 милки паунда.
Марто е доказал че може да решава мачове и ако може Бербатов да му уреди едно трансферче това ще е идеалното отмъщение за това как го използваха в Сити.

Не мисля, че Фърги има полза от Марто... Все пак на години е вече....САФ винаги е разчитал и ще разчита на млади момчета (Валенсия, Нани, Рафаел, Фабио, Уелбек, Македа и др.) Да, Марто е добър футболист, но чак за МЮ на тези години :?

Напълно съм съгласен :)
А и се съмнявам че Бербатов може да му уреди "трансферче"
Изображение

Потребителски аватар
everlast66
Контакти:

Мнениеот everlast66 » 22 окт 2009 23:51

Марто е на същата възраст като Оуен, който взеха като свободен агент през последния трансферен прозорец, a Гигс е 35, Скоулс 34

Вярно Гигс и Скоулс са легенди на клуба, а Оуен си е доста популярен в Англия, но Марто съвсем не остава незабелязан.

Ако продължават да искат астрономически суми от Фъргюсън и следващият трансферен прозорец, защо да не мупредложи 1-2 годишен договор, няма да му предлага 10 годишен договор я, все пак му идва безплатно и е достатъчно класен, а и има опит в Премиършип.

А за Марто даже и да играе рядко по добре резерва в Юнайтед от колкото в Сити, пък и ще има доста висока вероятност да стане шампион на Англия със МЮ за разлика от куцото сити

yarkost
Контакти:

Мнениеот yarkost » 23 окт 2009 09:27

Ти добре ли си ? да не е пенсионер ?

Върни се в “Футбол - Свят”