Дискусия: За и Против големите пари във футбола
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дискусия: За и Против големите пари във футбола
Твърдо против. За съжаление, обаче веднъж влязат ли големи пари връщане назад няма. Ще стават все повече.
Е да вярно всичко зависи от характера на футболиста, но такива като Вила и Силва са рядкост аз съм от МЮ но в интерес на истината и мен ме беше яд когато Фиго избяга в Реал и вие не оспяхте да го спрете.Хубаво ще е да се приеме този правилник за който говориш от УЕФА, за да спрат тези глупости но парите като заговорят и Платини мълчи за съжеление.
А колкото до Вила сега се сещам не че му се седи във Валенсия, а сигурно заради трансферните различия за които написа ти по-горе отложи оферта на МЮ като се надяваше да отиде в Барса или Реал ама не стана и ще го видиш ако не през зимато то лятото и той ще напусне.
А колкото до Вила сега се сещам не че му се седи във Валенсия, а сигурно заради трансферните различия за които написа ти по-горе отложи оферта на МЮ като се надяваше да отиде в Барса или Реал ама не стана и ще го видиш ако не през зимато то лятото и той ще напусне.
- ndrangheta
- Контакти:
Аз харесвах Челси по времето на Дзола и Виали, когато трудно влизаха в шестицата
После постъпиха отвратително с Казираги, направо го опропастиха.
И накрая като дойде Роман ми станаха противни.Манчестър сити същата история - дърво без корен.

И накрая като дойде Роман ми станаха противни.Манчестър сити същата история - дърво без корен.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
- shevchenko
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
Ако един играч иска може да играе за един клуб независимо от заплатата само защото обича клуба. Пример затова е Кака, който до последно не искаше да се маха от Милан, но те не му позволиха да остане.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Задължително трябва да има таван. Не на трансферните суми ! А на заплатите !
_/\_
ndrangheta написа:Аз харесвах Челси по времето на Дзола и Виали, когато трудно влизаха в шестицата![]()
Виж как доста хорак оито харесваха Челси малко се отдръпнаха от тях. Точно както ти и аз. Преди се радвах на всяка спечелена точка като видя във вестника че са направаили рарен като гост или нещо такова....
_/\_