Фен съм на Юнайтед но атмосферата която създават феновете на Ливърпул е велика и то само с песни без бомби димки факли и хореографии а за химна им това е традиция това е поколения фенска традиция те пеят при 0:3 а другите след хориографията като стане резултата негативен еднте подкрепят а другата половина на стадиона освирква.
С помощтни средства факли и хореографии всеки може но с един шал и песни да го нправиш му е майката
А иначе пак само феновете ще им останат на Ливерпул защото Юнайтед и Челси ще спорят за титлата
Най-добрите фенове
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Най-добрите фенове
Феновете на балканите, италиянците, руснаците, южно американците и германците създават най-добра атрмосфера на стадионите. За германските фенове някой беше казал, че са дърва. Не мога да се съглася с това мнение, гледал съм не малко срещи на немски отбори и до се га не съм видял нещо, което да не мисе понрави, а и давам пример: феновете на Борусия Дортмунт са ходят по 15 000 на гостуване. Така, че отностно Немските фенове няма спор че са едни от най-добрите
1916'
Re: Най-добрите фенове
delije_sever написа:Да така е,побратимени са,но въпреки всичко това съм неутрален,на тема Левски-ЦСКА.Когато играят двата отбора в евротурнирте викам за тях,примерно утре ще гледам мача на ЦСКА с мои много добри приятели цесекари и ще викам за Армейците.В същото време ще стискам палци на Левски,все пак любимата е от Левски и понякога се чудя кой повече обича.Само ме е яд,че Звезда не влезнаха в групите,за да мога да ходя на пълна Маракана и да гледам големи отбори срещу нас.Съгласен съм напълно за гръцките фенове,ето един линк с уникална атмосфера на националния отбор на Гърция-http://vbox7.com/play:31f07d9b
Успех на Милан в шампионата и ШЛ и си пожелавам пак някой ден да играем заедно двата отбора!
Мерси за пожеланията,успех и на вас

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.