Бербатов пита, защо Македония играе с Испания, а ние - не?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Re: Бербатов пита, защо Македония играе с Испания, а ние - не?

Мнениеот FC_LEVSKI » 13 авг 2009 01:44

Защото след 98 година нямаме отбор!За Бербатов Латвия не е отбор,а този смешник пита ли се какво мислят Испанци,Италиянци,Французи и т.н за НАС??????Националният върви много зле и вече наистина е време да се мисли за промени и то сериозни...
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

mmaryan
Контакти:

Мнениеот mmaryan » 13 авг 2009 01:51

vesodoc написа:България играе НЕПОСТОЯННО и АНЕМИЧНО!
Дори и да извадим достатъчно пари, НИКОЙ НЯМА ДА ИСКА ДА ИГРАЕ С НАС.
Ако наистина е задавал такъв въпрос, първо да даде той самият отговор.
Нито Боби Михайлов, нито Мъри Стоилов излизат на терена да ритат.
Ние имаме славата на НЕПРЕДСКАЗУЕМ ОТБОР. Никой не би искал да играе с такъв отбор.
Аз вече НЕ ГЛЕДАМ МАЧОВЕ НА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР!!!!

И ЗАЩО ПИШЕШ ТОГАВА?

Потребителски аватар
..Локо Пловдив
Контакти:

Мнениеот ..Локо Пловдив » 13 авг 2009 01:59

Най-лесно е да се коментира нали ? Нека да ви питав нещо,вас разбирачите... кажете на мача с Италия когато се игра тука... Бербатов колко пъти трябваше да се върне в защита.. че да може от някаде да започне атаката ? Кажете ми... кой играч го пазят по 3ма играчи и пак им е трудно да го опазят ? Кажете ми... ? Слушам ва.. да плюйте то така е най-лесно ! Браво на момчетата за победата ! Вместо да ги подкрепяте,вие ги обиждате и освирквате...все някой ден ще има мач на националния в Пловдив.. поне ние подкрепяме отборите си до край.. !
Можете да ме псувате или каквото и да е,но... поне подкрепете момчетата които играят за Вас !!

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 13 авг 2009 02:03

за каква испания говори бербатова,че на него най- му спори със отбори от ранга на Непал и Малдивите.там му е силата.докато тоя е в националния няма да отидем на нито едно първенство.досега в тези квалификаций единствената ни победа беше когато той не игра,той пречи на отбора и колкото по–бързо го разбере това Стоилов толкова ПО-добре.в тази кампания няма нито един гол,егати смешния център нападател. :lol: :lol: :lol:
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Моряк
Контакти:

Мнениеот Моряк » 13 авг 2009 02:25

..Локо Пловдив написа:Най-лесно е да се коментира нали ? Нека да ви питав нещо,вас разбирачите... кажете на мача с Италия когато се игра тука... Бербатов колко пъти трябваше да се върне в защита.. че да може от някаде да започне атаката ? Кажете ми... кой играч го пазят по 3ма играчи и пак им е трудно да го опазят ? Кажете ми... ? Слушам ва.. да плюйте то така е най-лесно ! Браво на момчетата за победата ! Вместо да ги подкрепяте,вие ги обиждате и освирквате...все някой ден ще има мач на националния в Пловдив.. поне ние подкрепяме отборите си до край.. !
Можете да ме псувате или каквото и да е,но... поне подкрепете момчетата които играят за Вас !!

На идиоти, няма к'во да им обясняваш. Не се тормози човече.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 13 авг 2009 10:44

Не искам да коментирам играта на Бербо снощо. Аз съм му голям фен и не съм си позволявал досега да го оплювам.
Ще споделя само какво ми направи впечатление от последните мачове на Юнайтед... наблюдавам как играчи като Гигс и Скоулс(да не говорим за по-младите) се скъсват от тичане, независимо дали мача е от приятелски турнир или за "Комюнити шийлд", а Митака незнам дали го пазят по 3-ма човека ама на моменти буквално се разхожда по терена. И отвреме навреме се затича, те вземат та не му подадат и той започва да ръкомаха... Няма нищо общо с играта си в Юнайтед от миналата година(около Коледа и преди това) преди контузията му, когато вкара и няколко важни гола. Може би е повече изнервен и неспокоен, и това му пречи да си покаже истинските възможности. За съжаление според мен САФ няма задълго да му гласува доверие ако продължава така и може да се стигне до раздяла с Юнайтед, която кой знае... може и да е за добро, като се има предвид супер формата, която Митко демонстрираше в Тотнъм!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 13 авг 2009 10:51

и аз съм на мнение ,че бербатова няма място в националния ,и дано повече да не го викат,че да можем да вземем още някоя друга победа
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - Свят”