Берба успех брато
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Берба успех брато
Аз съм левскар но от цялото си сърце му пожелавам късмет на Митко и да няма контузии в новият му клуб Манчестер Юнайтед това е трансвера на годината в цял свят браво и още веднъж успех Митко
Само Левски
Re: Берба успех брато
Не само,че съм Левскар,но съм и фен на Chelsea,но искам Бербо да отиде в United.Успех му пожелавам и да ни радва и у дома
На краткото клипче,на което си стиска ръката с Sir Alex Ferguson,Бербо си връща усмивката
Това искам да видя и занапред и да слави България ! УСПЕХ МИТКО 

Успех и от мен.Най-добрият български футболист,който съм гледал.Всичко най-хубаво и много успехи в новия клуб и националния отбор.
До края на тр прозорец има около 50 мин явно тогава ще обявят всичко....ама иначе успех на бербо...
-
- Контакти:
Бербо най после.
Абе чува се, че евреина не дава... Който разбира ингилизки да ходи по съответните сайтове и да казва какво става. Притеснен съм...
НЕма начин да нЕма начин!
Дано не разочарова защото Юнайтед е велик клуб и там е много по-трудно отколкото в Тотнъм все пак всеки играе мача на живота си срещу тях.
Слушай KILLAR, Бербо се е доказал многократно и нямай притеснения как ще играе в MU. Аз просто не виждам друг отбор, който ще може да му осигури толкова голови положения... А пък той ще си ги реализира!!!
НЕма начин да нЕма начин!
-
- Контакти:
Blue_Lion написа:Не само,че съм Левскар,но съм и фен на Chelsea,но искам Бербо да отиде в United.Успех му пожелавам и да ни радва и у домаНа краткото клипче,на което си стиска ръката с Sir Alex Ferguson,Бербо си връща усмивката
Това искам да видя и занапред и да слави България ! УСПЕХ МИТКО
Привърженик съм на Берое, но истински се радвам за успеха на Митко Бербатов. Не само с Ман н да печели купи и трофей, но и с нашия национален отбор да постигне успех, подобен на този от САЩ94. Успех Мите!!!!
ВДинев
- Gunners
- Контакти:
Привърженик съм на Арсенал откакто се помня и изобщо нехаресвам Манчестър Ю., но искренно пожелавам успех на Митко в новия му клуб, дано да успее да вдигне всички възможни трофеи.
Митко е НАЙ-ГОЛЕМИЯ и това се доказа снощи със сумата която Юнайтед плати за него