Божинов в Парма (под наем за 1 година)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Re: Божинов в Парма (под наем за 1 година)

Мнениеот buffon » 29 юли 2009 16:03

Супер е че се връща в Калчото дано е здрав и да вкара много голове за да остане и след това а защо не и в по добър клуб.а аз се съмнявам че Парма ще направи много силен сезон целта им е да не изпаднат но няма значение важното за Божинов е че ще играе а той все още е млад има време за кариера така да се каже почва отново от нулата .дано има повече късмет защото определено му липваше.

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Мнениеот iisskkrreenn » 29 юли 2009 16:22

Не съм човек, който гледа само парите. Ако беше така, щях да си стоя в Манчестър Сити. Аз обаче искам да се развивам като футболист и човек. За мен е много важен националният тим. Не съм играл две години и ми трябват мачове. В националния отбор е нормално да играят само най-подготвените играчи, за да бъдем на ниво. За да си в националния, трябва да играеш редовно. Аз съм много щастлив, когато играя за България и това е една от причините да избера Парма”, коментира за Гонг българският стрелец.

„Всичко вече е уточнено. Довечера отивам в Италия, там ще ме чака президентът на Парма. Двата клуба подписаха, те се разбраха за моето преотстъпване. Сити и Марк Хюз не искаха да ме продават. Довечера трябва да подпиша моя договор, но той е формалност, защото съм се разбрал с Парма за личните ми условия”, допълни Валери Божинов.

„Благодарен съм на Парма, че поиска да ме привлече. Искам да бъда жив и здрав и да се завърна в големия футбол и Калчото. Италия е моята втора родина след България. Италианците винаги са ме приемали добре, така че съм много доволен. За да стане всичко, много помогнаха треньорът, президентът и спортният директор на Парма. Благодарен съм на тези хора”, продължи Валери за Гонг.

„Парма е отбор с добри традиции, въпреки че е новак в Серия А. Там игра и Христо Стоичков. Не съм се чувал с него, но и това ще направя. Не искам да правя гръмки изказвания и да обещавам разни неща. Трябва да се боря на всяка тренировка, да се стремя да играя във всеки мач. Да покажа, какво умея на терена”, продължи емоционално новият нападател на „дуковете”.

„Няма да ми е лесно никъде. Целта пред отбора на първо време ще е да се задържи в групата, ако може да постигнем повече, по-добре. Знам, че Парма разчита много на мен, знам че ме взеха, за да играя и да вдигна класата на тима”, завърши Валери Божинов.
Похвално наистина лично мнение,но той ще е един от главните герой през следващите Евро квалификаций.Не отписваме и тези Световни ,но там сме реалисти :|
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....
Изображение
[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 29 юли 2009 17:20

успех на валери Бужинов в Парма. за него това е още 1 ново предизвикателство, в неговата кариера. дано в италианският тим, да играе повече, защото в Манчестър сити, беше твърда резерва. Надявам се, че няма да има контузии и ще покаже на какво е способен.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
heegs
Контакти:

Мнениеот heegs » 29 юли 2009 23:35

Успех на Божинов.Ако тук има фенове на Парма искам да ги поканя в българския форум на отбора.Момчета нека развиеме този форум и да го превърнеме в едно приятно мяст за дискотиране.http://parmahitbg.14.forumer.com/index.php
Завинаги оставам аз Левскар !
Верен на отбора си до край !
Аз неще го предада !
За нищо на света !
За Левски аз на всичко съм готов !
Але але але ..............

Върни се в “Футбол - Свят”