Кой е най-до сега

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Re: Кой е най-до сега

Мнениеот mursusaid » 15 юли 2009 14:55

Lord of memories написа:
mursusaid написа:е да де,ама нали тук не става въпрос за определен период от време,а като цяло.Иначе за периоди от време всеки голям отбор в Европа е имал силни години,в които е доминирал ;) а ман преди тези 20 години къде бяха????

преди тея двайсет години имахме 1 титла на ШЛ и 7 титли на страната заедно със 7 купи, вярно не е чак толкова както сега, но както и Ливърпул през тия 20 години имат 1 ШЛ титла, не може да се каже че Пуул са по-добри от нас като цяло в историята защото статистиката е много близка, тука навлиза фенството и пристрастието.

ами именно затова не може да се поставя един пред другия,освен ако се гледа това че по титли в Англия са равни,а титлите в шамп.лига..знаеш в полза на кой са
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 15 юли 2009 14:59

mursusaid написа:
Lord of memories написа:
mursusaid написа:е да де,ама нали тук не става въпрос за определен период от време,а като цяло.Иначе за периоди от време всеки голям отбор в Европа е имал силни години,в които е доминирал ;) а ман преди тези 20 години къде бяха????

преди тея двайсет години имахме 1 титла на ШЛ и 7 титли на страната заедно със 7 купи, вярно не е чак толкова както сега, но както и Ливърпул през тия 20 години имат 1 ШЛ титла, не може да се каже че Пуул са по-добри от нас като цяло в историята защото статистиката е много близка, тука навлиза фенството и пристрастието.

ами именно затова не може да се поставя един пред другия,освен ако се гледа това че по титли в Англия са равни,а титлите в шамп.лига..знаеш в полза на кой са

И по ФА къп (най-стария турнир в света) им водим с 5 купи, а те са чак на четвърто място по успеваемост в Англия. А и да си кривиш душата знаеш кой е по-вероятно да поведе (не само следващата а като цяло) през следващите години по титли в Англия.
GGMU

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 15 юли 2009 15:04

и да си кривя душата като фен на Ливърпул няма как да кажа,че ман,докато не стане шампион кой ще поведе по титли в Англия ;) но това е друга тема
За вас моряци ний живеем...

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 15 юли 2009 20:07

WestCoast2 написа:1. Милан
2. Реал Мадрид
3. Ливърул
4. Манчестър Юнайтед
5. Барселона
6. Ювентус
7. Байерн Мюнхен
8. Интер
9. Аякс
10. Арсенал

Батка,тия пък топчии изобщо нямат място в таз класация ! :)
Най-великите са Реал,Милан,Ливърпул,Ман Ю,Барса,Юве,Байерн М ,Аякс ...
Забравяме Порто и Бенфика :lol: ...
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 юли 2009 22:02

Всеки отбор,печелил европейски турнир е велик,пък ако ще да е Магдебург.Обаче като комплекс от успехи,титли и история като цяло това са Милан,РеалМ и Ливърпул.На едно ниво по-долу слагам Байерн,Аякс,Ман.Юн,Барса,Юве,Интер,Порто.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”