Нотоден - Нюбергсунд - 1
Lindsdal - Ljungbi - 1
tenis. A.Moresmo - M.Sink - 1
Прогнози за срещите Вторник - Четвъртък /23-25.06/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Прогнози за срещите Вторник - Четвъртък /23-25.06/
футболни прогнози, промоции, награди - http://www.zalozite.hit.bg
Re: Прогнози за срещите Вторник - Четвъртък /23-25.06/
Аз такива непознати не ги играя 

- storm
- Контакти:
Някой може ли да ми каже как завършо Хаен -Виляреал Б първо полувреме, че го няма никъде?
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Masaba написа:Аз такива непознати не ги играя
Аз ги улучвам.

ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
01.Волга НН - Урал 2
02.Витяз Подолск - Алания Владикавказ 2
03.ОД Гренланд - Стрьомсготсед 1
04.Волеренга - Бодьо Глимт 1
05.Лилестрьом - Мьолде Х2 ( отличен коефициент, според мен Мьолде няма да загуби този мач)
05.Лилестрьом - Мьолде Х2 ( отличен коефициент, според мен Мьолде няма да загуби този мач)

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
За днес:
ILV - PP70. 24.06.2009 Home - 1
ILV - PP70. 24.06.2009 Home - 1
футболни прогнози, промоции, награди - http://www.zalozite.hit.bg
Аз си чакам Чемпиъншип,тия норвежци,финландци и други такива изобщо не ги разбирам
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Yasso написа:01.Волга НН - Урал 2
Значи да направя равносметка на своята прогноза...

Издънката дойде от първия мач, който завърши наравно 1:1, като Урал поведе с гол на щатния си голмайстор Владимир Шишелов, който е водач при стрелците с 10 гола от 16 мача, но в 87-та минута последния в класирането на първа руска дивизия Волга Нижний Новгород изравниха и Урал отнесоха бая псувни от моя милост, а и от техните запалянковци по форумите....

Трябваше да играя както си мислех първоначално - Балтика - Шиник 2, гостите си взеха мача с 0:2 а коефициента бе идентичен с този на Волга - Урал.
Водача Алания си взе очаквано мача с 0:1, същото направиха и норвежците Од Гренланд и Волеренга с по 2:1 над противниците си, а последния мач завърши преди малко като до 90-тата минута беше 0:0 и накрая Молде вкара гол и победи, като така си върна временно загубеното второ място след водача Розенборг.
Прогнозирам за пръв път мачове от първа руска дивизия и смятам да пробвам пак сега на 01.07. когато ще се изиграят 1/32 финалите от купата на Русия с участие именно на отбори от тази първа руска дивизия...Освен Алания и Шиник в първа дивизия има и други интересни отбори като Сибир и КамАз (Челни) и един отбор дето ми бие на чеченски - Анжи (Махачкала), които в момента са втори в класирането след Алания и имат огромни шансове засега да влязат във висшата лига.
То като няма други интересни срещи от първенства и докато чакам квалификационните кръгове на евротурнирите - само норвежците ме привличат да ги прогнозирам....

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!