Италия-Бразилия-класика

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Италия-Бразилия-класика

Мнениеот MORSKI » 22 юни 2009 00:36

Ми те в Корея орязаха и Испания след това..Както каза и колегата моряк-чисто съвпадение,че играхте с донмакина-един път и Италия да е порежат съдиите :lol: След това отмениха 2 чисти голла на Испания и дадоха сумати измислени картони!!!!!Просто на домакина се помага,а на Италия почти винаги ;)

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 22 юни 2009 00:37

Е аз бях и за Египет бе. Това прави ли ме арабин ? Италианофоб по-може.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 юни 2009 00:39

chrisbosh написа:И на мен ми се струва че няма да успее, ама нека се мъчи. Като политиците е. Убеждава колко е хубаво

А,сега прочети ми мненията и ми кажи в какво искам да ви убедя.Това,което ме издразни е злобата ви,а и както виждаш,аз съм единствения,който си трови нервите с хора като теб,които са на крайно ниско ниво ;) Италия е един жалък отбор сега,не заслужаваше да продължи и да,беше подпряна срещу Австралия преди 3 години.Аз не отричам очевадното ;) И няма за какво да се мъча,все пак живеем в България(жалко,че не е в Ю ЕС ЕЙ,нали крис,айде самолетчето и зад океана да гледаш сокър ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 22 юни 2009 00:42

Каквото и да си говори USA са 1000 пъти по-напред от нас. Живей си с патриотизма и да видим до къде ще стигнеш.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 юни 2009 00:47

chrisbosh написа:Каквото и да си говори USA са 1000 пъти по-напред от нас. Живей си с патриотизма и да видим до къде ще стигнеш.

И за двете си прав,така е,но аз ще съм си патриот завинаги,че доникъде няма да стигна,си на 99% прав,но България е моята родина,достатъчно хора избягаха,аз съм тук,пък макар и беден...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Футбол - Свят”