ANTIMADRIDISTA написа:Не очевидно е,че ти имаш нужда от психиатър,,Ти изобщо четеш ли?Къд еми сравняваш Рела и Барса?Вие сте нещо в полседната година и полвоина.....Ние сме най-супешния отбор за 20 век..Като имате требъл,ала бала защо НЕ СТЪЕ ДОРИ В ПЕТИЦАТА НА НАЙ-СИУПЕШНИТЕ КЛУБОВЕ В СВЕТА??????
Айде отговори де?????Ще ит пдоксажа заблуднеи фене-ПОНЕЖЕ ИМА ОЩЕ БАЯ ГХЛЯБ ДА ИЗЯДЕТЕ ДОКАТО ДОСТИГНЕТЕ И НАПОЛОВИНА УСПЕХИТЕ НА ОТБОР КАТО РЕАЛ!!!!!
и ти избиваш рибата с този требъл-хаха друго не знаеш ли??Когато иамте 31 титли в Испания,когатпо имате 9 кеш,тогава се обади,когато имате 3 междуконтинентални купи също!!!!!
Яд ме е ,че Реал играе кофти,но още повече ме е яд,че такива пишамн фенове като теб миналата година мълчаха,а сега се сетиха ,че видите ли Барса била велика-ще се пръсна от смях-гоелми разбирачи сте няма що
Изведнъж им порасна работата
Жалък си колега, затова ли сте ГОЛЕМИ ФЕНОВЕ на Реал Мадрид, защото имат 9 кеша. Смешни сте всички, сигурно си фен и на МИЛАН защото има 7 нали?или на Ливърпул че са взели 5 ХА ХА ХА. Естественно трябва да избивате КОМПЛЕКСИ, а факта че се вълнуваш толкова от БГ първенство ми подсказва колко си наивен. Да ти отворя очичките малко - БЪЛГАРСКО ПЪРВЕНСТВО ОТДАВНА НЯМА. Но какво ти обяснявам на теб, та ти беше голям СПЕЦИАЛИСТ.
Хайде със здраве и продължавай да си гледаш ЦИРКА наречен БГ първенство, белким прогледаш някой ден
аз съм фен на Реал не защото има 9 титли,а защото го бичам и съм горд с тези 9 титли -ти какво искаш да не се гордея,че моя отбор ги притежава ли хахаха,ами има с какво да се гордея-за разлика от вас!!!!!На всичкото отгоре да си фен на Реал сега е трудно-не е да си фен на отбор,който сега играе добре,но като падне да го смениш-какот повечето фенове на Барса!!!!
Ти като ти чета коментарите също си "голям специалист" и разбирач-айде със здраве....