Защо сме на светлинни години от Англия във футбола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Защо сме на светлинни години от Англия във футбола

Мнениеот Бижутера » 25 май 2009 17:04

То това не е футбол в Англия,а някаква пародия...особено оня мач вчера Вила-Нюкасъл....то бива скука и сакатлък,ама чак пък такъв...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 25 май 2009 19:38

Бижутера написа:То това не е футбол в Англия,а някаква пародия...особено оня мач вчера Вила-Нюкасъл....то бива скука и сакатлък,ама чак пък такъв...

Искаш да кажеш, че този мач е бил уреден???
Изображение

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 25 май 2009 20:22

Мормоне, когато там са били племена и тук са били племена, само че ние им викаме „държавно обединени“. А и май ние имаме поздрав „Честита баня“. Това е основната разлика - те когато имат проблем си го решават, а ние, като се вмиришем, вместо да се изкъпеме, казваме „Да, ама прадядо ми преди 13 века се е къпел по-често от твоя. Ако можеш, докажи, че не съм прав!“ :)

А тези, които пишат, че не сме на светлинни години от Англия във футбола и така мислят само журналисти-дупедавци, според мен не знаят футболът с топка ли се играе или с шайба. :) Намерете ми някой фен на Ливърпул, който още да помни как преди 30 години са разгромили ЦСКА с 1:0 и 6:1 за КЕШ, или даже как са ги отстранили преди 3 години, и да се хвали с това, и да нарича Ливърпул Евробойци и ще ви повярвам. (Не се сещам за отбор записал 6 загуби в групите на ШЛ, с 1:17 голова разлика, за да питам дали неговите фенове се гордеят с постижението, не че умишлено игнорирам Синята Приказка, Най-големият успех на българския футбол през 21-ви век :) ).
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 25 май 2009 21:15

защо написа:Мормоне, когато там са били племена и тук са били племена, само че ние им викаме „държавно обединени“. А и май ние имаме поздрав „Честита баня“. Това е основната разлика - те когато имат проблем си го решават, а ние, като се вмиришем, вместо да се изкъпеме, казваме „Да, ама прадядо ми преди 13 века се е къпел по-често от твоя. Ако можеш, докажи, че не съм прав!“ :)

А тези, които пишат, че не сме на светлинни години от Англия във футбола и така мислят само журналисти-дупедавци, според мен не знаят футболът с топка ли се играе или с шайба. :) Намерете ми някой фен на Ливърпул, който още да помни как преди 30 години са разгромили ЦСКА с 1:0 и 6:1 за КЕШ, или даже как са ги отстранили преди 3 години, и да се хвали с това, и да нарича Ливърпул Евробойци и ще ви повярвам. (Не се сещам за отбор записал 6 загуби в групите на ШЛ, с 1:17 голова разлика, за да питам дали неговите фенове се гордеят с постижението, не че умишлено игнорирам Синята Приказка, Най-големият успех на българския футбол през 21-ви век :) ).

Не няма какво да доказвам че не си прав... прав си естествено.Смисъл според мене е хубаво да гледаме историята си и да се гордеем с нея, обаче сега сички сме на едно мнение, не пишем история а тъпчем на едно място... по скоро пишем поредните сърмни страници в историята си.. сяка нация има такива, сега тия времена са такива, както и онези 5 века и преди това онзи \" византийски век\" .Като цяло е така, когато ней сме се капали те са се страхували, че ако се изкапят ще умрат, и подобни... ( поне турците ни дават бани и подобни... единственото можеби полезно от тях.. те доста си държат на чистотата по онова време , сега незнам как е... ) обаче факта е , че сега ние не решаваме проблемите си , а те хората са дръпнали напред.Човека има тази способност да евулиоира, и това са направили Англичаните в много отношения, сега ние сме аудсядер а те са на светлинни години... във сяко едно отношение.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 25 май 2009 21:35

shevchenko написа:
Бижутера написа:То това не е футбол в Англия,а някаква пародия...особено оня мач вчера Вила-Нюкасъл....то бива скука и сакатлък,ама чак пък такъв...

Искаш да кажеш, че този мач е бил уреден???

Искам да кажа,че беше скучен и неприятен за гледане,иначе беше истински :P
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - Свят”