интервю със Светослав Тодоров !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

интервю със Светослав Тодоров !!!

Мнениеот Parmalat » 23 май 2009 02:05

Светослав Тодоров: Добрич ме изненада с обновения стадион

Нападателят на английския Чарлтън Светослав Тодоров се прибра в Добрич. Бившият футболист на Добруджа, носил екипите още на Литекс и английските Уест Хям, Портсмут и Уигън, даде интервю за "7 дни спорт".

- Отдавна не бяхте се прибирали в родния град?
- Миналата година се прибрах за последно. Новото, което видях в Добрич, е стадионът. Сложени са седалки, ремонтиран е. Много е хубаво, че общината е положила максимални усилия за модернизацията на съоръжението, за да може местните момчета и подрастващите да играят при нормални условия. Дано и други общини да вземат пример и в България да има хубави стадиони.
- Защо отборът, за който играхте - Чарлтън, отпадна от Чемпиъншип?
- Смятам, че основната грешка за отпадането ни бе смяната на треньора, защото след това се обърка и схема на игра, и всичко като цяло.
- Къде ще продължите да играете?
- В процес съм на търсене на нов отбор. Всъщност това в момента е задачата на мениджъра ми, който е шотландец, а и без това договорът ми с Чарлтън вече изтече.
- Преди две години имаше слухове, че сте искан от Левски?
- Да, имаше такава информация във вестниците.
- Бихте ли играли за Левски, все пак сте били футболист на ЦСКА?
- Това, че съм цесекар, не означава, че няма да играя за Левски. На футбола гледам като на бизнес. Той е на първо място и моята професия и аз съм длъжен професионално да си върша задълженията към отбора си. Бих приел всяко едно предложение, стига то да е добро. Не знам дали има играч, който би отхвърлил добра оферта.
- Не попаднахте в националния отбор за предстоящия мач с Ейре. Как ще коментирате избора на Станимир Стоилов да се лиши от вас?
- Това е негово решение и аз се съобразявам. Когато получа повиквателна, ще се отзова. Все пак аз не съм играл на сто процента в Чарлтън и може би това е причината да не ме повика. Това обаче ме мотивира в следващия си отбор да дам още повече от себе си, за да играя отново с националната фланелка. Горя от желание да изляза на терена и да бележа голове за България. Стискам палци на моите колеги да бият Ейре в предстоящия мач и отново да инжектират сънародниците ни с поредната доза гордост.
- В кое първенство бихте играли?
- Във всяко едно, но най-близко до моя стил и желание за футбол е испанското първенство.
- Къде живеете в момента?
- Със съпругата ми живеем в Лондон. Сега двамата се прибрахме за кратко в България, за да се видим с роднините ни в Добрич и да си починем край морето.
- Виждате ли се с другите футболисти от България, които играят в английските първенства?
- Да си призная - не. Всички сме много заети и имаме много малко свободно време.
- Какво обичате да правите в свободното време?
- Да ходя на кино и да си почивам.
- В заключение какво бихте пожелали на българските фенове на футбола?
- Преди всичко да бием Ейре и да съхраним шанса за класиране на световното първенство и независимо кой на какъв отбор е привърженик, всички да се обединят около каузата на националния отбор и не на последно място искам да пожелая всички да гледат колкото се може по-скоро по-качествен футбол в българското първенство.

Нашенско Момче е :mrgreen: точно той ви трябва за Левски.Преди няколко години стана голмайстор на Чемпиъншип с 27 гола.А и вкара гола срещу Белгия 2:2 който ни класира на Европейското 2004.Голям футболист е ,но имаше злощастието да скъса коленни връзки и да отсъства около 2 години от терените на Англия :cry: .

Изображение

[center]Изображение[/center]
Гол на Светльо в Премиършип срещу Уест Хем с екипа на "Помпи"
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Re: интервю със Светослав Тодоров !!!

Мнениеот bor-don » 23 май 2009 09:17

Щом Левски за него ще е бизнес, по-добре да не идва

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 23 май 2009 10:01

Като играч на ЦСКА колко гола има,че не се сещам? ;)

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 23 май 2009 10:03

Светльо е страшен нападател! Ако не бяха контузията имаше голямо бъдеще! Голмайстор на Чемпиъншип за целия сезон е голямо постижение! Има и не малко голове във висшата лига! Човекът е професионалист и това, че е симпатизирал на ЦСКА не значи, че няма да даде всичко за Левски! С подобни глупости се занимаваме само ние и е супер смешно! Както каза Наско Сираков! За да си добър е най-важно да имаш качества! Светльо ги има и би бил добро попълнение! Все пак всеки футболист би се замислил ако има вариант да играе в Шампионската лига!

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 23 май 2009 10:15

bor-don написа:Щом Левски за него ще е бизнес, по-добре да не идва

ти пък ако мислиш ,че за другите не е бизнес :) просто не си го казват така прямо

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 23 май 2009 10:22

Добруджа, 12 мача и 2 гола (1996/97)
Литекс, 72 мача и 37 гола (1997/98 - 19/9; 1998/99 - 11/2; 1999/00 - 26/19; 2000/01 - 13/7)
Уест Хем, 17 мача и 2 гола (2001/пр. - 9/1; 2001/ес. - 8/1)
Портсмут, 77 мача и 33 гола (2002/пр. - 3/1; 2002/03 - 45/26; 2003/04 - 1/0; 2004/05
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

velinsky
Контакти:

Мнениеот velinsky » 23 май 2009 11:39

Футболът не е бизнес само в махалата.Дори и на "Каменица" се играе за нещо! :) :)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 23 май 2009 14:00

velinsky написа:

Футболът не е бизнес само в махалата.Дори и на "Каменица" се играе за нещо! :) :)

Ти да не мислиш,че чужденците много милеят за синята идея...изключенията са малко,а Светльо Тодоров е чудесен нападател!
А тези,които едно време се кълняха във вярност на Левски и Цска ги видяхме колко са предани и какви шаврантии са-Пелето,Здравко Лазаров,Да Коща и тн...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - Свят”