Честита титла на Юнайтед!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- suburban
Re: Честита титла на Юнайтед!!!
Ами то Нюкясъл, Тотнъм и Лийдс са също отбори с богата история, обаче вижте им положението сега и особено на Лийдс...
nqkoisitam написа:Ливърпул е велик отбор,не ме разбра.
Просто в момента наистина те не доминират.
Прав си,че Ви е сбъркана трансферната политика.
Идеята ми беше друга,футбола не почва и не свършва оттам откогато ти е датата на раждане,ясно ми е това.Но предполагам и се сещаш,че историята на един клуб няма нищо общо с настоящето му понякога.Тези славни години на Ливърпул може и да се върнат,просто величието на клуба някак си не е същото,докато няма една корона на Премиершип.
ми и това ще дойде:)
да се надявам де

suburban написа:Ами то Нюкясъл, Тотнъм и Лийдс са също отбори с богата история, обаче вижте им положението сега и особено на Лийдс...
+ форест, крисъл палас и т.н.
напълно съм сагласен с човека че историята не е бъдоещето но пък си е добра основа..
най-малкото за събиране на фенска маса е доста по лесно на Ливърпул или манчо от Челси например то не че те нямат просто за по малко! а повече фенска маса повече доходи и тн. и т.н.
Не знам докога Ливърпул ще купуват испанци. Там футболът е толкова различен, че никога няма гаранция, че играчът ще се адаптира и ако се адаптира, че няма да се контузва постоянно. За толкова години в Англия Бенитес вече трябваше да се е ориентирал какво има и на английския пазар.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
защо написа:Не знам докога Ливърпул ще купуват испанци. Там футболът е толкова различен, че никога няма гаранция, че играчът ще се адаптира и ако се адаптира, че няма да се контузва постоянно. За толкова години в Англия Бенитес вече трябваше да се е ориентирал какво има и на английския пазар.
едно инрервю на Бенитез мисля миналата година си го каза ориентиран съм към испанския пазар защото са по евтини и даде пример като сравни ШРФ с някакъв подобен не се сещам точно кой беше.донякаде си е прав човека... сама иначе адаптацията и контузиите си зависи от самия човек.все пак има много футболисти дето се адаптират за минимум време има други и няколко сезона не могат.а че е различен футбола си е така но чесно не виждам и някакви прилики между премиаршип и франция,испания, и тн.
Честито на Юнайтед вече официално!

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.