ndrangheta написа:Кашчей написа:ndrangheta написа:Аз пък съм 100% сигурен, че в Щатите, дето изобщо не се играе футбол, стадионите са хиляда пъти по-добри от гледна точка на архитектура от тези в Англия.
Вярваш ли си, че за един истински футболист да играе на Джейтън стадион или на "Маракана", "Олд Траффорд", "Камп Ноу", "Джузепе Меаца", "Анфийлд" е едно и също.
Все едно да си на финал за купата на аматьорската лига и на финал за ШЛ....Все е финал, но качеството и атмосферата са различни.
Е, ти сравни статута на играта на двата континента.Нали темата беше за съоръженията, има разлика.
И стадионът не се ли казва Джайънтс (giants)?
Нямам претенции за точно изписване на името..и мразя да ползвам Гугъл за такива неща;като ще се излагам, нека си е качествено.
Смяташ ли, че ако в Аляска направят стадион, който има невероятна визия и екстри, ще е по-престижно да играеш там, а не на някой от посочените от мен.
Футболът е нещо повече от една здрава конструкция на стадиона.Нищо против, но Олд Траффорд, Анфийлд, Уембли, Бернабеу, Камп Ноу, Джузепе Меаца, Маракана....това са храмове на играта футбол.
Със сигурност предпочитам да гледам мач там, а не в Ню-Йорк, ако ще и "Модерни времена" на Чаплин да ми докарва бирата и кренвирша автоматично под носа.
Лондонското метро е най-старото в света, но това дали го прави най-лошото